Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 209
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 264
  • Total: 264

Ξέρετε να φιλάτε...αλλά που φιλάτε!

Ξεκίνησε από tseriko, Δεκεμβρίου 01, 2006, 06:12:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tseriko

Ο λαιμός αποτελεί ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, αφού τα αιμοφόρα αγγεία είναι πολύ κοντά στηΑπό ψυχολογική άποψη ένα φιλί στο λαιμό μπορεί να ανακαλέσει μνήμες του παρελθόντος, κυρίως ευχάριστες, ειδικά στις γυναίκες.
Οι άντρες όμως δεν είναι πολύ του τρυφερού και του ρομαντικού και προτιμούν την κλασική μέθοδο του φιλιού- ρουφήγματος, κοινώς της πιπιλιάς.Κατά τη διάρκεια του sex, όταν η κοπέλα είναι ένα βήμα πριν την κορύφωση αυτό που μπορεί να κάνει ένας άντρας για να της παρατείνει την απόλαυση είναι να τη φιλάει γύρω από το λαιμό. Μιλάμε για εγγυημένο αποτέλεσμα. THN APOPSH SAS KAI THN AITIOLOGIA SAS

heinrich

μπορεί και να εχεις δίκιο αλλά η τελευταία θυμάμαι πως όταν κορύφωνε μου ξερίζωνε τα μαλλιά οπότε το να προσεγγίσω το λαιμό της μου προκαλούσε περισσότερο πόνο και τριχοπτωση

Shadowlord

Alabastro

PRAGMATIKA XORIS NA KSERO GIATI... APO TIS PIO EROTEGENEIS ZONES O LAIMOS... DEN KSERO POU OFEILETE ALLA... PROTIMO TA FILIA EKEI APO TO STOMA.. :oops:

Enia

γκουχ γκουχ...

8)
 :oops:
 :D
 :wink:

Alabastro

NERO KALEEEE NERO PNIGIKE H KARAMELENIAMOU..

black_velvet

Το ...μαντηλάκι σας το δέσατε καλά στο λαιμό σας σήμερα το πρωί;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rebel_heart

Παράθεση από: "heinrich"μπορεί και να εχεις δίκιο αλλά η τελευταία θυμάμαι πως όταν κορύφωνε μου ξερίζωνε τα μαλλιά οπότε το να προσεγγίσω το λαιμό της μου προκαλούσε περισσότερο πόνο και τριχοπτωση

Hein gia auto forages koukoula thn wra ths koryfwshs san neoterh ekdosh tou Artemh Matsa?xaxaxxaxaxa

Jezebell

Ολο το κορμι και το προσωπο μπορει να ερεθιστει αρκει να θες να θελει και να το ψαχνετε

Shadowlord

Παμε να το ψαξουμε..??? :wink:

Enia

με με κολάζεις ρε χαμένο βραδιάτικο!!!  :shock:

:lol:

tseriko

Παράθεση από: "Enia"με με κολάζεις ρε χαμένο βραδιάτικο!!!  :shock:

apanthsh :
 to valame kai to foylari alla telika to anakalipsane oti yphrxe pipilia kai egine toy koytroyli o gamos

Enia

pardon...?  :shock: μήπως έκανες λάθος quote? :P

Shadowlord

Παράθεση από: "Enia"με με κολάζεις ρε χαμένο βραδιάτικο!!!  :shock:

:24:

black_velvet

Παράθεση από: "Enia"pardon...?  :shock: μήπως έκανες λάθος quote? :P

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

:24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα