Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 431
  • Total: 431

Πρώτο πραμα, λέμε

Ξεκίνησε από heinrich, Οκτωβρίου 06, 2006, 11:55:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Ποιες τηλεοπτικές διαφημίσεις παλιές και νέες σας έκαναν «κάτι» και γιατί?

Jezebell

Η σχετικα καινουρια των jumbo σχεδον ολες των αυτοκινητων και των ποτων του Γερμανου με τον σκυλο και αρκετες παλιες σε διαφορα προϊοντα

purple

afti tin stigmi goustarw poly tin diafimisi tou axe me tis typisses na trexoun apo pantoy....

barby

[size=24][/size]ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ PUPLE?ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ?

eloy

:arrow: Hyundai (Atos νομίζω) πριν 6-7 χρόνια,με τα υπέροχα κω.....κια...

:arrow: Πατίστας,δεκαετία '70,με μουσική Ρόκυ!!!!

:arrow: Κουτί,κουτί,κουτί,και τι κουτί,κουτί...(Χένινγκερ,δεκαετία '70)

:arrow: Καλσόν Μπελίντα,με τη Βαλέρια Γκολίνο(δεκαετία '80)

:arrow: "Είσαι στην Ε.Ο.Κ.,μάθε για την Ε.Ο.Κ."

fistiki

απο τις διαφημίσεις της pepsi,αυτή που μπαίνει ενας τύπος σε ταξί για το αεροδρόμιο κ λέει ο ταξιτζής στη μαΐμολυ "αερπορτ" "ΑεΡπΟρΤ"  ΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
το είχα σαν ατάκα μετά για να περιγράψω τον φίλο μου σαν γκαγκα-retard (πάντα για πλάκα κ με χιουμοριστικό ύφος)  :D  :D

purple

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ PUPLE?ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ?

...as min eimaste pleonektes...

kuria

ο σκατοψυχος πιτσιρικας με το ρομβοειδες πουλοβερ που μοστραρει την καραμελα στο ελεφαντακι και οταν αυτο απλωνει την προβοσκιδα του, την μπουκωνει με το χαρακτηριστικο κοροϊδευτικο νια νια νια νια νια... και η καθαρση που συντελειται με την εκδικηση του ελεφαντα μετα απο πολλα χρονια σε μια παρελαση με το υπεροχο μπουφλισμα στα αντιπαθεστατα ακομα μουτρα του ενηλικα πλεον με το ιδιο πουλοβερ...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

εχεις γένια. Tο ξέρεις?
Aσε, εχω δοκιμάσει τα πάντα
Mε ultrex δοκίμασες?
Oχι

Enia

Μάλιστα Δεσποινίς... Η γυάλα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΑΛΑ? ΟΕΟ?

(έχει γράψει ιστορία!)

seagull

"Τωρα που βγηκε το φαμοζο.." φαμοζο φαμοζο ατακα τραγουδιστη με αρια κιολας εις δις τρις  του βασιλια μπαμπα, πανω που αρχιζε η μανα μου τη γκρινια .. την εφτιαχνε για τα καλα , συνηθως νευριαζε και εφευγε η σκαγαμε στα γελια

Enia

σήμερα είδα τη θεϊκή...

[size=24]Ο ΤΖΑΚ ΠΗΔΗΞΕ !!![/size]

(διαφήμιση της ΤΙΜ ... -'αν θέλετε να μιλάτε για ψύλλου πήδημα'...)

χαχαχαχα!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nikos28

Μια παλιά διαφήμιση του Νες Καφέ, με τη χαρακτηριστική μουσική.

Έδειχνε κάποιον σ' ένα νησί να τρέχει για να προλάβει ένα πλοίο που έφευγε.

Όσο έτρεχε ακούγονταν καμπάνες και στη συνέχεια το σφύριγμα του πλοίου που, τελικά, έφυγε χωρίς αυτόν που έτρεχε να το προλάβει...

...ο οποίος, στο τέλος, απολαμβάνει μια κούπα Νες Καφέ, παρέα με μια γλυκειά θηλυκή ύπαρξη και με μουσική υπόκρουση την εξίσου γλυκειά μελωδία του Νες.

Η διαφήμιση αυτή ήθελε να πει οτι ακόμα κι αν χάσει κανείς το ''πλοίο'', ακόμα κι αν τρέξει ή αγωνιστεί για κάτι άσκοπα, θα υπάρχει κάτι όμορφο που θα τον περιμένει για να του κρατήσει συντροφιά.

Είναι η ωραιότερη που έχω δει μέχρι τώρα γιατί ήταν 100% ανθρώπινη, σε αντίθεση με τις περισσότερες σημερινές διαφημίσεις.

black_velvet

Εγώ πάλι γελούσα απίστευτα με τη διαφήμιση όπου πήγαινε η σπιτονοικοκυρά για να πληρωθεί το ενοίκιο και ο σκύλος της οικογένειας παρίστανε το άγαλμα με το ένα πόδι σηκωμένο! Κοιτούσε η σπιτονοικοκυρά από δω... κοιτούσε από κει... κι ο νοικάρης της δίνει το ενοίκιο και την σπρώχνει βιαστικά-βιαστικά - μα και διακριτικά! - προς την έξοδο!

Στεγαστικό δάνειο το θέμα μας...

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

apol

ontikouti koyti h i nea xeniger se kouti

431 Επισκέπτες, 0 Χρήστες