Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 600
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 605
  • Total: 605

Οι γυναίκες προτιμούν το γεμάτο ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Ξεκίνησε από aiollus, Φεβρουαρίου 05, 2007, 03:35:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ PAPPAS10 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΡΩΤΩΝ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ, ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΕΣ.

Παρεμπιπτόντως και προς Θεού το σχόλιο για κρεβάτια δεν ήταν προσωπικό. Αν φάνηκε έτσι όντως χίλια συγνώμη. (Τώρα το έπιασα... σόρρυ).

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heptamer

Παράθεση από: "joking"
Παράθεση από: "heptamer".......

Οσον αφορα το

ο ισχυρισμός "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" , μου ακούγεται σαν φτηνή δικαιολογία αυτών που όντως αποτυχημένοι αντί να κοιτάξουν το εγώ τους στον καθρέφτη και να αναθεωρήσουν τις συμπεριφορές τους, προτιμούν να μεταφέρουν την ευθύνη στις πλάτες των γυναικών που τους απέρριψαν .....

του οποιου πολλακις / συχνακις γινεται (ευπεπτη) χρηση,το θεωρω πολυ απλοικη και βολικη θεωρηση.
Απεχει πόρρω μια αντικειμενικη θεωρηση,απο την εκφραση μιας πικριας ή τη συγκαλυψη της προσωπικης μας ανεπαρκειας / αποτυχιας με ενα προσωπικο κοινωνικο ολιστικο αναθεματισμα. Η επιχειρηση μιας διασυνδεσης αυτων των δυο ειναι ακρως αποπροσανατολιστικη και αστοχη.

8)

μααα.... και το "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" δεν ανήκει στην κατηγορία των "κοινωνικών ολιστικών αναθεματισμών" ???

]

Το "αναθεματισμα" επικεντρωνεται στον ισχυρισμο  οτι οι "φτωχοι πλην τιμιοι ανδρες, ως φτηνη δικαιολογια / αλλοθι για την αποτυχια τους,επιρριπτουν - υποτιθεται! - την ευθυνη στις γυναικες που τους απερριψαν".

Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκαλυψης της οποιασδηποτε προσωπικης ανεπαρκειας διαμεσω της μεταθεσης ευθυνων ή της αρνητικης προβολης της προσωπικης αποτυχιας σε αλλον.
Το "οι φτωχοί, πλην τίμιοι, άνδρες δεν έχουν ελπίδες" δεν ειναι ολιστικο αναθεματισμα,μα ενα δεδομενο,λαμβανοντας υποψη το που στρεφονται τελικα οι γυναικες.

Το να στρεφουμε την οποια αποτυχια καποιου εναντιον του,κατηγορωντας τον ουσιαστικα για αυτο,μεταθετουμε βολικα την ευθυνη απο τη γυναικα (αν μπορουμε να μιλησουμε για κατι τετοιο εδω) πανω του,ειναι ανεντιμο,καθως δε γνωριζουμε ποιες ηταν οι συνθηκες οι οποιες τον κατεταξαν στους "φτωχους,πλην τιμιους"  - και δη αποτυχημενους.

Γεγονος παραμενει πως οι γυναικες τους "φτωχους,πλην τιμιους",κατα τεκμηριο τους απορριπτουν (εαν εχουν δυνατοτητα επιλογης καλυτερου) και ως τετοιο θα πρεπει να το βλεπουμε. Το να αναζητουμε ενοχοποιητικα αλλοθι εκει που δεν υπαρχουν,δε μας τιμα. 8)

joking

χμμμ!!!

τότε λοιπόν εγώ (γιατί μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλάω με
απόλυτη σιγουριά), θα πρέπει να έχω κάποια κρυφή "διαστροφή",
μιας που κατ επανάληψη συλλαμβάνω τον εαυτό μου να επιλέγει
άντρες αυτής της κατηγορίας ή (ακόμα χειρότερα) άντρες
"αποτυχημένους"  (στην κυριολεξία ... με καταστροφή, απόλυση κλπ) επαγγελματικά  ....

[size=9](ααα!!  και αυτό όχι γιατί δεν είχα/έχω τις "ευκαιρίες" μου με τους "άλλους")[/size]

8)

heptamer

Παράθεση από: "joking"

χμμμ!!!

τότε λοιπόν εγώ (γιατί μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλάω με
απόλυτη σιγουριά), θα πρέπει να έχω κάποια κρυφή "διαστροφή",
μιας που κατ επανάληψη συλλαμβάνω τον εαυτό μου να επιλέγει
άντρες αυτής της κατηγορίας ή (ακόμα χειρότερα) άντρες
"αποτυχημένους"  (στην κυριολεξία ... με καταστροφή, απόλυση κλπ) επαγγελματικά  ....

[size=9](ααα!!  και αυτό όχι γιατί δεν είχα/έχω τις "ευκαιρίες" μου με τους "άλλους")[/size]

8)

Θωρωντας το .....εεεεεχμ.....ολιγον τι "διαστροφικον" σας Αβαταρ,μου αφαιρειται(ε) επιτυχως (τ)η δυνατοτητα να διαφωνησω με την αυτοκριτικη σας!...... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Jezebell

Ειναι αληθεια!!Το προτιμω!!!Και ειδικα το καινουριο που πηρα με την Betty Boo ειναι και γουρλιδικο!!!! :P  :P  :P  :P
Δεν υπαρχει για μενα μεγαλυτερη γυναικεια ξεφτιλα απο αυτην.Αν και θ ακουστει σκληρο προτιμω τις δηλωμενες πουτ...ς απο τις αδηλωτες!!!

Nikos28

Το βασικότερο κριτήριο της ''αρρενωπότητας'' (των στοιχείων που κάνουν έναν άντρα να είναι άντρας) είναι η δοτικότητα - όπως είναι η δεκτικότητα για τις γυναίκες.

Το ''πορτοφόλι'' (χρήμα, χλιδή, οικονομική άνεση, όπως θέλετε πείτε το) είναι μια απο τις πολλές όψεις που έχει αυτή η δοτικότητα!

Με άλλα λόγια... Δεν είναι πάντα απαραίτητο για έναν άντρα να έχει γεμάτο πορτοφόλι. Αρκεί, όμως, να έχει γεμάτη καρδιά ή/και γεμάτο μυαλό, ανάλογα με το χαρακτήρα και το επίπεδο ωριμότητας της γυναίκας που τον συνοδεύει.

Όπως κι αν έχει, ΚΑΤΙ πρέπει να είναι γεμάτο!  :wink:

605 Επισκέπτες, 0 Χρήστες