Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 301
  • Total: 301

Υποκοριστικά ερωτευμένων....

Ξεκίνησε από Ventouza, Οκτωβρίου 26, 2006, 12:45:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ventouza

Σαν ερωτευμένοι, τι υποκοριστικά χρησιμοποιείτε με το έταιρον ήμισυ? :hug2:

Enia

Ανάλογα τον άνθρωπο... Εκτός από το 'μωρό μου' που είναι διαχρονική αξία, τα άλλα παίζουν...
Μπέμπη, Αγαπούλη, Ματάκια, Αγαπάκι, Ψυχουλίνι, Τζουτζούκο, Κουτσούνι, Χαζό, booboo, babes... (και όχι, το 'babes' ΔΕΝ είναι πληθυντικός!)

isabella

Γαιδουρι;;;;;; :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

fistiki

νινι μου,νινάκι μου,ματακια μου!!

voliwtisa

Mikro mou pony,pitsipopaki mou, xara mou... :)

Alabastro

to kalytero to akousa apo tin ksadelfimou ston syzygoths to partheto...

AI STO DIAVOLO ..AGAPHMOU!!!!

heinrich

από όσες έχω ακούσει να λένε «μωράκι μου» έχω ξενερώσει κάργα. Eπίσης δεν το χρησιμοποιώ.

Eγώ βγάζω ψευδώνυμα άσχετα αν είμαι ερωτευμένος ή όχι. Pωτήστε την Xέλγκα

Rakendytos

Αγαπημενες ειναι το μαναρι μου, καμαρι μου, βλασταρι μου, αναλογα την περιπτωση.. Σε ξεχωριστες στιγμες γλυκια μου τσλα, ξεκλ των αγγελων, οργασμε των αστρων..

heinrich

οργασμέ των άστρων?
και δεν την πήρανε τα δάκρυα από τα γέλια?
ο σειριος συμπεριλαμβάνεται?

voliwtisa

heinrich

Παράθεση από: "Alabastro"to kalytero to akousa apo tin ksadelfimou ston syzygoths to partheto...

όπως και το φοβερό της μάνας μου στον πατέρα μου που κυκλοφορούσε με ένα σκισμένο σώβρακο και έκανε δουλειές...
ερμή του πραξιτέλους, δεν πλένεις και την βεράντα?

heinrich

Παράθεση από: "Enia"Ανάλογα τον άνθρωπο... Εκτός από το 'μωρό μου' που είναι διαχρονική αξία, τα άλλα παίζουν...
Μπέμπη, Αγαπούλη, Ματάκια, Αγαπάκι, Ψυχουλίνι, Τζουτζούκο, Κουτσούνι, Χαζό, booboo, babes... (και όχι, το 'babes' ΔΕΝ είναι πληθυντικός!)

μήπως το babes είναι το αγγλικό του μπάμπης?

Ventouza

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "Alabastro"to kalytero to akousa apo tin ksadelfimou ston syzygoths to partheto...

όπως και το φοβερό της μάνας μου στον πατέρα μου που κυκλοφορούσε με ένα σκισμένο σώβρακο και έκανε δουλειές...
ερμή του πραξιτέλους, δεν πλένεις και την βεράντα?

Χαχαχαχα!!Κορυφαίαααα....Μου φτιάξατε τη μέρα πάλι!!! :lol:

Rakendytos

χαχαχα ναι.. ο οργασμος και η υπερβολη του, καλυπτει ολο τον γαλαξια! Δεν κλαινε απο τα γελια ..αντιθετα τις ανεβαζει και το δηλωνουν το εχουν αναγκη αρκει το προστυχο να μη γινεται χυδαιο.

Enia

καραλολ, λύθηκα στο γέλιο!  :lol:

ρακένδυτος, καλά τα λες ;)

χάιν, τσούκου, δεν τον έλεγα -ούτε με έλεγε- Μπάμπη, από το baby είναι  :P
θεϊκό το 'ερμή του πραξιτέλη'  :lol: (φαντασία η μανούλα, κληρονομικό σας είναι?  :wink: )

όσο για το 'μικρό μου πόνυ' μου θυμίζει τον Αλέξη του παρα πέντε και τη σκηνή της διάσωσης της Ζουμπουλίας από το νοσοκομείο. έτσι και με έλεγε μικρό του πόνυ θα πέθαινα στα γέλια!  :lol:

301 Επισκέπτες, 0 Χρήστες