Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 300
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 234
  • Total: 235
  • Leon

Φαντασιώσεις

Ξεκίνησε από Atma, Μαΐου 23, 2004, 08:46:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

skou70

exoume...polla kila fantasiwseis...

Anonymous

Φαντασιώσεις γενικές και αόριστες μπορεί να έχουμε πολλές αλλά κατά μένα δεν αξίζουν τίποτα μπροστά στην φαντασίωση που δημιουργείται σε κάθε νέα  σχέση,

φανταζόμαστε

πως θα είναι η γεύση από το στόμα της ...... του σώματος της

η μυρωδιά της.........

η αφή της.......

το σπαρτάρισμα του κορμιού της.......

Πως θα είναι η συμπεριφορά πριν, κατά την διάρκεια, και μετά

Αν θα είναι με ένταση,

πόσο πάθος θα βγει

πόσο πολύ θα χαθείς και θα χαθεί

όλα αυτά τα σχετικά είναι που αξίζουν....
όλα αυτά είναι μια φαντασίωση ανεπανάληπτη, η οποία αν και έχει επαναληφτεί, είναι πάντα μοναδική

:shock:

:shock:

Atma

σκου

αφεσου ελευθερος και πες μας μια φαντασιωση σου

παρε παραδειγμα τον κωστα

skou70

...fili mou...exoume pei 4-5 xiliades pragmata gia ton eauto mas...exoume piei 4-5 xiliadees pota xamogelwntas...exoume perpatisei 4-5 xiliades metra stin paralia milwntas gia logotexnia kai mousiki...exoume gelasei me kati pou eidame tautoxrona sto dromo...exoume dei mazi kapoies tainies kai exoume gelasei sto idio simeio...exoume dakrysei sto idio simeio...latrepse to xadi mou sta mallia tis ... kai latrepsa ton tropo pou to thymithike tin epomeni mera...xorepsame me kleista ta matia to idio tragoudi sti synaylia...eixame tin idia aporia tin idia wra vlepontas to idio pragma...den me afine na fygw otan eixe idi apokoimithei ston kanape tis...me epsakse otan den imoun dipla tis otan ksipnise sti skini mou to ksimerwma...allilostirizomastan tyfla sto methysi na pame sto autokinito na koimithoume...trwgame tin idia krepa dipla sto kyma...pesame o enas panw ston allon stin agora enw exoume paei sta kryfa na vroume kati omorfo gia dwro...kai telika...tin stigmi pou eimaste ena ...ekeino to teleio vrady... mou psithirizei auto pou tis psithirizw... kai exw pistepsei oti kapws etsi einai na eisai eytyxismenos...

telika kammia fora i pragmatikotita einai pio apisteuti apo opoiadipote fantasiwsi...

eviva mas!

p.s. : euxomai na to zisete oloi kapoia stigmi...gia mena einai akoma akseperasto...kai ezisa tis stigmes me oli mou tin entasi...kai den to allazw me tipota...

tristana

tristana

[size=18][/size]

ΑΤΜΑ, οι δικές σας, όμως; Εν αναμονή... ας φιλήσω εκείνον τον γλύκα
τον Τολίνο με το υπέροχο μνημονικό του. Ο Ιτ δεν απαντά, αλλά ξέρουμε
ποια ήταν, είναι και θα είναι η φαντασίωσή του. Ε, όχι λοιπόν, ο Σκου δεν
υποκύπτει... (δεν θέλω λογοπαίγνια με το ρήμα!)

skou70

...o it mou de mporei na milisei...afiste to minima sas meta tin epomeni fantasiwsi mas 8)

snoopy

Παράθεση από: "skou70"...o it mou de mporei na milisei...afiste to minima sas meta tin epomeni fantasiwsi mas 8)

re sy kovetai h grammh....gia ftiakse thn :roll:  :roll:  :roll:

Atma

τριστανα μ

αν πω τις δικες μου φαντασιωσεις φοβαμαι οτι θα παψεις να με συμπαθας

ειναι λιγακι οπως λες και εσυ α ν α τ ρ ε π τ ι κ ε ς

τυπου:

εγω, αυτην ( κυριως αυτην ) και αυτος ( ετσι για να συμπληρωσει το ντεκορ)

να συνεχίσω?

ή

έχω ξεφύγει εντελώς :?:  :P

Atma

παραθέτω την φωτό

skou70

egw pali thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww na tis diavasw...ginetai?:P:P (ma pou einai ta patatakia????)

Atma

Παράθεση από: "skou70"egw pali thelwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww na tis diavasw...ginetai?:P:P (ma pou einai ta patatakia????)

εγω εσυ και τα πατατακια χοχοχοχοχο

θα σκηνοθετησω μια και θα την γραψω :P

Atma

Ο Σκου κοίταζε στο ράφι του σούπερ-μάρκετ για να βρεί τι θα μαγείρευε απόψε. Παρ'όλο που είχε δουλειά να κάνει, το μυαλό του δεν έφευγε από το γεγονός ότι είχε πολύ καιρό να   (....). Ξαφνικά, το βλέμμα του συναντήθηκε με το βλέμμα μιας μελαχρινάς  που τον κοίταγε . Έπιασαν κουβέντα για τα μακαρόνια, και σύντομα βρέθηκαν και οι δύο στο διαμέρισμα του Σκου. Ενώ μιλούσαν, ο ΣΚου πετάχτηκε για μια στιγμή στην κουζίνα. Γυρίζοντας, διαπίστωσε πως η Ατμα είχε (...) τα (...) της. Μη μπορώντας να (...)  το θέαμα, ένοιωσε το (....) να (....) μέσα στο (...) του. Ο Σκου (...) το (...)  του, και  έξω την (...) του. Αστραπιαία, η Ατμα την (...)  και άρχισε να την (...) σαν (...) .

"Ωωωωωω!!! Νννναί!" Αναφώνησε ο Σκου όλο , ενώ η Ατμα συνέχισε να (...) του  το (...) . "Έτσι,  (...), (...) μου την (...) μέχρι να (...)  στο (....) τα  και τα (...)" της είπε όλο  (...)

Ο Σκου δεν μπορούσε να πιστέψει στο  (...) του. Η (...)  του (....) το (....) όπως δεν του το είχαν (....)  ποτέ στο παρελθόν.

"Μη σταματάς (...)! Ναί (...)!  μου το (...) (...) (...) (...)!   !!!" της είπε με δυσκολία. Εν τω μεταξύ, η Ατμα συνέχιζε να του (...)  το (...). Η τεχνική της ήταν πολύ (...) (...) (...).   το (...), μετά  (...) το (...)  και (...)  την (...) , με  (...), ενώ ταυτοχρόνως την (...) όλο (...), και παράλληλα (...) το  (...) της με , με (...) , καμμιά φορά και με όλο το (...)  της.
Ξαφνικά, ο Σκου ένοιωσε πως δεν μπορούσε ....

(συνεχίζεται)

χεχεχεχεχε

Ξέρω σε λιγάκι θα φορέσετε εκείνη την άσπρη μπλούζα

skou70

exw meinei anaudos kaim...(...)... kai perimenw na (...) to (...) mou apo wra se wra!!!!

234 Επισκέπτες, 1 Χρήστης