Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 590
  • Total: 590

TI FAGHTO NA FTIAKSO PALI SHMERA?? ( TI THELETE NA FATE?)

Ξεκίνησε από Alabastro, Νοεμβρίου 23, 2006, 01:55:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Alabastro

AS GRAPSOUME EDO O KATHENAS TI FAGHTO EFAGE SHMERA ...H TI THELEI NA FAEI SHMERA TI TRAVAEI H OREKSHTOU.. (OXI SYNTAGESS) KAI ETSI ... THA MPOROUME KAI OSOI THELOUME NA PAROUME IDEES NA FTIAKSOUME TO KATHIMERINO MENU GIA THN OIKOGENEIA ..EYXARISTO .[size=18][/size][size=18][/size]

Alabastro

KAI KSEKINAO KAI PROTH SHMERA... PHRA MIA IDEA APO TO CHAT NA GIATI AXASE O GAYROS...  EIPA LOIPON NA FTIAKSO GAYRO TIGANITO ME XORTARAKIA KAI SKORDALIA....KOPIASTE

voliwtisa

Αχ τι ωραία...Κρίμα να είμαστε μακριά  :cry:

Εγώ θα ήθελα να φάω λαχανοντολμάδες αλλά που τέτοια τύχη  :P

Θα αρκεστώ στις ταλιατέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος...

:roll:

Alths

Εγώ θα φάω  τοστάκι ...............που θα πάει δεν θα βρω κι εγώ  μια γυναίκα να μου μαγειρεύει ?  :(   στο μοναστήρι  ελπίζω να μαγειρεύουνε καλά σνιφφφ   σνιφφφφφφ  :cry:  :cry:  :cry:

voliwtisa

Αν έβρισκες μια γυναίκα σαν και μένα να είσαι σίγουρος ότι πάλι τοστ θα έτρωγες  :P  :P  :P

Μικρή όμως είμαι ακόμη...Που θα μου πάει...Θα μάθω  :roll:

heinrich

σε ενα κοτοπουλάκι στο φουρνο δεν θα λεγα οχι

Alabastro

kala vre altis psemata mou eleges? esy den eipes tha ftiaskeis arakama me mosxaraki? :arrow: barethikes fenete ...gia na se lyphthei kamia na se kalesei gia faghto...ax ksero go ksero...eisai enas esy..!!!

Alths

Βρε συ άστρο ακόμα και το μοσχαράκι, αν το φάω μόνος μου τοστ 8α μου 8υμίζει. :x  :x  :x

Alths

voliwtisa , μια και είσαι μικρούλα ας αρχίσουμε από βασικά μαθήματα μαγειρικής ..........
μάθημα πρώτον  ποτέ δεν τσιμπάμε με το πιρούνι τα αβγά όταν θέλουμε να τα βράσουμε για να δούμε αν βράσανε . :D
 (8α σε κάνω μια νύφη εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). :P

Shadowlord

μακαρονια φουρνου!!!!! :wink:  :D  :D  :D  :D  :D

Enia

σπανακόρυζο με φέτα το μεσημεριανό... το βραδυνό θα δείξει, μάλλον σαλάτα όμως...

(να με παρακολουθείτε, κάνω ισοροπημένη μεσογειακή διατροφή  :P )

Rakendytos

εγω καταβροχθισα μια μπακετα με περκα μαγιονεζα ντοματα μαρουλι..
η φαντασιωση μου ειναι να φαω μοσχαρακι γεμιστο (με κατσικακια γαλακτος) σουβλας.. :P

LoVeDePy

Simera to bradyno (kai stomaxou thelontos twn kalesmenwn kai gia ayrio mesimeriano.. an afisoun tipotis ta katharmatakia  ]

Alabastro

ax shmera paraskeyh exo polu liga pragmata sto psygio giati ayrio einai h mera promhthion... ti na ftiakso pali shmera?  perimno tis idees sas mexri to mesimeri kai meta tha sas po ti faghto telika apofasisa na ftiakso :lol:  euxaristo tous synde(site)mones moy pou me voithoun...

orxidea

Alabastro μου,
έπρεπε να μας πεις και τι υλικά έχεις στην διάθεσή σου για να μπορέσουμε να σου δώσουμε κάποια λύση

Εγώ πάντως έφτιαξα
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
[/i]

590 Επισκέπτες, 0 Χρήστες