Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 268
  • Total: 269
  • Leon

5 ερωτήσεις ....

Ξεκίνησε από joking, Ιανουαρίου 06, 2007, 11:23:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

1. Γιατί κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις;

Γιατί είμαι περίεργη και κουτσομπόλα  :P

2. Γιατί απαντάς σε όλες αυτές τις ερωτήσεις;

Γιατί με κάτι πρέπει να συνοδεύσω τον πρωινό καφέ  :P

3. Πόσες απαντήσεις των άλλων διάβασες; Όλες; καμία; μερικές;

Μερικές. Μόνο εκείνες των ατόμων που θεωρώ ενδιαφέροντα...

4. Με ποιο κριτήριο επιλέγεις τι θα διαβάσεις στο forum;

- διάθεση δική μου
- post των ατόμων που ανέφερα παραπάνω
- Ελκυστικοί τίτλοι

5. Πώς φαντάζεσαι την επικοινωνία μας μετά από ..5 χρόνια ας πούμε;

Να μαστε καλά μέχρι τότε και βλέπουμε...  :D  :D

joking

Παράθεση από: "black_velvet"1. Γιατί κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις;

]

όλες - η μαμά μου μου έμαθε επίσης, ότι αγένεια είναι και το να μην περιμένεις την απάντηση, όταν ρωτάς κάτι

κλείνω τα μάτια, κάνω τρείς βόλτες προς τα δεξιά,τρείς προς τα αριστερά, δείχνω με το δάχτυλο και μετά ανοίγω τα μάτια για να δω τι διάλεξα.... ]

με χρήση νοηματικής στις γωνίες που θα είναι εκτός πεδίου .... κάμερας!!  ]

Pappas10

[size=24]ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????[/size]

Σε τι θέση πιστεύεις ότι θα τερματίσει φέτος το πρωτάθλημα ο ..... Παναθηναϊκός??

[size=24]Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ 1ος ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ[/size]

Στα υπόλοιπα τώρα:

1. Γιατί κάνεις όλες αυτές τις ερωτήσεις;
Δεν κάνω πολλές... . Όσες έκανα τις έκανα απλά για να έχω και ενεργητική συμμετοχή στο παιχνίδι

2. Γιατί απαντάς σε όλες αυτές τις ερωτήσεις;
Για το παιχνίδι. Επίσης μ' αρέσει να με γνωρίζουν οι άλλοι.. δεν με πειράζει.

Σχεδόν όλες...

Νέες Δημοσιεύσεις... και θέματα που μου αρέσουν ή με απασχολούν. Ενίοτε και με τον συγγραφέα.

Λιγότερο προσωπική. Δεν νομίζω ότι τα μέσα θα αλλάξουν τόσο πολύ σε 5 χρόνια.. σε 10 ίσως.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

xhmeia

1)Ανακατευεσαι εκει που δε σε σπερνουν?Θελεις ολα να τα μαθαινεις?
Αν οχι, απαντα στην 2 - Αν ναι, απαντα στην 2α
Συνηθως οχι
2)Γιατι δεν ανακατευεσαι? σου ειναι αδιαφορος ο συνανθρωπος ή απο διακριτικοτητα?
Συνηθως απο αδιαφορια, ναι.Επισης, γιατι δεν μ αρεσει να ανακατευονται σε μενα.Στους λιγους που εκτιμω και με ενδιαφερουν, ειμαι διακριτικη κ δινω χρονο να επιλεξουν ποσα κ τι ακριβως θα εμπιστευτουν
3)Ποσο χρονων γραφει η ταυτοτητα της ψυχης σου?
Αναλογως ειναι κυμαινομενη.....απο 10 εως 40 :wink:
4)Νοιωθεις πληρης απο αγαπη στη ζωη?Αγαπηθηκες και αγαπησες?
Ειμαι ικανοποιημενη....Αγαπηθηκα πολυ και αγαπησα πολυ....αλλα υπαρχουν ακομα κοιτασματα ψυχικου πλουτου (βαθος κηπος )  :wink:
5)Φευγεις γρηγορα απο μια σχεση? Γιατι ?
Πιο γρηγορα δεν γινεται.......αν κατι δεν μ αρεσει ή πιστευω οτι δεν ταιριαζουμε, φευγω πριν προλαβει να γινει καν σχεση.Γιατι?........
1ον, η καλη μερα απ το πρωι φαινεται
2ον, βαριεμαι γρηγορα
3ον, καλυτερα μονη, παρα να αναλωνομαι απλα για να μην ειμαι τυπικα μονη κ να καταπιεζομαι

xhmeia

Παράθεση από: "black_velvet"
Φρέσκες ερωτησούλες]

joking

1. Πιστεύεις στα θαύματα? (έχεις υπάρξει μάρτυρας σε κάποιο?)

2. Ποιά είναι τα κριτήρια σου, για να αποφασίσεις ότι ένας άντρας/γυναίκα θα μπορούσε να είναι πιθανός σύζυγος?

3. Τι κάνεις για να συνεισφέρεις στη προστασία του περιβάλλοντος?

4. Θα αποφάσιζες να αποδεχθείς μια πρόταση εργασίας σε άλλη χώρα, μακρυά από την οικογένεια και τους φίλους σου?

5. Πως θα χωρέσουν 152 άνθρωποι, σ ένα Φόλκσβάγκεν??

]

Pappas10

Ναι πιστεύω στα θαύματα. Ήμουν στο Λονδίνο, στο σταθμό του Wood Green και αισθανόμουν υπογλυκαιμία. Δεν είχα καθόλου λεφτά και ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον συγκάτοικο μου (τον Πέτρο) για να έρθει αν με βρεί. Στεκόμουν δίπλα στα τηλέφωνα περιμένωντας να τελειώσει κάποιος για να πάρω με χρέωση στο σπίτι. Για όποιον γνωρίζει, η υπογλυκαιμία όταν εξελίσεται σε κάνει λίγο...χαζό και μειώνει την ικανότητα αντίληψης ενώ σταδιακά σε εξαντλεί μέχρι απώλειας των αισθήσεων.

Μία κοπέλα μου κάνει νόημα να πλησιάσω στο τηλέφωνο και μου λέει..."There's 20 pence left, make the call 'cause the damn thing will not give me any change..." εγώ, σχεδόν λιπόθυμος παίρνω τηλέφωνο τον Πέτρο ο οποίος μου λέει ότι έρχεται σε 10 λεπτά... κατεβάζω το ακουστικό και ακούω ένα κέρμα να πέφτει (όταν τα τηλέφωνα είναι γεμάτα σου επιστρέφουν το κέρμα)... ως δια μαγείας είναι 1 λίρα το επιστραφέν κέρμα.

Παίρνω τη Λίρα και κοιτάω για την κοπέλα (πάνω απ' όλα η τιμιότης) η οποία έχει εξαφανιστεί... μπαίνω στο διπλανό κατάστημα και αγοράζω ένα λουκοζέιντ και μία μαρς. Όταν ήρθε ο Πέτρος ήμουν μία χαρά.

2. Ποιά είναι τα κριτήρια σου, για να αποφασίσεις ότι ένας άντρας/γυναίκα θα μπορούσε να είναι πιθανός σύζυγος?

Δύσκολη ερώτηση.... είναι πολλά. Νομίζω ότι το να μου εμπνέει εμπιστοσύνη και το να με διεγείρει τόσο πνευματικά όσο και σωματικά είναι 2 από τα πλέον απαραίτητα. Υπάρχουν κι άλλα όμως.

Προσπαθώ να καταναλώνω όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια και να μην ρυπαίνω. Επίσης ενισχύω οργανώσεις τύπου Greenpeace όταν και όπως μπορώ.

4. Θα αποφάσιζες να αποδεχθείς μια πρόταση εργασίας σε άλλη χώρα, μακρυά από την οικογένεια και τους φίλους σου?

Ναι. Μόνο όμως αν μου έδινε την ευκαιρία να γυρίσω πίσω σε λίγα χρόνια.

Όντας στάχτη μετά από καύση (μακάβρια μου βγήκε).
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

Ηταν θευμα η χτεσινή γαμπίτσα και το σημερινό σηκωτάκι. Και τα 2 μαρτυρύσανε

Να είναι νοικοκυρά και να θέλει οικογένεια. Τα υπόλοιπα θα έχουν λυθεί νωρίτερα της ερώτησης που θέτεις.

Ανακύκλωση

Οταν "πεθάνουν" όλοι αυτοί,  ευχαρίστως

δεν με ενδιαφέρει το ζήτημα

xhmeia

Ναι, η γεννηση ενος παιδιου, ειναι θαυμα!
Δεν με απασχολει το θεμα
Ανακυκλωση οταν  το θυμαμαι
κατηγορηματικα ΟΧΙ

xhmeia

5. Πως θα χωρέσουν 152 άνθρωποι, σ ένα Φόλκσβάγκεν
12,3,4,5,6,.................................................................................................................................................................................................................149,150,151,152 :cheers:

ειναι απλο θα σου εξηγησω..........ουπςςςςςςςς σε λαθος αυτοκινητο τους στριμωξα γμτ η ξανθια  :salut:  :P  :P  :P

SoFiA24

Ναι πιστεύω στα θαύματα...μικρά και μεγάλα...Έχω υπάρξει μάρτυρας σε αρκετά

Κατά κύριο λόγο θα πρέπει  να ταιριάζουμε στην νοοτροπία και στον τρόπο ζωής και  θα πρέπει να θέλει να κάνει οικογένεια και παιδάκια. Θα πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια και πολλά άλλα...Αυτά όμως είναι τα βασικά

Ανακύκλωση ως επί το πλείστον...

Πολύ δύσκολα... Δεν μπορώ εύκολα να αποχωριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου

Τι διαστάσεις  έχει το Φολκσβάγκεν να σου πω...

Rakendytos

Πιστευω οτι βλεπουν τα ματια μου..οχι δεν εχω δει..

..ειπαμε δεν πιστευω στα θαυματα  :D

μονο ανακυκλωση  :?

Ναι δεν εχω προβλημα αλλα οχι μακρια απο Βαλκανια..
Πιστευω οτι εχουμε το καλυτερο κλιμα στον κοσμο!!!
Εχω αντεξει 45 μερες μακρια..μετα με πιασε νοσταλγια, καταθλιψη.. :(

5. Πως θα χωρέσουν 152 άνθρωποι, σ ένα Φόλκσβάγκεν?
Δεν τολμω να το δοκιμασω..Δεν το συνιστα ο Παζαροπουλος και εχω αδυναμια στην ΓΚΟΛΦω μου.. :roll:

Enia

Μια αγαπημένη μου ιστοριούλα... Ήμουν πολύ μικρή, καλοκαίρι στην Κίμωλο. Μόλις είχα μάθει καλά μπάνιο, αλλά δεν μπορούσα να απομακρυνθώ χωρίς βατραχοπέδιλα -έχουμε και δυνατά ρέματα στην περιοχή. Έλα όμως που είχα στραμπουλήξει το πόδι μου και είχε πρηστεί! Όλη η παρέα είναι έτοιμη να φύγει, κι εγώ στην παραλία να παλεύω να βάλω το βατραχοπέδιλο σε ένα πόδι τούμπανο. Κλείνω τα μάτια, και λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου 'Αχ, παναγίτσα μου, κάνε να ξεπρηστεί το πόδι μου να πάω κι εγώ μαζί με τους άλλους!'... Από τότε πιστεύω θα θαύματα...  :wink:

Δεν με ενδιαφέρει πλέον το άθλημα.  :P

3. Τι κάνεις για να συνεισφέρεις στη προστασία του περιβάλλοντος? Ανακύκλωση (χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, μπαταρίες), μείωση του όγκου των αποριμάτων, εξεικονόμηση ενέργειας (με εξαίρεση το pc μου...  :roll: ), οικονομία στο νερό, συνδρομή στο wwf και την Greenpeace... Και όσο περνάει από το χέρι μας υποστηρίζουμε τη δημιουργία θαλλάσιου πάρκου στην περιοχή της Κιμώλου-Πολυαίγου για την προστασία της φώκιας.  :roll:

4. Θα αποφάσιζες να αποδεχθείς μια πρόταση εργασίας σε άλλη χώρα, μακρυά από την οικογένεια και τους φίλους σου?Το έχω ήδη κάνει... Ούτε η οικογένεια, ούτε οι φίλοι μου έλειψαν τόσο... Δεν είναι εκεί το πρόβλημα... Είναι το κλίμα, η κουλτούρα, οι συνήθειες... Η οικογένεια και οι πραγματικοί φίλοι είναι μαζί σου νοητά, και σε περιμένουν πάντα...

5. Πως θα χωρέσουν 152 άνθρωποι, σ ένα Φόλκσβάγκεν?
Έχουμε χωρέσει 9 !!! Ναι, εννέα !!!  :lol: Οι υπόλοιποι 143, ας είναι σε φωτογραφία! :tongue:

Enia

1. Ένα όνειρό σου που έγινε πραγματικότητα...

2. Ποιες ξένες γλώσσες μιλάς?

3. Πόσο συχνά (και πόσο καλά) επικοινωνείς με τους γονείς σου?

4. Θα έστελνες τα παιδιά σου στα σχολεία που φοίτησες εσύ?

5. Πες μου ένα νανούρισμα...

isabella

1. Ένα όνειρό σου που έγινε πραγματικότητα... στα 22 μου πηγα μια βδομαδα μονη μου στο παρισι

2. Ποιες ξένες γλώσσες μιλάς? αγγλικα και γερμανικα

3. Πόσο συχνά (και πόσο καλά) επικοινωνείς με τους γονείς σου? καθε μερα, πολυ καλα

4. Θα έστελνες τα παιδιά σου στα σχολεία που φοίτησες εσύ? βεβαια

5. Πες μου ένα νανούρισμα...δε γνωριζω

268 Επισκέπτες, 1 Χρήστης