Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 356
  • Total: 356

Κοπή της πίτας για το 2007 - Σάββατο 27-01-2007

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιανουαρίου 06, 2007, 11:45:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Μη ξεχάσετε να γράψετε ποιός, -α κέρδισε το φλουρί.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Βρε χαμένα... κι εγώ σας αγαπάω, αλλά έχετε λυσάξει!  :lol:

Θα κάνω αίτηση στην κυρία διεύθυνση αν από την κληρωτίδα βγει κανείς από τους πολύ δικούς μου, να βγει δεύτερος τυχερός... Θα με κράξουν για στημένη κλήρωση στο τέλος!  :P  :lol:

Και jc... μην ανησυχείς και θα διαρεύσει πάραυτα! :P  :wink:

kodikas

Παράθεση από: "black_velvet"

Μην πίνετε και οδηγείτε.

εχει δικιο η μαυριδερη.. :shock:

μην πινετε και οδηγειτε..
 κινδυνευετε να χυσετε το ποτο σας κι αντε μετα να καθαρισει το καθισμα!  8)

Alabastro

ZHLIA !!!ZHLIA !!!SE OSOUS DEN HRTHAN... PERASAME

:thumright: :sunny:[size=18]EYXARISTOUME GIA THN BRADIA TON KOSTA D33
THN ENIA GIA TA GOURIA, KAI THN BOHTHIA THS GIA THN EKDHLOSH  
[/color]

[size=24]KAI OLOUS SAS GIA THN PAROUSIA SAS KAI THN KALH SAS DIATHESH [/size]:wink:  :knee:

xhmeia

οντως χτες ηταν απο τις πολυ πολυ ομορφες συναντησεις
 :D  :D  :D

Orientalina

Ζηλεύουμε, βρε, και το φωνάζουμε!

[size=18][/size]Άτιμη ίωση τι μου κανες  :evil:

Άντε, να στε καλά και την άλλη φορά να είμαστε περισσότεροι!

Elianna

Ζηλεύω, γιατί να το κρύψω άλλωστε;

Αλλά και οι αναποδιές είναι μέσα στη ζωή...

Να΄στε καλά, να οργανώνετε πάντοτε  πετυχημένες μαζώξεις  και η επόμενη να΄ναι ακόμα καλύτερη!!!     :)

cuba

ego den zhleyo pantos poy den  hr8a. pios kerdise to floyri? gia peite mas please.....

Enia

Αγαπημένο μου ημερολόγιο...

Χτες πήγαμε στην κοπή της πίτας του α33. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Είχε αρκετό κόσμο (καμμιά 60αριά μας έκοψα, αλλά για περισσότερες πληροφορίες, περιμένω το report από την κυρία Αλάβαστρο - υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του α33  :wink: ).
Για μένα ήταν η πρώτη πίτα, γιατί πέρισυ έλειπα στα εξωτερικά, αλλά είχα πάει και σε άλλες μεγάλες συναντήσεις πιο παλιά. Ο ίδιος πανικός και χειρότερα μπορώ να πω! Ο Φλοίσβος αποδείχτηκε και πάλι μια χαρά (σε κάποιες φάσεις που έβλεπα τη θαλασσίτσα νοσταλγούσα καλοκαίρι... Απ'όσο ξέρω μείναμε όλοι από μακριά να την κοιτάμε... ευτυχώς!  :P )
Είχαμε σχεδόν αποκλειστικά καταλάβει το μαγαζί! Κάποιοι είχαν αράξει στα καναπεδάκια και δεν κουνιόντουσαν (έτσι τσάκιζαν και τα γλυκά πιο άνετα :lol: ) κάποιοι όρθιοι στα τραπεζάκια και στο μπαρ, και κάποιοι (όπως εγώ) περιφέρονταν ακατάπαυστα. Εγώ βασικά είναι ζήτημα να έκατσα πέντε λεπτά συνολικά.  :) Μου έκανε μούτρα και το φιστικάκι που δεν μιλήσαμε πολύ (γλυκύτατη κοπέλα, όπως και η goneaway, και η cindy). Ποιους άλλους γνώρισα από κοντά? Χμ... Την joking! Όπως την περίμενα!  :D Και πάλι δε μιλήσαμε αρκετά, αλλά επιφυλάσσομαι. :wink: Ήταν και η Αργυρώ, που καιρό είχαμε να τη δούμε και χαίρομαι που δε μας ξέχασε!  :D
Ήταν πολλοί, δεν τολμώ να πω άλλα ονόματα, γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κόσμο!
Ο οικοδεσπότης KwstasD33, που όλοι τον έψαχναν από νωρίς, λες και δεν τον έχουν μάθει πια  :P  μας ήρθε μια κάαααπως λογική ώρα (τον έσωσε που μέχρι τις 11 ερχόταν κόσμος!)  :lol:
Εγώ με την αλάβαστρο είχαμε αναλάβει την κληρωτίδα (μας έδωσαν από το μαγαζί μια ωραιότατη σαμπανιέρα για να βάλουμε μέσα τα χαρτάκια με τα ονόματα, και εγώ τριγυρνούσα ωσάν την γκόλφω με τη στάμνα στο κεφάλι  :lol: Κάποια στιγμή τα καταφέραμε να τα μαζέψουμε, και κάναμε και χώρο για την πίτα (πρέπει να ήταν και 1x1μέτρο!! και είχε κι άλλο τόσο!!!  :D )
Έκοψε λοιπόν ο Κωστής μας την πίτα αφού την σταύρωσε, ένα κομμάτι για το α33 (μην μας πέσει ο σέρβερ στο κεφάλι! :P ), ένα για το φορουμάκι μας, ένα για το τσατάκι μας, και ένα για τους συντονιστές-όπερ-κλπ (και πολύ μας συγκίνησες Κωστήμ, σε ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες!  :D  :oops: ) και μετά ανέλαβε η γκαρσόνα για το υπόλοιπο κόψιμο, και εμείς να μοιράζουμε τα κομμάτια δεξιά κι αριστερά. Κουταλάκια ψάχναν όλοι, η γκαρσόνα μου έλεγε πεισματικά πως δεν είχε το κατάστημα και να τη φάνε με το χέρι την πίτα, αλλά ευτυχώς ο alfavrera κάπου τα ξετρύπωσε στο τέλος!  :lol:
Δεν ξέρω να σου πω αγαπημένο μου ημερολόγιο αν ήταν καλή η πίτα, γιατί δεν έφαγα! Πολύ καλή μου φάνηκε πάντως, είχε και σοκολάτα από πάνω, και κάποιοι πήραν και δεύτερο (και τρίτο!?  :lol: ) κομμάτι. Όπως επίσης δεν δοκίμασα ούτε τα τρίγωνα, ούτε τα τσουρέκια που έφερε ο Steelman, και που ωραιότατα είχαν μοιράσει σε πιατελίτσες στα τραπέζια, και δε νομίζω να είχε παράπονο κανείς!  :wink: (Σημ.: πολύ καλό το cdάκι, το ακούγαμε στην επιστροφή! :wink: Merci!) Α, και το σολάκι μας (Sole) μας έφερε καραμελίτσες!  :D
Ο Κώστας πρότεινε κάποιες αθώες κορασίδες για το βαρύ έργο της κλήρωσης, και αρχίσαμε επιτέλους να ψάχνουμε ποιος θα πάρει το φλουρίιιιιιι...! 8)
Όπως είχα πει (τι το μελέταγα?  :P  :lol: ) αν έπεφτε σε κάποιον δικό μου θα βγάζαμε κι άλλο κλήρο. Ο πρώτος που κληρώθηκε (όχι, δεν ήταν και πάλι ο D33 :lol: ) -και επισήμως δηλαδή ο γουρλής μας για φέτος- ήταν ο Nikos28! :D Κλαπ, κλαπ, κλαπ!  :D Και μιας ο Νίκος είναι σαφώς ένας από τους πολύ δικούς μου ανθρώπους (παλιοσειρά  :wink: ), είπα να συνεχίσουμε την κλήρωση... Και ποιος βγήκε δεύτερος?! Εγώ!  :lol:  :D Κι έτσι το φλουρί κατέληξε στην τρίτη τυχερή, την ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ!!!  :D
Επίσης, κάναμε μια δεύτερη κλήρωση ξεχωριστή, για όλους όσους μας είχαν θυμηθεί εκτός Αθηνών.. και ο τυχερός ήταν ο jcdenton!  :D
Έχει κρατήσει το δωράκι του ο Κώστας, και περιμένει διεύθυνση για να του το στείλει ταχυδρομικά.  :D
Όμορφα ήταν!  :D Εγώ το χάρηκα πολύ! Ελπίζω το ίδιο καλά να πέρασαν και οι υπόλοιποι. Α, και φυσικά, δεν έφυγα με άδεια χέρια, αφού κάναμε και την ανταλλαγή δώρων! :D Μ'άρεσε πολύ πολύ το δωράκι μου! Από τον pappas10 ένα υπέροχο σετάκι  από τα Starbucks, που ομολογώ πως από καιρό είχα σταμπάρει και ήθελα! :wink:  Μόνο που δεν έμαθα τελικά τι ήταν το χειροποίητο δωράκι της jo! :shock: (Το έφερε τυλιγμένο με εφημερίδα σαν καραμέλα, και ήταν πολύ ελαφρύ! Με έχει φάει η περιέργεια!)  :lol:
Έφυγα γύρω στα μεσάνυχτα, σαν την σταχτομπούτα... Έτρεχα να χαιρετίσω κόσμο, και πάλι κάποιους ξέχασα ίσως... Όπως ξέχασα και το συραπτικό μου (ωσάν γοβάκι  :P ), ελπίζω αν το είδε κανείς να το κράτησε, γιατί με έχει βολέψει και είναι σετάκι με το περφορατέρ και τη μολυβοθήκη μου  :lol:
Α...!!! Κάποιοι έβγαλαν φωτογραφίες... Περιμένω να δω!  :wink:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΕΦΙ!  :D

joking

χαχαχαχα!!!

εγώ να συμπληρώσω ότι το τσουρέκι με το άσπρο γλάσσο ήταν
ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό!!!!   (νομίζω ότι επαναλαμβάνομαι .... ]

Anonymous

ερώτηση : το δικό μου δώρο ποιός το πήρε?

ήταν ένα ασημέριο ρόδι

όχι τίποτα άλλο είχα γράψει και σούπερ αφιέρωση  
(είχα έμπνευση)!!!  :lol:

Alabastro

to diko mou poios to phre?? eixa karta mesa :lol:

gohssa

Λοιπον, θα ηθελα και εγω να πω οτι περασα κ α τ α π λ η κ τ ι κ α το σαββατο στην κοπη της πιτας. Ολη η οργανωση ηταν αψογη ( μπραβο κοριτσια) και ο κοσμος ολοι ενας και ενας. γνωρισα πολλα νεα μελη που δεν ειχα την ευκαιρια νωριτερα ( βλεπεις περσι δεν ημουν στην κοπη ) και ειδα και τους παλιοτερους . Οσο για τα γλυκα, παρολο που δεν δοκιμασα, ολοι ειπαν οτι ηταν φοβερα. Κερδισα και εγω δωρακι αλλα δεν το πηρα γιατι εφυγα το εδωσα το νουμερακι μου........το νουμερο 15 !! Ποιος το εφερε?. Το δικο μου ξερω ποιος το πηρε και χαρηκα πολυ.

Κωστακη μου, ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!

:)  :)  :)

Rakendytos

Παράθεση από: "joking"

χαχαχαχα!!!

εγώ να συμπληρώσω ότι το τσουρέκι με το άσπρο γλάσσο ήταν
ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό!!!!   (νομίζω ότι επαναλαμβάνομαι .... ]

Μα για σενα ντυθηκα γλυκια μου..
Δεν ηθελα να με δεις γυμνο και σε πλανεψω..  :lol:
Γεγονος ειναι οτι πηγε πολυ καλα ο ερανος την παρασκευη ολα τα μελη ανταποκριθηκαν θετικα και θα βγαλω το χειμωνα... 8)

Rakendytos

Παράθεση από: "Alabastro"to diko mou poios to phre?? eixa karta mesa :lol:

Εγω το πηρα ¨Οργασμε των αγγελων μου¨  ..και ομολογω οτι ειναι πολυ ομορφο!! Το χρησιμοποιησα ηδη καλη χρονια!!!

Απορια> Το δικο μου ποιος το πηρε? ξεχασα να γραψω κατι.. αντεχει την ποιηση του Τασου Λειβαδιτη?

(Βιολετες για μια εποχη)

356 Επισκέπτες, 0 Χρήστες