Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 453
  • Total: 454
  • Leon

Αποφάσισα να μπω σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Ξεκίνησε από heinrich, Ιανουαρίου 12, 2007, 01:15:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

:drunken:
δεν θα ξαναγράψω στο φόρουμ για 10 ημέρες.....

Χαρείτε!!!!   :whogives:  :shock:  :sonstige:  :sonstige:

Alabastro

Εναν τον ειχαμε...παει και αυτος :wc:  :roll:

xhmeia

οταν ομως θα παρακαλας για να γραψεις
εμεις ως σωστες συμφορουμιστριες, εις ενδειξη συμπαραστασεως
στον αγωνα σου ................θα σε κανουμε κικ και μπαν

:cheers:  :dwarf:

isabella

..και εγω σαν ενδειξη συμπαραστασης, δε θα ξαναφαω σοκολατα για 10 ημερες  :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:

joking

χμμμ!!

τι ώρα το έγραψε αυτό?

1]

Ventouza

:roll:  :roll:  :roll:
Όλο υποσχέσεις είναι...... :P  :P  :P  :D

joking

Enia

δεν υποσχέθηκε να μην διαβάζει όμως...!  :shock:

πάω στοίχημα πως μας παρακολουθεί, κρατάει σημειώσεις, και θα τα γράψει όλα μαζεμένα!  :lol: ποιος τον ακούει (διαβάζει) μετά!!!  :lol:

heinrich

Παράθεση από: "xhmeia"οταν ομως θα παρακαλας για να γραψεις
εμεις ως σωστες συμφορουμιστριες, εις ενδειξη συμπαραστασεως
στον αγωνα σου ................θα σε κανουμε κικ και μπαν

:cheers:  :dwarf:

πες μου αλήθεια...
ειλικρινά
ορκίσου σε ότι πιο ιερό έχεις?

[size=18]πότε επίτέλους  κατάλαβες πως μου αρέσουν τα μαζοχιστικά και τα κίνκυ?[/size]

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.........................

Enia

δεν κρατιόσουν να ξαναγράψεις ε!? με το ρολόι στο χέρι, είμαι σίγουρη πως μέτραγες ανάποδα τα δευτερόλεπτα!  :twisted:

heinrich

δεν κατάλαβες ένια μου...

εκεί που καθόμουν και παρακολουθούσα από την κλειδαρότρυπα, με το ποτάκι μου και το τσιγαράκι μου, έγινε σαματάς μεγάλος!!!
Aκουσα από πίσω μου φωνήν μεγάλην και δυνατήν σαν σάλπιγγα. Σκίστηκε ο ουρανός στα 2, μέγας κεραυνός έπεσε, μια εκωφαντική βροντή τάραξε την νύχτα και ανάμεσα σε σύννεφα και μελωδιες αγγελικών γαμπών παρουσιάστηκε μπροστά μου ο Θείος κοσ Διαχειριστής.
- Αρκετά απείχες... Εμπρός στην δουλειά σου!
Επεσα στα γόνατα με αναφιλητά και τα δάκρυά μου κυλούσαν στα πέλματά του...
- Συγχώρεσέ με!! Συγχώρεσέ με!
- Οι αμαρτίες σου συγχωρέθηκαν. Η πίστη σου δοκιμάστηκε. Από δω και στο εξής  δεν χρειάζεται να απέχεις...
- Σε ευχαριστώ!!! Σε ευχαριστώ!!
- Σήκω όρθιος και άκου αυτά που θα σου πω. Συνέχισε να γράφεις και να διαδίδεις τον Λόγο μου και το Ονομά μου σε όλα τα μήκη και πλάτη του φόρουμ. Να εφαρμόζεις  το Συντονιστικό δίκαιο και να αγαπάς τις γαμπίτσες και τα στριγκάκια.
 - Αλληλούια! Αμήν!

Και τα αγγελάκια τραγουδούσαν «Ωσανά! Μεγάλο το όνομά σου!»
Και του χάιδευαν το δασύ του στέρνο.

Enia

ουγκ! πάνω που ήμουν κι εγώ έτοιμη να αναφωνήσω το 'χαλελούια' (με southern προφορά) είπες αυτό για το δασύ στέρνο κι έχασα πάσα ιδέα για τα αγγελάκια! (όχι πως τελευταίως τα είχα και σε μεγάλη υπόληψη, αλλά λέμε τώρα...)

ας είναι... αφού είτω (σωστά το γράφω?  :roll: ) θέλημα κυρίας διαχείρισης... δεν έχουμε περιθώριο επιλογής εμείς οι ταπεινοί...

τελικά εσένα πότε θα σε κάνουμε συντονιστή?  :twisted:

heinrich

εγώ είμαι apolικός...
αν δεν τσακώνομαι με τους συντονιστές τότε προς τι η παρουσία μου εδώ μέσα?

heinrich

και μην γίνεσαι βλάσφημη γιατί θα σε πετροβολίσουμε μπροστά στην καφετέρεια  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Enia

ή που θα ανακυριχτώ σε οσία (εν δυνάμει αγία) ή που θα γίνω ο έκπτωτος άγγελος και θα κυρήξω δικιά μου θρησκεία... χμ...  :roll:

επειδή είμαι λόου προφάιλ, θα προτιμήσω το πρώτο... παρακαλώ στις αγιογραφίες μου να προτιμάται το μωβ και τις αποχρώσεις του...  8)

453 Επισκέπτες, 1 Χρήστης