Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 377
  • Total: 377

Προσοχή στα Emails με μέγεθος 47Κ-49Κ - MYDOOM VIRUS !!!

Ξεκίνησε από webmaster, Φεβρουαρίου 29, 2004, 12:49:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

webmaster

Αγαπητοί φίλοι,

Προσοχή σε όσα email λαμβάνεται, ακόμα και από γνωστό σας αποστολέα, αν έχουν μαζί και αρχείο με μέγεθος 47Κ-49Κ, ΜΗΝ το διαβάσετε ούτε για αστείο. Με αρχείο *.zip είναι ο ιός MYDoom στην πιο εξελιγμένη μέχρι στιγμής μορφή του.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ του email ΑΜΕΣΑ.

Εμφανίστηκε μήνυμα που φαίνεται να προέρχεται απο webmail@a33.gr και με θέμα "Confirmation required". Δεν είναι καθαρό και πρέπει να διαγραφεί αμέσως.

Γενικά μηνύματα με θέμα όχι στα Ελληνικά ή έστω greekglish από κάποιον γνωστό σας αποστολέα να θεωρείται ύποπτο.

Προσοχή και σύνεση και όλα θα πάνε καλά. :wink:

Teo

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ WEBMAIL@A33 ENNOEIΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.....? ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ 2 ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ........

KostasD33

Για όσους έχουν φαει τον Ιό το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να κλίσουν άμεσα το PC τους διότι ο Ιός καταστρέφει όλα τα αρχεία που βρίσκει μέσα και να τρέξουν ένα ειδικό πρόγραμμα που τον καθαρίζει. (Δηλαδή το PC να είναι όσο το δυνατό λιγότερο ανοιχτό μέχρι να τρέξετε το ειδικό πρόγραμμα)
Μέχρι να βρω την διεύθυνση να την γράψω εδώ ώστε να το κατεβάσετε μόνοι σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στα προσωπικά μου μηνύματα εδώ με έγκυρο email σας ή στο email μου να σας το αποστείλω
Είναι αρχείο 195Κ περίπου και είναι μόνο για αυτόν τον Ιό

Οποίος έχει κάτι να προσθέσει ας συμπληρώσει

:shock:

Teo

Παράθεση από: "KostasD33"Για όσους έχουν φαει τον Ιό το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να κλίσουν άμεσα το PC τους διότι ο Ιός καταστρέφει όλα τα αρχεία που βρίσκει μέσα και να τρέξουν ένα ειδικό πρόγραμμα που τον καθαρίζει. (Δηλαδή το PC να είναι όσο το δυνατό λιγότερο ανοιχτό μέχρι να τρέξετε το ειδικό πρόγραμμα)
Μέχρι να βρω την διεύθυνση να την γράψω εδώ ώστε να το κατεβάσετε μόνοι σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στα προσωπικά μου μηνύματα εδώ με έγκυρο email σας ή στο email μου να σας το αποστείλω
Είναι αρχείο 195Κ περίπου και είναι μόνο για αυτόν τον Ιό

Οποίος έχει κάτι να προσθέσει ας συμπληρώσει

]

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΟΥ ΕΙΝΑΙ:

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.mydoom@mm.removal.tool.html

:twisted:  :twisted:  :twisted:

KOUKLA75

[size=18][/size]ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ :http://housecall.trendmicro.com/

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ FREE ONLINE SCAN ΓΙΑ ΙΟΥΣ.

ΓΙΑ REMOVAL TOOLS ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ :www.pandasoftware.com ΚΑΙ ΣΤΟ
www.bitdefender.com

:idea:  :)

Eleni

Παράθεση από: "webmaster"Αγαπητοί φίλοι,

Προσοχή σε όσα email λαμβάνεται, ακόμα και από γνωστό σας αποστολέα, αν έχουν μαζί και αρχείο με μέγεθος 47Κ-49Κ, ΜΗΝ το διαβάσετε ούτε για αστείο. Με αρχείο *.zip είναι ο ιός MYDoom στην πιο εξελιγμένη μέχρι στιγμής μορφή του.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ του email ΑΜΕΣΑ.

Εμφανίστηκε μήνυμα που φαίνεται να προέρχεται απο webmail@a33.gr και με θέμα "Confirmation required". Δεν είναι καθαρό και πρέπει να διαγραφεί αμέσως.

Γενικά μηνύματα με θέμα όχι στα Ελληνικά ή έστω greekglish από κάποιον γνωστό σας αποστολέα να θεωρείται ύποπτο.

Προσοχή και σύνεση και όλα θα πάνε καλά. :wink:

ΑΠΟΡΙΑ :arrow:
Δηλαδη αν δουμε κατι γυρω στους 20 ποντους....ωχ συγνωμμη.... γυρω στα  20Κ , να το θεωρησουμε ως μη υποπτο και εχον καλη προθεση?????? :roll:

Teo

:twisted: [size=18]Ελένη....... Κ Α Τ Ι έχεις μπερδέψει εδώ.....!  Να δεις πως το λένε....
... Μου διαφευγει τωρα, αλλά θα το θυμηθώ[/size]
:twisted:

377 Επισκέπτες, 0 Χρήστες