Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 314
  • Total: 314

Φαντασιώσεις

Ξεκίνησε από Atma, Μαΐου 23, 2004, 08:46:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

χαχαχαχα!!! μετά τη ρόμπα του rikymartin, καινούριο μοντέλο λανσάρεται στην αγορά: Η ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ ΤΟΥ SOTINOLKA! χαχαχα! καλόοο!
κουμπάρεεεεε, με γεια την καπαρντίνα βρεεεε!!!

για τον αιχμηρό δεν ξέρω, αλλά τον freak τον αδικείς... (αν και το νόημα το έχεις πιάσει, δε νομίζω να τον χαλάσει τον ίδιο  :wink: ).. κάτι σε γιατρος/ψυχολόγος/οδοντίατρος.. κάτι με γραφείο/ιατρείο τεσπα μου κάνει εμένα!!  :P (ελπίζω να συνεχίσει να μου μιλάει μετά από αυτό!  :? )

φαμασάκο, σε τρώει ο πωπός σου να μάθεις, ε?! :P

όσο για τη μαιρούλα, πρόσθεσε και το τσούκάλι στη φωτια.. τόσες συνταγές τσάμπα τις γράφει το κορίτσι!?  :P

περιμένω τη στιγμή της έμπνευσης... 8)

ΥΓ: με βροχή μέσα σε σκηνή στο ύπαιθρο μετράει?...  :roll:

freak

λιλου μου δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησω να σου μιλαω........αλλα θα ηθελα μερικες διευκρινησεις σχετικα με το πιτσα μπου κ αυτα που λες εσυ...ως γνωστον τον οδοντιατρο τον φοβαμαι......

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ.

Teo

freak

γεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεδ.

spell

Παράθεση από: "Enia"ΥΓ: με βροχή μέσα σε σκηνή στο ύπαιθρο μετράει?...  :roll:

Με βροχη στο υπαιθρο ειναι πιο kinky  :wink:  :wink:  :wink:

zarkvilion

Φαντασιώνομαι τρελό σεξ με χρυσόψαρα.

Επίσης θα ήθελα να φτηνήνουν οι αστακομακαρονάδες.

Τέλος θέλω να μου κάτσει o Νώντας αλλά να μην του κάτσω εγώ.

Τελικότερα οραματίζομαι παρτούζες σε ένα καζάνι με κοχλάζουσα φασολάδα. Εγω θα κάνω το σέλινο κι ο Μπαμπης (Μπαμπηηηηηηηηηη) το κρεμμύδι (αραγε βάζουν σελινα και κρεμμύδια στις παρτούζ...στις φασολάδες όμως; )

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

freak

αυτο με τα χρυσοψαρα μου εχει περασει κ εμενα απο το μυαλο. μαλιστα εχω σκεφτει κ μια παραλαγη της με μπαρμπουνι λογω του οτι ομοιαζουν στα χρωματα....

αυτο με την φασολαδα ωραιο ακουγεται, αν κ στο καυτο νερο κοκκινιζω......ασε που με βλεπω να τρωω τον μπαμπη - το κρεμυδι ντε - παρα να συνφασολαδιαζομαι με το σελινο..... αν υπαρξει σκεψη για γαλακτομπουρεκο παντως ειμαι προθυμος να δω ποιος/α θα θελησει να μου βαλει την κρεμα......

Sotis

λιλακι  μηπως θελεις  να  με  δεις  με  την  καπαρτινα  μου.... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :D  :D  :D

Sotis

Παράθεση από: "zarkvilion"Φαντασιώνομαι τρελό σεξ με χρυσόψαρα.

Επίσης θα ήθελα να φτηνήνουν οι αστακομακαρονάδες.

Τέλος θέλω να μου κάτσει o Νώντας αλλά να μην του κάτσω εγώ.

Τελικότερα οραματίζομαι παρτούζες σε ένα καζάνι με κοχλάζουσα φασολάδα. Εγω θα κάνω το σέλινο κι ο Μπαμπης (Μπαμπηηηηηηηηηη) το κρεμμύδι (αραγε βάζουν σελινα και κρεμμύδια στις παρτούζ...στις φασολάδες όμως; )

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Atma"Τον αιχμηρό σε pizza boy

λολ

ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!! :twisted:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Enia"για τον αιχμηρό δεν ξέρω, αλλά τον freak τον αδικείς... (αν και το νόημα το έχεις πιάσει, δε νομίζω να τον χαλάσει τον ίδιο  :wink: ).. κάτι σε γιατρος/ψυχολόγος/οδοντίατρος.. κάτι με γραφείο/ιατρείο τεσπα μου κάνει εμένα!!  :P (ελπίζω να συνεχίσει να μου μιλάει μετά από αυτό!  :? )

το οτι το εχω κανει με οδοντιατρινα πανω στην οδοντιατρικη καρεκλα,
μετραει στα υπερ η τα κατα μου???

(γιατι να μη σου μιλαω?τοσα κ τοσα μου σουρνουν,σε αυτο θα κωλωσω??? :wink: )

spell

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"
Παράθεση από: "Enia"για τον αιχμηρό δεν ξέρω, αλλά τον freak τον αδικείς... (αν και το νόημα το έχεις πιάσει, δε νομίζω να τον χαλάσει τον ίδιο  :wink: ).. κάτι σε γιατρος/ψυχολόγος/οδοντίατρος.. κάτι με γραφείο/ιατρείο τεσπα μου κάνει εμένα!!  :P (ελπίζω να συνεχίσει να μου μιλάει μετά από αυτό!  :? )

το οτι το εχω κανει με οδοντιατρινα πανω στην οδοντιατρικη καρεκλα,
μετραει στα υπερ η τα κατα μου???

(γιατι να μη σου μιλαω?τοσα κ τοσα μου σουρνουν,σε αυτο θα κωλωσω??? :wink: )

Ενια, προσθεσε στα ιατρικα εργαλεια και το "τροχο" και εισαι μεσα  :?

--AIXMHROS--

κ που να δεις τον αναρροφητηρα δουλεια που κανει.......
πηδα πανω στην καρεκλα να σου δειξω!!!! :twisted:

spell

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:

εσυ στη καρεκλα τη περνας????   :shock:  :shock:  :shock:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "spellbound":shock:  :shock:  :shock:  :shock:

εσυ στη καρεκλα τη περνας????   :shock:  :shock:  :shock:

αν χρειαστει κ στην καρεκλα.... :wink:

314 Επισκέπτες, 0 Χρήστες