Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 323
  • Total: 324
  • Leon

H ΓEΩΓPAΦIKH ΘEΣH TOY ΣHMEIOY G

Ξεκίνησε από heinrich, Νοεμβρίου 22, 2006, 03:22:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Eίμαι έντονα προβληματισμένος. Tο αναζήτησα μέσω της Γεωγραφικής Yπηρεσίας Στρατού και μέσω των Aναζητήσεων του Eρυθρού Σταυρού. Eκανα δισκοπάθεια διαβάζοντας σκυμμένος κάτω από μια μικρή λάμπα (είμαι και οικονόμος) απομνημονευματα περιηγητών και ταξιωτικούς οδηγούς. Aνοιξα λεξικά και κατεβρόχθισα εγκυκλοπαίδειες. Eψαξα ανάμεσα στις σελίδες του Πρώτου Θέματος της Kυριακής και στο Kυριακάτικο Kαρφί. Eψαξα στα ιστορικά της Eλευθεροτυπίας και στο Cosmopolitan Nοεμβρίου. Pώτησα τον Πέτρο Kωστόπουλο και τον Aγνωστο Tσολιά έξω από το κοινοβούλιο. Πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτες.  Tο πληκτρολόγησα στο Google και στο Google Earth. Πήρα συνεντευξη από τον Καίσαρη και τον Λαλαούνη. Bγήκα στα μπαρ και στα κλαμπ ψάχνοντας σοφούς αγνώστους. Ρώτησα τον Χάρυ τον ψιλικατζή και τον Τρύφωνα τον μπαρμπέρη μου....
Tαξίδεψα πολύ.. Το κορμί μου έχει ακόμα τα σημάδια από αυτό το ταξίδι. Περπατώ γυρτός, με σακούλες κάτω από τα μάτια και τα χέρια μου ξηρά από το φυλλομέτρημα των σελίδων (κακώς που δεν τα σάλιωνα). Παραμιλώ πριν πέσω για ύπνο και σχεδιάζω χάρτες στον τοίχο και στο ταβάνι μου.
Κανένας δεν με βοήθησε. Αυτό το κυνήγι του θησαυρού δεν λέει να τελειώσει. Ακόμα και τα χόμπιτ και τα ξωτικά που είχα συντρόφους κίνησαν προς άλλα σημεία του ορίζοντα. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Που βρίσκεται?
Τόλμησα να ρωτήσω και το αντίθετο φύλλο. Αισθάνθηκα σαν κομμουνιστής διανοούμενος μπροστά στον Γκέμπελς το 1938. Περικυκλώθηκα από μια συνομωσία σιωπής, μια προπαγάνδα διαστρέβλωσης της αλήθειας και αποπροσανατοισμού. Ανοιγα πόρτες για να βρεθώ πάλι σε διαδρόμους που οδηγούσαν σε άλλες περισσότερες.
Που είναι τελικά? Μήπως είναι σαν το Γκρααλ? Ενας μύθος? Μια αφορμή που σε εξιτάρει μόνο και μονο για το ταξίδι?

[size=24]Μήπως το G είναι το Graal?[/size]

Jezebell

Αγαπητε περιηγητα, κουρασμενε ταξιδιωτη-ερευνητη
σου παραθετω λιγους στιχους συμπονοιας
΅Σαν βγεις στον πηγαιμο για το G να ευχεσαι...να ειναι μακρυς ο δρομος...΅
Στο κατω κατω(βασικα οπως βλεπεις λιγα χιλιοστα πανω)το ταξιδι εχει σημασια και οχι τοσο ο προορισμος!!

Shadowlord

Βεβαια να προσθεσω οτι αν παρατεινεις και πολυ το ταξιδι και δεν φτανεις στον προορισμο το πιθανο ειναι και να μην τον βρεις ποτε(τον συγκεκριμενο..)γιατι θα εχεις φαει σουτ..!! :P  :P  :P

Enia

Εντάξει λοιπόν...! Το αποφάσισα... Με βαριά καρδιά θα το κάνω, αλλά δεν αντέχει η ψυχή μου να σε βλέπω σε τέτοια χάλια...!
Θα θυσιαστώ και θα σου αποκαλύψω αυτό το επτασφράγιστο μυστικό...

:P  :lol:

Σπίτι σου, σπίτι μου ή και κάπου αλλού?  :lol:

isabella

:arrow: εγω σαν πρακτικο μυαλο,θα σου κανω δωρο εναν χαρακα...στα 5 εκ σταματας...αποδεδειγμενα :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Enia

σταδιάλα, διέρευσε το μυστικό... μια ευκαιρία είχα κι εγώ να ρίξω τον χάιν και μου την τσαλαπάτησες σοκολατοφάγε!  :lol:  :lol:  :lol:

Shadowlord

Τς τς..κοιτα χαλαστρα που μπορει να κανει ενας χαρακας!!! :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΜ

ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α33 , ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΦΛΟΥΡΙ ( Ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ) , Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΖΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΨΑΧΟΥΛΕΥΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ DR. ΦΟΝ HEINRICH .

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!

xhmeia

ΦΟΒΕΓΓΓΓΓΓΓΟ ΤΟ 2ο ΔΩΓΓΓΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΓΓΓΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ  :P

heinrich

να μας το πει ο Σάντοου που το έχει βρει

xhmeia

αλλο γουστο εχει η εξευρενηση κ η ανακαλυψη κ αλλο το ετοιμοπαραδοτο
τεμπεληηηηης εισαι?  :P  :P   :P

heinrich

αφού μας κουνιέται...

Enia

κανονίστε... να μου μετατρέψετε την βραδιά κοπής της πίτας σε τελετή σατανιστών με θυσία παρθένας!  :shock:  :lol:

la_luce

Μ ύ θ ο ς το σημείο G....
Το πιο σημαντικό... είναι να μπορείς να "ψάχνεις" κ να "αφουγκράζεσαι" με ενδιαφέρον το κορμί του άλλου κ την γλώσσα του έρωτα...
Να αφήνεσαι κ να νιώθεις την "διαδρομή" με καθε λεπτομέρεια....
Κ εκεί... διπιστώνουμε πως είναι μια μορφή έκφρασης, τόσο προσωπική, που δεν χωράει καμία συνταγή....

joking

323 Επισκέπτες, 1 Χρήστης