Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 445
  • Total: 445

Μακάρι να ξερες ....

Ξεκίνησε από SoFiA24, Οκτωβρίου 30, 2006, 02:10:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

Μακάρι να μπορούσες να καταλάβεις πόσο κακό κάνεις στον εαυτό σου έστω και χωρίς να το θες... Κάνεις σχεδόν τα ίδια λάθη που έκανα κι εγώ και πίστεψέ με τα πλήρωσα αρκετά ακριβά... Και το χειρότερο όλων ξέρεις ποιο είναι αγάπη μου ; Έχεις πάψει να αγαπάς τον εαυτό σου... Αλλιώς δεν θα τον παραγκώνιζες έτσι, δε θα τον έριχνες στο περιθώριο....

Μακάρι να μπορούσα να σε ξυπνήσω αλλά δε μ αφήνεις. Σήκω από εκεί που έχεις θρονιαστεί και πάτα γερά στα πόδια σου. Μέχρι στιγμης τρεκκλίζεις... Πίστεψε σ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που κρύβεις και θα δεις οτι όλα θ αλλάξουν. Έχεις πολλές δυνατότητες και αυτό θα πρεπε να εκμεταλλεύεσαι. Μην αφήνεσαι, μη χαραμίζεσαι... Είσαι πολύ καλύτερος από εκείνους που σου υπαγορεύουν το πως πρέπει να είσαι για να αποτελείς αξιόλογο μέρος της δικής τους κοινωνίας.

Για όλα μπορείς και το ξέρεις ! Κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα περπάτα πλάι μου να σου δείξω τον τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πείσμα σου, ο εγωισμός σου , η εξυπνάδα σου , οι δυνατότητές σου, η θέλησή σου ...Με άλλα λόγια ΕΣΥ !

Δε θα σου πω οτι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...Αντίθετα είναι τραχύς και δύσκολος...Ξέρω όμως οτι θα τα καταφέρεις! Μπορείς γιατί είσαι ΕΣΥ και γιατί γύρω σου έχεις ανθρώπους που σ αγαπούν και θέλουν να είσαι καλά χωρίς να υπάγεσαι στα δικά τους πρότυπα. Σε δέχονται με τα καλά σου και τα στραβά σου, με τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου... Δε θέλουν να σε βάλουν σε καλούπια αλλά να σε βλέπουν χαρούμενο κι ευτυχισμένο... Δε θέλουν να ακολουθήσεις το δικό τους μονοπάτι αλλά να πορεύεσαι στο δικό σου δρόμο με σταθερά βήματα... Μη φοβάσαι να ζήσεις...Κι η αποτυχία μέσα στη ζωή είναι...Και το λάθος και όλα....Πολέμησε για οτι θέλεις να κατακτήσεις! Να σαι σίγουρος οτι τίποτα και κανείς δε σου χαρίζεται ! Χωρίς προσπάθεια τίποτα δε γίνεται...

Μακάρι όλα αυτά να μπορούσα να στα πω αλλά σε πιάνει ο κακός εγωισμός σου...Ξύπνα όσο είναι καιρός αγάπη μου γιατί κινδυνεύεις να χάσεις πολλά... Εγώ θα είμαι δίπλα σου σ οτι κι αν αποφασίσεις... Και να ξέρεις οτι αν επιλέξεις να πολεμήσεις εγώ θα είμαι αυτή που θα σε βοηθά να αναχαιτίσεις τον κάθε εχθρό! Θα είμαι εκεί και θα σου κρατάω το χέρι σφιχτά για να παίρνεις και τη δική μου δύναμη... Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω αγάπη μου μόνο

Σ αγαπώ

gkokk

SoFiA24

Έχεις δίκιο...Είναι πολύ τυχερός! Οχι γιατί έχει εμένα... Άλλωστε ποτέ δε μ άρεσαν οι φανφάρες και η επίδειξη του εαυτού μου... Είναι πολύ τυχερός γιατί έχει γύρω του ανθρώπους που τον υπέρ- αγαπούν και θέλουν να είναι ευτυχισμένος. Κι αυτό μετράει.

Απλά μερικές φορές τυχαίνει το μυαλό να παίζει πολλά παιχνιδάκια και να μας κάνει να παραμελούμε ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη ζωή μας, αν όχι το σημαντικότερο όλων, τον εαυτό μας και κατά συνέπεια και τους γύρω μας...

kapoiostrelos

prota prepei na ektimas ton eayto soy mono kai ohi to ti kanoyn oi aloi

lucretia

Παράθεση από: "kapoiostrelos"prota prepei na ektimas ton eayto soy mono kai ohi to ti kanoyn oi aloi

...αλλά το πιο σημαντικό απ'όλα είναι να είσαι λακωνικός, περιεκτικός, κατανοητός και προ πάντων... στην ώρα σου!

8)

xariklaki

[quote user="lucretia" post="295808"]
Παράθεση από: kapoiostrelosprota prepei na ektimas ton eayto soy mono kai ohi to ti kanoyn oi aloi

...αλλά το πιο σημαντικό απ'όλα είναι να είσαι λακωνικός, περιεκτικός, κατανοητός και προ πάντων... στην ώρα σου!

8)[/quote]

.... ετσι....ετσι...με την καλη κουβεντα στο στομα..... ;-)

lucretia

445 Επισκέπτες, 0 Χρήστες