Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 294
  • Total: 294

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΘΡΗΝΟΣ 2-0

Ξεκίνησε από Shadowlord, Νοεμβρίου 23, 2006, 10:46:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Τι ελειπε απο τον Ολυμπιακο χτες για να κανει το διπλο??

το Καραισκακη!

Shadowlord

Ειδε ο ακατανομαστος οτι δεν μπορει να  φερει 2 εκτος εδρας..και ειπε να τα κανει εντος..!!

Shadowlord

[size=24]Ελα μωρη ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

heinrich

εδώ θέλω να πω πως η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα...
δεν εφαγε γκολ μετά το 80..

Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει

See_Me

ναι όντως, το ένα γκολ μπήκε στην εκπνοή του α' ημιχρόνου και το 2ο στην αρχή του β' ....ωραία εκπροσώπιση  ]

SurvivoR

[size=18]PAO OLE OLEEEEEEEEE

[/size]

[size=12]PALI I PANA8A 8A PERASEI tsampions Link[/size]

O gauros oute oufa  :lol:

Pappas10

Το γιατί ο ερυθρόλευκος εμετός τόσα χρόνια δεν κάνει τίποτα στην Ευρώπη το έχω πει πάρα πολλές φορές. Αυτή η "ομάδα"  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, το χθεσινό παιχνίδι θα ήταν 2-2... μην πω 2-3 υπέρ των ψαροκασέλων. Προσέξτε

1. Το γκόλ του Μπόρχα δεν θα σφυριζόταν off-side και μετά όλοι οι δημοσιογράφοι θα έλεγαν ότι ήταν off-sight του επόπτη. 2-1 το Σκόρ.

2. Στη φάση του Μπόρχα στην Περιοχή το κοράκι θα σφύριζε γκαραντί την εσχάτη των ποινών. Όλοι οι "αντικειμενικοί" θα έλεγαν ότι αυτή η προβολή είναι ο ορισμός του πέναλτι. 2-2 το σκόρ.

Κάθε φορά που θα σοριαζόταν κάποιος έξω από την περιοχή το κοράκι θα έδινε Φάουλ.... όλο και κάτι θα κάρφωνε ο Ρίμπο 2-3.

Είπαμε... ένας παίκτης λείππει πάντα από τις ψαροκασέλες στην Ευρώπη και γι' αυτό... τίποτα. Ένας μόνο παίκτης και άντε 2 αναπληρωματικοί. Ο Διαιτητής και οι επόπτες...

Με εκτίμηση

Παππάς10

Υ.Γ. Πότε ξαναγίνεται ο τελικός στην Αθήνα... γιατί ο Κρόκους είχε πει ότι θα παίξει η ομάδα του εκεί. Το κράτος-αρρωγό της ερυθρόλευκης αθλητικής απάτης το έχω ικανό να ζητήσει αλλαγή της έδρας στον Τελικό.

Φλικά

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Jezebell

Θεωρω βλεποντας το παιχνιδι εχθες αλλα και γιατι γενικα εχω ματια και βλεπω πως οπως παιξαμε ετσι και χασαμε κοινως δικαιως αλλα ενα μου κανει εντυπωση στους βαζελους(του σαϊτ ειδικα)
Παντα βαζετε θεματα οταν χανουμε εμεις σε αντιθεση με εμας
Παντα βαζετε θεμα οταν κερδιζετε εμας

Shadowlord

Μωρο μου εχεις δικιο..τωρα που το λες ειμαι απαραδεκτος...που δεν ειχα βαλει post στο [size=24]1-0[/size]..!!!!

Jezebell

Μα ειχαν βαλει αλλοι...γι αυτο σου λεω...οχι εσενα προσωπικα καθοτι θα πεσει το σπιτι μας να μας πλακωσει αλλα εις την γενια των Βαζελων...γκετ ε λαϊφ!!!!!!

Shadowlord

Εγω παντως προτιμω να γκετ κανενα πρωταθλημα..οποτε..ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Rebel_heart

twra ti na pw k egw san gavros?oti mas valane neo thlefoniko arithmo gia na mathoume pote tha kanoume to diplo?Sto 0724 leei... :cry:

Shadowlord

:24::24::24::24::24::24::24:

Mηπως εννοουσε μετα απο 724 αγωνες..???

:24::24::24::24::24::24::24:

Rebel_heart

0=nikes 7=isopalies 24=httes  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Shadowlord

Ηλια το ξερω το ρεκορ σας..!!Ετσι και αλλιως ειναι απο τα πιο σπανια ποδοσφαιρικα ρεκορ!!!:24::24::24::24:

294 Επισκέπτες, 0 Χρήστες