Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 283
  • Total: 284
  • Leon

Ανταλλαγή δώρων (στην κοπή της πίτας, 27/01/07)

Ξεκίνησε από Enia, Ιανουαρίου 18, 2007, 04:37:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Τι λέτε να ανταλλάξουμε δώρα την βραδιά της πίτας!? :D Αρκετοί από εμάς έχουμε ήδη συμφωνήσει στην ιδέα, και ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε και οι υπόλοιποι, ώστε να φύγουμε όλοι από το Φλοίσβο με ένα μικρό αναμνηστικό δωράκι!  :D
Όσοι ενδιαφέρεστε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω:

βήμα 1ο: Βρίσκουμε ένα όμορφο δωράκι, της τάξεως των 10-15 ευρώ. Βασικός κανόνας για να είμαστε δίκαιοι, αυτό που θα διαλέξουμε να μας ικανοποιούσε αν το κερδίζαμε, να μας αρέσει δηλ, ώστε να αρέσει και σε όποιον το κερδίσει... Μπορεί να είναι κάτι πρακτικό ή κάτι διακοσμητικό, κάτι ανδρικό ή κάτι γυναικείο, κάτι καλό ή κάτι χιουμοριστικό... Anything goes, αρκεί να είναι με αγάπη.  :wink:

βήμα 2ο: (πολύ σημαντικό!) Το τυλίγουμε έτσι ώστε να μην προδίδεται το περιεχόμενο! Προαιρετικά, βάζουμε μέσα και μια καρτούλα που να αποκαλύπτει την ταυτότητά μας στον υποψήφιο νικητή του δώρου μας. Παρακαλείσθε να μην αποκαλύψετε το περιεχόμενο του δώρου σας, αλλά ούτε και το νουμεράκι σας στους άλλους, ώστε να εξασφαλίσουμε το αδιάβλητο της κλήρωσης. (τι ωραία που τα λέω!  :P )

βήμα 3ο: Το φέρνουμε στο Φλοίσβο, στις 27/01/07, ώρα 20.30. Εκεί θα αναλάβει κάποιος ανεύθυνος εεε, συγνώμη, υπεύθυνος του α33 (λέγε με Ένια  :roll:) να μας δώσει ένα νουμεράκι - απόδειξη συμμετοχής στη ανταλλαγή. Το ίδιο νουμεράκι θα μπει και πάνω στο δωράκι μας, και όλα τα δώρα θα συγκεντρωθούν σε ένα χώρο.

βήμα 4ο: Στη διάρκεια της βραδιάς -πριν ή μετά την κοπή της πίτας (είμαστε ακόμα υπό σκέψη για το πότε ακριβώς)- θα δωθεί το σήμα πως είμαστε έτοιμοι για την ανταλλαγή. Τότε, καθένας που έφερε δώρο θα επιλέξει από την κληρωτίδα και ένα νουμεράκι, και θα λάβει το αντίστοιχο δωράκι. Εννοείται πως κάποιος δεν μπορεί να φύγει με το δικό του δώρο! Σε αυτήν την περίπτωση τραβάει άλλο νούμερο.

Καλοφάγωτο!  :P  :lol: ... και καλή χρονιά να έχουμε, βρε! :wink: :D

Alabastro

POLY OMORFH IDEA PAIDIA MPRAVO :idea:  :idea:  KAI POLY ORGANOMENH....MOY ARESEI ETSI THA EXOUME KAI ENA EVENTS PARA PANO...EGO THA PROTINA NA ANAFEROUME EDO IDEES GIA DORAKIA...

ARXIZO PROTH..
1.KLEIDOTHIKH
2.KORNIZA
3.ANTZENTA 2007
4.MIKRO BIBLIARAKI
5.STILO
6.SOKOLATAKIA ME EYXES :wink:
7.AROMATIKA KERIA
8.ENA DVD
9.ENA CD
10.KAPOIO DIAKOSMHTIKO GIA TA GRAFEIA MAS..
11.MIA GLASTROULA
12.ENA LOUTRINO
13.ENA POTO..
KAI POLLA ALLA POU TORA DEN MOU ERXONTE STO MYALO..

xhmeia

ολα ομορφα δωρακια σοφη
να συμπηρωσω κ εγω τη λιστα

κομικς
βιβλιο
τουρτα
και........
εναν διμετρο  :24:

Alabastro

KAI AMA TON DIMETRO TON KLEIROSOUME SE ENAN ANTRA?? :roll:

ASE POU EXO BASIMES PLHROFORIES OTI THA ERTHOUN ..POLLOI DIMETROI...KAI DEN THA PROLABENEIS NA DIALEKSEIS... :wink:  :wink:  :arrow:

voliwtisa

έχεις πληροφορίες????

λέγεεεεεεεεεεεεε

αν είναι να έρθω μόνη μου  :P

xhmeia

λαθος πληροφοριες εχεις  :(

αμα κληρωθει  σε αντρα θα θυσιαστω τι να κανω η ερμη ? :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

κ η απο πανω μου
να ερθεις με παρεα ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ  θελουν οι χηρες, θελουν κ οι παντρεμενες  :twisted:

Alabastro

voliwtisa

Άντε καλά...Mάλλον έχεις δίκιο...Tι να μου κάνει ο δίμετρος μπροστά σ'αυτό που έχω  :lol:

Enia

άκουσε κατερινάκι.... για να πάρεις, πρέπει να φέρεις... έτσι πάει... η μόνη διαφορά μεταξύ ανταλλαγής δώρων και διμέτρων, είναι ότι στους δίμετρους έχεις την επιλογή να φύγεις με αυτόν που ήρθες...  :P

xhmeia

ε τοτε κατσε κατ η απο πανω
κ η παραπανω χαχαχαχαχα
πρωτα τα λευτερα κ μετα τα εχοντα ψυχουλα  :wink:

xhmeia

ποτε μετακομισες στον 1ο εσυ ?
τον 2ο κ 3ο οροφο εννοαααααααωωωω αλλα πιανει κ σενα τελικα  :P  :P  :P  :P

voliwtisa

Eγώ δεν βάζω κανέναν δίμετρο μπροστά στο μωρό μου...

Xαρείτε τους εσείς βρε...αθώα  :lol:

xhmeia

πρεπει να φερεις για να παρεις χμμμμμ

δλδ αν φερω τον κολλητο θα παρω διμετρο κ εξισου ομορφο?

ε πειτεεεεεεεεε το καλεεεεεεεεεεε  :wink:

voliwtisa

Eγώ θα φέρω αλλά δεν τον πέρνει καμία...Ξηγημένα πράγματα  :P

Enia

μπράβο νατασάκιμ, το έπιασες το νόημα!  :wink:

εμένα δε με πιάνει, γιατί έχω δηλώσει ότι δεν παίζω πλέον!  :wink:  :D

283 Επισκέπτες, 1 Χρήστης