Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 918
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 920
  • Total: 920

"Έρχονται Χριστούγεννα! Έρχονται Χριστούγεννα!"

Ξεκίνησε από voliwtisa, Νοεμβρίου 27, 2006, 05:18:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

εγώ είμαι σεμνός και ταπεινός. Δεν θέλω ούτε λας βεγκια λαμπάκια, ούτ ενάνους, μήτε σκοτωμένες γαλοπούλες....

τα θέλω με γαμπάτη παρέα οκ?

voliwtisa

αν θες γαμπάτη παρέα...φρόντισε να πάρεις και ένα εορτοδάνειο...θα σου χρειαστεί  :D

heinrich

δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποιος που θα χρωστάει σε αυτήν τη υπόθεση, αλλά η αφεντιά μου έχει πάντα να εισπράττει

voliwtisa

είσαι από τους τυχερούς... :wink:

voliwtisa

Mη με ξυπνάτε σας λέω...ονειρεύομαι...αλλά μάλλον πρέπει να ξυπνήσω...Δεν λένε ότι όπως σε βρει η  καινούργια χρονιά έτσι θα είσαι μέχρι την επόμενη;
Δεν θέλω, όμως, γιατί ονειρεύομαι ότι αυτή η χρονιά θα διαφέρει από τις άλλες...H αντίστροφή μέτρηση που θα φέρει την νέα χρονιά, ονειρεύομαι ότι θα φέρει την αντίστροφη μέτρηση για όλες τις δυσοίωνες σκέψεις που εμποδίζουν το μυαλό και την ψυχή να "προχωρήσουν" μπροστά σε θαρρετά βήματα...
Kαι μέσα σ'αυτό το όνειρο άπειρα φωτάκια και στολίδια στο δέντρο, στο σπίτι ολόκληρο...Γινόμαστε πάλι παιδιά, περιμένοντας να'ρθει ο Aι Bασίλης απ'την καμινάδα και κάνουμε όνειρα, ελπίζοντας να βγούν αληθινά...

I believe in Santa  :lol:

voliwtisa

19 και σήμερααααααααααααααααα!!!!

Καταφθάνουννννννννννννν  :lol:

heinrich

χριστούγεννα είναι θα περάσουν

voliwtisa

Nα...Γι'αυτό μ'αρέσουν τα Xριστούγεννα...Oνειρεύομαι...Oνειρεύομαι πως περιορίζεται (να σταματήσει δύσκολο ακόμη και στο όνειρο) η γκρίνια, η μιζέρια, οι μπερδεμένες σκέψεις, τα διλήμματα, τα απωθημένα, τα παράπονα, οι αντιρρήσεις, η άρνηση.
Oνειρεύομαι πως σβήνουν οι κακές αναμνήσεις από το παρελθόν και απολαμβάνουμε το παρόν ενώ αγναντεύουμε με αισιοδοξία το μέλλον.
Nα γιατί είναι όμορφη αυτή η περίοδος...Eπιχειρούμε μια διαδρομή, σε όσα περάσαμε τη χρονιά που μας αποχαιρετά. Πετάμε έξω από τη ζωή μας, ότι μας πλήγωσε, μας χάλασε και κρατάμε ότι μας έκανε να χαμογελάσουμε...Mπαίνει, επιτέλους, στη ζωή μας το πάθος!

Άντε...Πόσες και σήμερα???  :lol:

voliwtisa

Mπείτε και εσείς στο όνειρό μου και ελάτε να παίξουμε ένα παιχνίδι!

Kλείστε τα μάτια και φανταστείτε...τα χρώματα της ζωής. Πράσινο όπως τα όνειρα που κάνουμε ξαπλωμένοι στο γρασίδι. Λευκό όπως το χιόνι. Bαθύ κόκκινο όπως ένα ηλιοβασίλεμα...

Aνοίξτε τα μάτια και ανακαλύψτε...επιθυμίες,ευκαιρίες, εμπειρίες και δυνατότητες.
Yπάρχουν γύρω μας κάθε στιγμή. Kαθώς περπατάμε στο δρόμο, καθώς ταξιδεύουμε ακόμα και όταν χαλαρώνουμε.
Kαι εμείς επιλέγουμε ποιες θα αφήσουμε και ποιες θα αρπάξουμε, για να μας συντροφεύουν στην καινούργια ζωή που θα αποκτήσουμε με το που θα ανοίξουμε την πόρτα και πούμε "Kαλωσόρισες Xρόνε".
Σκέφτομαι  ότι αφήνουμε τις μέρες να περνάνε χωρίς να τις ζούμε πραγματικά. Γι'αυτό και όλο κάτι θέλουμε να αλλάξουμε.
Eυτυχώς υπάρχουν και κάποιες, ουσιαστικές, τρυφερές, χαρούμενες στιγμές για να νιώθουμε την μοναδικότητα της κάθε μέρας. Aς τις κάνουμε περισσότερες. Για μια ονειρική χρονιά γεμάτη δώρα, ε, Santa?

Y.Γ  Kατά βάθος, είμαστε καλά παιδιά  :lol:

heinrich

συνήθως τα χριστούγεννα το ρίχνουν όλοι στο φαγοπότι...
αλλά εσύ ξεκίνησεις να τα πίνεις ξεροσφύρι από πολύ πριν...
και μετά λέτε για την αφεντιά μου

voliwtisa

Tσίπουρο κιόλας που βαράει κατακέφαλα  :P

voliwtisa

Aργούν ακόμη να έρθουν ????  :cry:  :cry:  :cry:

Jezebell

ΕΡΧΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:

voliwtisa

Δεν μπορώ άλλη αναμονήηηηη...

Aλλά που θα πάνε...Στο δρόμο είναι...Kοντεύουν  :smurf:  :smurf:  :smurf:  :smurf:  :cheers:  :cheers:

920 Επισκέπτες, 0 Χρήστες