Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 583
  • Total: 583

Bainei sto CAFE...

Ξεκίνησε από Pappas10, Δεκεμβρίου 06, 2006, 11:06:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

θα μου δωσεις και μπισκοτο? :P

SoFiA24

Αν κάνεις τα κόλπα που σου έμαθε η εκπαιδεύτρια σου καλά μπορεί και να σου δώσω :P  :P

Jezebell

Αμα σου κανει τα κολπα που μαθαινουμε θα εχουμε σιριους προμπλεμζ λε :P

fmas

*Άσχετο*

Γιατί εγώ με αυτά που διαβάζω περι μπισκότων μου έρχεται να κάνω ΓΑΒ????

Αναφορικά με το χθεσινό αποτέλεσμα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ για 2 λόγους... Πρώτον δεν είδα το ματς και δεύτερον αποφάσισα να μην ασχολούμε με άλλες ομάδες στην μπάλα πέραν της ομάδας μου..... Για μπάσκετ το ψιλοσυζητάμε...........

Fmas.

Υ.Γ. Θέλω να πω και ένα γνωστό ανέκδοτο αλλά δεν τσιγκλάω............

Shadowlord

Παράθεση από: "Jezebell"Αμα σου κανει τα κολπα που μαθαινουμε θα εχουμε σιριους προμπλεμζ λε :P

:24:
Aυτα ειναι μονο για εσενα μωρο μου..! :wink:  :lol:

Pappas10

Παράθεση από: "Jezebell"Μα κι εδω καφε ειναι σκληρε μου αντρα και το θεμα δεν ειναι γενικου ενδιαφεροντος!!!

Διαφωνω καθέτως και οριζοντίως με την μεταφορά του θέματος. Χωρίς πλάκα θεωρώ αυθαίρετο τον διαχωρισμό (δηλαδή με ποια λογική το "τι να μαγειρέψω σήμερα" είναι γενικού ενδιαφέροντος; - για παράδειγμα όχι ότι έχω κανένα πρόβλημα) και η στοιχειώδης ευγένεια αλλά και σεβασμός του δικαιόματος κάποιου να εκφράζεται εκεί που θέλει θα έπρεπε να επιβάλλει τουλάχιστον την συγκατάθεση του γράφοντος για την μεταφορά του θέματος.

Σε τελική ανάλυση η προσέγγιση μου δέν είναι μόνο αθλητική αλλά εμπεριέχει και κοινωνικο-οικονομικό-πολιτικές προεκτάσεις.

Πραγματικά θεωρώ τέτοιου είδους κινήσεις - επαναλαμβάνω χωρίς την ειδοποίηση και συγκατάθεση του γράφοντος - το λιγότερο αγενείς και με σαφείς αυθαίρετες, αυθάδεις και φασιστικές προεκτάσεις.

Λυπάμαι αλλά είναι πολύ απογοητευτικές και λίαν εξοργιστικές τέτοιες συμπεριφορές.

Με εκτίμηση

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

fmas

Shadowlord

Παράθεση από: "Pappas10"Πραγματικά θεωρώ τέτοιου είδους κινήσεις - επαναλαμβάνω χωρίς την ειδοποίηση και συγκατάθεση του γράφοντος - το λιγότερο αγενείς και με σαφείς αυθαίρετες, αυθάδεις και φασιστικές προεκτάσεις.

Λυπάμαι αλλά είναι πολύ απογοητευτικές και λίαν εξοργιστικές τέτοιες συμπεριφορές.

Σε βρισκω αρκετα υπερβολικο,ειδικα τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιεις..Φασισμος επειδη μεταφερθηκε το θεμα απο το Cafe στον αθλητικο καφενε,οπου ετσι κ αλλιως ανηκει?Μπορεις να λες ο,τι θες και ο,τι πιστευεις για την μεταφορα του post και ισως να βρεις ο,τι εχεις και καποιο δικιο μεσα απο τη συζητηση αλλα ας προσεχουμε λιγο τι λεμε καλυτερα..

Χωρις παρεξηγηση

Μαριος

SoRta_FaiRytALe

Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
ΑΞΙΖΑΝ...

Shadowlord

Τα ειλικρινα μου συγχαρητηρια στην ΑΕΚ για την προσπαθεια της..!Καλη συνεχεια στο UEFA ευχομαι!

Jezebell

Μιχαλη το θεμα μεταφερθηκε εδω γιατι ανηκει εδω.Δεν στο μετεφερα σε αλλη ενοτητα των αθλητικων αλλα στον αθλητικο καφενε ακριβως σεβομενη τον τιτλο.
Δεν ξερω αν εχεις νοιωσει συχνα φασισμο και ειδικα απο μενα αλλα δυστυχως το θεμα μεταφερθηκε βασει κανονων...ξερεις, φασιστικα πραγματα.
Συνεχεια μεταφερονται θεματα με βαση την καλυτερη λειτουργια του φορουμ.Εσυ ανεβαζεις ενα θεμα αλλα το θεμα πρπ να βοηθαει και τους χρηστες-αναγνωστες του.
Θεωρω τα λογια σου πολυ πιο φασιστικα και σκληρα απο την πραξη μου καθως θα μπορουσες να μου στειλεις ενα ΙΜ να μου πεις το παραπονο σου και θα το συζητουσαμε.
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

heinrich

ελα μωρή αεκάραα
ψυχάρες
τους πάω πολύ τους μάγκες
α, ρε κεφαλιές που θέλετε μακαρονάδες

Shadowlord

Πραγματικα μαγκες!Μπραβο στα παληκαρια για την προσπαθεια!!

Καλα τους εκανε ο Ζιζου! :wink:  :twisted:

Pappas10

Παράθεση από: "Jezebell"Μιχαλη το θεμα μεταφερθηκε εδω γιατι ανηκει εδω.Δεν στο μετεφερα σε αλλη ενοτητα των αθλητικων αλλα στον αθλητικο καφενε ακριβως σεβομενη τον τιτλο.
Δεν ξερω αν εχεις νοιωσει συχνα φασισμο και ειδικα απο μενα αλλα δυστυχως το θεμα μεταφερθηκε βασει κανονων...ξερεις, φασιστικα πραγματα.
Συνεχεια μεταφερονται θεματα με βαση την καλυτερη λειτουργια του φορουμ.Εσυ ανεβαζεις ενα θεμα αλλα το θεμα πρπ να βοηθαει και τους χρηστες-αναγνωστες του.
Θεωρω τα λογια σου πολυ πιο φασιστικα και σκληρα απο την πραξη μου καθως θα μπορουσες να μου στειλεις ενα ΙΜ να μου πεις το παραπονο σου και θα το συζητουσαμε.
Με εκτιμηση
Σταυρουλα

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω νοιώσει συχνά φασισμό αλλά ίσως αυτός να είναι ο λόγος που και η παραμικρή τέτοια δράση προκαλεί τόσο έντονη αντίδραση από την πλευρά μου. Και οι κανόνες μπορεί να είναι φασιστικοί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τους τις επιθυμίες των άλλων. Αφού κάνεις αναφορά στους αναγνώστες, υπήρξε κάποια αναφορά / παράπονο αναγνώστη για την παρουσιάση του θέματος στο "καφέ"... ή απλά κρίνουμε την επιθυμία των αναγνωστών / χρηστών εξ ιδίων;.

Η εστίαση και αιτίαση μου για την δημοσίευση του γραπτού εκεί που δημοσιεύθηκε ήταν σαφής και με χιουμοριστικές προεκτάσεις. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα έπρεπε να στείλει Ι.Μ. αφού δεν έκανα εγώ καμία μεταφορά. Το σωστό - κατά τη γνώμη μου - θα ήταν να μου σταλεί Ι.Μ. και να μου πείτε ότι θέλετε να το μεταφέρετε και τους λόγους.

Τα λόγια μου ήταν ενδεχομένως σκληρά, αλλά φασιστικά δεν ήταν.

Θεωρώ το θέμα λήξαν. Από εκεί και πέρα διατηρώ τα σχόλια και τις επιφυλάξεις μου για τον τρόπο.

Με εκτίμηση και πολύ αγάπη στη Σταυρούλα... όχι όμως στους "νόμους" και τους "κανόνες" που εφαρμόζει :p

Μιχάλης
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Shadowlord"
Παράθεση από: "Pappas10"Πραγματικά θεωρώ τέτοιου είδους κινήσεις - επαναλαμβάνω χωρίς την ειδοποίηση και συγκατάθεση του γράφοντος - το λιγότερο αγενείς και με σαφείς αυθαίρετες, αυθάδεις και φασιστικές προεκτάσεις.

Σε βρισκω αρκετα υπερβολικο,ειδικα τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιεις..Φασισμος επειδη μεταφερθηκε το θεμα απο το Cafe στον αθλητικο καφενε,οπου ετσι κ αλλιως ανηκει?Μπορεις να λες ο,τι θες και ο,τι πιστευεις για την μεταφορα του post και ισως να βρεις ο,τι εχεις και καποιο δικιο μεσα απο τη συζητηση αλλα ας προσεχουμε λιγο τι λεμε καλυτερα..

Χωρις παρεξηγηση

Μαριος

Υπερβολική είναι και η μεταφορά ενός θέματος κατά την κρίση κάποιου όπερ, ιδίως από τη στιγμή που ο δημιουργός του έχει επισημάνει τους λόγους που το θέλει εκεί που το έβαλε. Είπα ήδη ότι δεν ανήκει στον αθλητικό καφενέ μιας και δεν έχει μόνο αθλητικές εστιάσεις. Κατά τη γνώμη μου.

Υπάρχει μία μικρή αντίθεση σ' αυτό που μου λες... αν είναι να λέω ό,τι θέλω τότε δεν νομίζω ότι συντρέχει λόγος να προσέχω τι λέω... καλύτερα. Και φυσικά ο λόγος που το έγραψα ήταν για να το συζητήσω.

Όπως και να έχει, προτροπές ως προς την έκφραση μου και το τι λέω καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Η θέση σου σεβαστή αλλά αντίθετη από τη δική μου.

Με εκτίμηση και σαφέστατα χωρίς παρεξήγηση...

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

583 Επισκέπτες, 0 Χρήστες