Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 748
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 780
  • Total: 781
  • Leon

Διακόσμηση για Ζώδια

Ξεκίνησε από See_Me, Οκτωβρίου 22, 2006, 03:03:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Κριός (Αρχηγικός κι εύθυμος)

Μη βάλετε στο σπίτι σας τίποτα επειδή είναι απλά ωραίο, αφού εσείς οι Ταύροι είστε οι πιο πρακτικοί άνθρωποι. Για αυτό επιλέξτε μόνο αντικείμενα που θα σας χρησιμεύσουν σε κάτι. Αγαπάτε πολύ το σπίτι και περνάτε σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο σας εκεί, και για αυτό πρέπει να νιώθετε οικεία και στοργικά σε αυτό. Προτιμήστε ουδέτερα χρώματα, όπως το εκρού, σε συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις και παίξτε με το στοιχείο της φύσης, που τόσο αγαπάτε. Επιλέξτε βελούδινα και μεταξωτά υφάσματα και προμηθευτείτε με κεριά κι αιθέρια έλαια, που θα χαρίσουν στον χώρο γλυκές μυρωδιές.

Δίδυμοι (Επικοινωνιακός)

Το κίτρινο και το μπλε είναι τα τέλεια χρώματα για εσάς τους κοινωνικούς Δίδυμους, με το στοιχείο της θάλασσας να κυριαρχεί στον χώρο. Βότσαλα, κοχύλια, αποξηραμένα λουλούδια και περίτεχνα ξύλινα αντικείμενα, θα κάνουν το σπίτι σας αξιολάτρευτο. Παίξτε με το φωτισμό και τις τεχνοτροπίες στο βάψιμο των τοίχων και θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Καρκίνος (Οικογενειακός)

Σίγουρα για εσάς τους Καρκίνους το σπίτι πρέπει να σας προσφέρει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που επιζητάτε. Γαλαζοπράσινες αποχρώσεις σε ολόκληρο τον χώρο, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σας χαρίσουν γαλήνη και ψυχική ηρεμία, ενώ ταυτόχρονα θα σας γεμίσουν με συναισθήματα προστατευτικότητας. Προσοχή στην υπερβολή, αφού μια πιο λιτή διακόσμηση σας ταιριάζει καλύτερα και σας κάνει να αισθάνεστε πιο οικεία στον χώρο σας.

Λέων (Δημιουργικός κι οργανωτικός)

Το πορτοκαλί και το φωτεινό κίτρινο είναι τα πλέον κατάλληλα χρώματα για εσάς τους δραστήριους Λέοντες, ενώ μικρές κόκκινες πινελιές διάσπαρτες στον χώρο θα αναδείξουν τη δύναμη και την αρχοντιά που σας χαρακτηρίζει. Φροντίστε να εξασφαλίστε στον εαυτό σας τη δική σας προσωπική γωνιά, όπου θα μπορείτε να δημιουργείτε και να εκφράζετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, χωρίς να σας ενοχλούν.

Παρθένος (Ώριμος)

Η τάξη κι οργάνωση είναι το παν στη ζωή, για εσάς τους σχολαστικούς και τελειομανής Παρθένους. Για αυτό αποφύγετε τα πολλά και περιττά αντικείμενα και προτιμήστε διακριτικά διακοσμητικά με χρηστικό ρόλο. Οι αποχρώσεις του καφέ και του εκρού ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική σας. Φροντίστε να γεμίσετε το σπίτι σας με μικρούς, κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους για να αποφύγετε την ακαταστασία που τόσο μισείτε.

Ζυγός (Συνεργατικός)

Για εσάς τους Ζυγούς ο προσωπικός σας χώρος πρέπει να διέπετε από αισθητική ισορροπία κι αρμονία. Για αυτό προτιμήστε ουδέτερες αποχρώσεις σε τοίχους κι έπιπλα κι αποφύγετε οτιδήποτε ακραίο κι έντονο. Μινιμαλιστικά αντικείμενα και αρκετά στοιχεία φύσης, όπως λουλούδια και βότσαλα, θα φέρουν την ηρεμία που επιζητάτε. Χρησιμοποιήστε αρωματικά κεριά κι αιθέρια έλαια που θα γλυκάνουν την ατμόσφαιρα και θα σας χαλαρώσουν.

Σκορπιός (Ισχυρός και σκληρός)

Οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ και του έντονου κόκκινου, θα δώσουν στο σπίτι σας ενέργεια και δύναμη, κάτι που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς τους Σκορπιούς. Επιβλητικά διακοσμητικά κι αντικείμενα που θυμίζουν κάτι το μυστικιστικό, θα κάνουν τον χώρο σας αξιολάτρευτο.    

Τοξότης (Φιλόσοφος)

Εσείς οι Τοξότες χαρακτηρίζεστε από την μόνιμη επιθυμία για ελευθερία και την αισιόδοξη στάση σας απέναντι στη ζωή. Οι φωτεινές αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί σε συνδυασμό με έπιπλα στο χρώμα της οξιάς, είναι η επιλογή που σας ταιριάζει. Φροντίστε να γεμίσετε τους τοίχους σας με ράφια για να μπορείτε να τακτοποιείτε τα βιβλία σας, που τόσο αγαπάτε.    

Αιγόκερως (Ορθολογιστής)

Η διακόσμηση του σπιτιού, για εσάς τους Αιγόκερους, πρέπει να είναι λιτή και συντηρητική, έτσι ώστε να εκπέμπει τη σοβαρότητα και τον αέρα ποιότητας που σας χαρακτηρίζουν. Γήινες αποχρώσεις στους τοίχους σε συνδυασμό με αναγεννησιακά έπιπλα και μπαρόκ διακοσμητικά θα δώσουν το αριστοκρατικό στυλ, που λατρεύετε.

Υδροχόος (Ιδεαλιστής και κοινωνικός)

Για εσάς τους εξερευνητικούς Υδροχόους η έθνικ διακόσμηση είναι η πλέον κατάλληλη. Αραχνοΰφαντες κουρτίνες, κεντημένα μαξιλάρια κι ονειροπαγίδες είναι απαραίτητα για τη διακόσμηση του δικού σας σπιτιού. Προτιμήστε εντυπωσιακά κεριά κι αιθέρια έλαια κανέλας, που θα χαρίσουν μια πιο πικάντικη νότα. Το μοβ, το χρώμα της μαγείας, θα δώσει στον χώρο σας μια αίσθηση φιλοξενίας, η οποία και σας χαρακτηρίζει.

Ιχθείς (Δεκτικός)

Για εσάς τους ευαίσθητους Ιχθείς ο προσωπικός σας χώρος θέλετε να μοιάζει παραμυθένιος. Για αυτό επιλέξτε τις γλυκές αποχρώσεις του ροζ και του σωμών και χρησιμοποιήστε διακοσμητικές νεράιδες κι απαλό φωτισμό, που θα σας δώσουν την αίσθηση ενός χώρου μαγικού κι ονειρικού, βγαλμένο από τα παραμύθια της γιαγιάς.  

Enia

καμμία επαφή το ζώδιό μου! ο ωροσκόπος όμως, μάλλον μέσα πέφτει..!  :roll:

kuria

ωρε καλες οι διακοσμησεις αλλα καμια ανοιχτη μπαλκονοπορτα να παιρνουν τα μυαλα μας  αερα και να την κοπαναμε ευκολα εχει;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

See_Me

Λιλού αν δε ξέρεις το μωβ θεωρείται αυτοκρατορικό χρώμα, γιατί προσδίδει μια σοβαρότητα, μια μεγαλοσύνη στους χώρους και στα έπιπλα, οπότε μπορείς να έχεις το μωβάκι σου για να βγάλεις τον αέρα ποιότητας που έχει το ζωδιό σου..και να τον διακοσμήσεις με έπλιπλα βασιλικού στυλ  ]

See_Me

Κυρία μου...παρθένο με τάσεις φυγής ειδικά από το σπίτι του...δε βλέπω συχνά....κι αυτό επειδή η τελειομανεία σας να τα έχετε όλα τόσο απόλυτα τέλεια είναι η ικανοποίηση όλων των αισθησεών σας  8)

kuria

σιγα μη και τ' αποθηκεψω κιολας τα πιπινια... στην καλυτεροτερη περιπτωση και μονο αν προκειται για κανενα δυνατο μυαλο να καταφερει να με εξιταρει για κανα μισαωρο... μετα αν το βαρεθω και δεν ξεκολλαει εξαφανιζομαι εγω...

οσο για την παρθενια μου ειναι κι αυτη ιδιομορφη σαν εμενα...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

Χαρουλίτα μου, δεν κόλλησα στο μωβ... αλλά αυτά τα στοιχεία σε αναγέννηση και μπαρόκ που λέει, δεν τα έχω καθόλου! (Βέβαια το αριστοκρατικό ύφος μάλλον ταιριάζει πολύ στη μητέρα μου, η οποία είναι επίσης αιγόκερως...)
Ωροσκόπο έχω στους διδύμους. Αυτό το θαλασσινό και οι λεπτομέρειες του μου πάει αρκετά (ειδικά αν αντικαταστίσεις το κίτρινο με ροδακινί, τέλειο!).
Αλλά περισσότερο απ'όλα νομίζω ότι φέρνω στο στυλ των Ζυγών... Μίνιμαλ και ισορροπία, όπως ακριβώς στη δουλειά μου.
ʼβυσσος η αισθητική της Ένιας!!  :shock:

See_Me

Enia

Ε, αυτό λέω!  :oops:  :roll: μη βαράς ρεεε...  :( :tongue:

heinrich

επιτέλους και μια σωστή τοποθέτηση για τους τοξότες....
αυτό που παραλείπει είναι οι αφίσες με τις ημίγυμνες (όχι ημίγυνες) που παραπέμπει σε φοιτητικό δωμάτιο

voliwtisa

heinrich

Παράθεση από: "kuria"σιγα μη και τ' αποθηκεψω κιολας τα πιπινια... στην καλυτεροτερη περιπτωση και μονο αν προκειται για κανενα δυνατο μυαλο να καταφερει να με εξιταρει για κανα μισαωρο... μετα αν το βαρεθω και δεν ξεκολλαει εξαφανιζομαι εγω...

οσο για την παρθενια μου ειναι κι αυτη ιδιομορφη σαν εμενα...    :P

ναι ξέχασαμε την καταπακτή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως έξοδο κινδύνου ή για να πετάς την σκόνη από το σκούπισμα.

heinrich

εχουν πολλά βιβλία και τα χαρίζουν...χαχαχα
έχουν ένα σωρό πράγματα που τα τακτοποιούν και τα βάζουν σε οργάνωση ωστε να τα βρίσκουν εύκολα γιατί κάποια στιγμή θα τα χρειαστούν, τους αρέσουν τα ζεστά και ανοιχτά χρώματα, είναι «ενεργειακοί» (αυτό μου το πέταξε μια κοπέλα) τους αρέσουν οι ζωντανοί οργανισμοί (ξύλο με το σαράκι του) και το σπίτι τους πρέπει να ακτινοβολεί από χρώμα και φως

heinrich

Παρθένοι:
Tο χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό γιατί είναι φθηνότερο από τα υπόλοιπα. Eπίσης η καλλιτεχνική τους φλέβα περιορίζεται σε μίνιμαλ αποχρώσεις όπερ σημαίνει πως ένας λευκός κενός καμβάς είναι και αυτός ένα έργο τέχνης από μόνος του. Tο σπίτι τους είναι πάντα πεντακάθαρο και μυρίζει χλωρίνη. Oλα τα αντικείμενα είναι στη θέση τους τακτοποιημένα σε σακουλίτσα με ταμπελάκι. Kλασσικό δείγμα της νοικοκυροσύνης των παρθένων είναι πως βάζουνε ένα αντικέιμενο σε ένα κουτάκι για να μην σκονίζεται και αυτό το κουτάκι το βάζουνε μέσα σε ένα άλλο μεγαλύτερο κουτάκι που περιέχει ομοιογενή κουτάκια. Eτσι είναι όλα τακτοποιημένα. Συνήθως φαινόμενο είναι να ξεχνάνε τι περιέχει το κάθε κουτάκι.
Eχουν πολύ συγκεκριμένες ευαισθησίες ως προς το φωτισμό. Φροντίζουν πάντα οι λάμπες να είναι χαμηλής κατανάλωσης με αποτέλεσμα όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα τους (σχεδόν κατουρημένος) να πρέπει να περιμένεις να ζεσταθεί η λάμπα πριν σημαδέψεις στον στόχο.
H κουζίνα τους είναι το πιο περιποιημένο και το πιο καθαρό μέρος του σπιτιού. Aυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν ιδέα από μαγειρική και έτσι δεν λερώνεται ποτέ. H καθημερινή χλωρίαση του σφουγγαριού θεωρείται δεδομένη.
Στο σπίτι ενός παρθένου θα αισθανθείς πολύ άνετα αν ποτέ σε καλέσει. Θα σε βάλει να βγάλεις τα παπούτσια σου για να αισθανθέις σαν το σπίτι σου βρε αδελφέ. Πολύ πιθανό, μια που είσαι εκεί, να σε βάλει να τον βοηθήσεις σε μια δουλειά που άνοιξε και δεν μπορεί να την κλείσει μόνος του.

See_Me

Λιλού....ζε βαλάω λε....μόνο στο σεξ  ]

780 Επισκέπτες, 1 Χρήστης