Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 599
  • Total: 599

Κάποιοι Κερδίζουν και κάποιοι μιλάνε...

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 06, 2007, 04:11:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Πραγματικά δεν είχα σκοπό να πανηγυρίσω με κείμενο την νέα επικράτηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο ποδόσφαιρο απέναντι στο γνωστό ερυθρόλευκο απόστημα. Μία επικράτηση που έλαβε χώρα στην - πληρωμένη από το σύνολο των Ελλήνων φορολογούμενων ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν για να μη ξεχνιόμαστε - έδρα του ερυθρόλευκου εμετού.

Δεν είχα σκοπό να πανηγυρίσω, όχι γιατί δεν με ικανοποιεί η νίκη μας αλλά γιατί ο ερυθρόλευκος θίασος ουδέποτε υπήρξε πραγματικός αντίπαλος μέσα στο γήπεδο. Πάντα το (παρα)κράτος, οι αθέμιτες, χυδαίες και παρασιτικές εξωγηπεδικές "παράγκες" και η πλειοψηφία των κάφρων που ονομάζονται "φίλαθλοι" του ήταν ο αντίπαλος.

Για εμένα, κάθε νίκη του ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ απέναντι στο μίασμα που αντιπροσωπεύει η ερυθρόλευκη απάτη, είναι μία νίκη του δίκαιου απέναντι στο άδικο, μία νίκη του φωτός απέναντι στο σκοτάδι, μία νίκη του πολιτισμού απέναντι στη βαρβαρότητα, μια νίκη του αγωνιστικού πνεύματος απέναντι στον συμβιβασμό. Κάθε νίκη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ απέναντι στο ερυθρόλευκο σύμβολο της αθλητικής απάτης είναι μία ακόμα σταγόνα στο ποτήρι της Ελπίδας για την Ελλάδα που πολεμά και αντιστέκεται, για την Ελλάδα που αναπτύσεται και πετυχαίνει απέναντι στην Ελλάδα της μιζέριας, του ωχαδελφισμού, της απατεωνιάς, της θρασυδειλίας, του ψέματος και της κλεψιάς.

Όπως και να έχει, το να πανηγυρίσω υπέρ του δέοντος το αυτονόητο της επικράτησης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα ήταν μάλλον άκαιρο, αν όχι ανεδαφικό. Μολαταύτα, αμέσως μετά την επικράτηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, οι εξωραϊστές των "μαϊμουδένιων" πρωταθλημάτων και ευφάνταστοι αντικειμενικοί της ερυθρολευκοελεγχόμενης κρατικής και ιδιωτικής ενημέρωσης, άρχισαν την "ανάλυση" με σκοπό να "προστατέψουν" το παρακμιακό τους δημιούργημα και να χαϊδέψουν τα αυτιά των - στην πλειοψηφία τους - αποχαυνομένων από το περιτύλιγμα των ψεύτικων "επιτυχιών" τους οπαδών του.

Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, μερικές απαντήσεις στα γραφόμενα τους.

:arrow:  Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έπαιξε σαν μικρή ομάδα, ταμπουρομένος στην άμυνα με αντεπιθέσεις.

Κατ' αρχάς, έτσι έπαιξε (σαν σύστημα) μέχρι και η Ρόμα ή ακόμα και η  Βαλένθια  (στο 1ο ημίχρονο) μέσα στο "Κοκκαλισκάκη" αλλά  έτσι παίζει και το 70% των ομάδων παγκοσμίως εκτός έδρας. Ιδίως όταν δεν έχουν τις διαιτητικές αβάντες του ερυθρόλευκου θιάσου, που όταν χάνει την μπάλα αρκεί να πέσει ο παίκτης που την απώλεσε ώστε να την κερδίσει πάλι ως φάουλ. Αν έχεις ομάδα διασπάς μία τέτοια άμυνα στην αρχή και μετά τους έχεις και τρέχουν.

Κάτι όμως που φαίνεται να αγνοούν οι φέροντες την συγκεκριμένη διαπίστωση, είναι πως σε αντίθεση με τον ερυθρόλευκο εμετό, οι παίκτες του ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ επί 4εις συνεχείς εβδομάδες αγωνίζονταν σε 2 παιχνίδια, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που είχαν 1. Όντας κουρασμένοι, φυσιολογικά απέφυγαν το "ανοιχτό" παιχνίδι. Γενικότερα το παιχνίδι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στηρίχτηκε σ' αυτό που λένε "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ". Άγνωστη σαφώς λέξη για όσους έχουν μάθει να χρησιμοποιούν σφυρίγματα.

:arrow: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στάθηκε τυχερός και έβαλε γκολ με μία φάση, ενώ οι ερυθρόλευκοι απατεώνες ήταν άτυχοι γιατί δεν σκόραραν σε καμία από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Κατ' αρχάς οι σχέση τύχης / ατυχίας και ικανότητας / ανικανότητας είναι σχετική. Εγώ δέχομαι ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στάθηκε τυχερός σε συνάρτηση με την 3πλη ευκαιρία των Στολτίδη και Τοροσίδη (αν και με τόσους "ίδηδες" πόντιους δεν φταίμε μόνο εμείς.. τέλος πάντων) μόνο που η 3πλη ευκαιρία θα έβαζε 1 γκολ μιας και είναι η ίδια φάση.  Από εκεί και πέρα έχουμε τις 2 ευκαιρίες του Καστίγιο, που και οι 2 προήλθαν από λάθη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Άρα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν πρωτίστος άτυχος - ή έστω απρόσεκτος.  

Καθαρή ευκαιρία σ' όλον τον αγώνα είχε και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τον Ίβανσιτς. Άρα, οι "ευκαιρίες" της αθλητικής ντροπής με σήμα το κεφάλι να βρεθεί μπροστά στο σκορ ήταν 3. (Η 3πλη και οι 2 του Καστίγιο, άντε και η κεφαλιά του Μπόρχα τέσσερις). Αντίστοιχα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είχε 2, την Ευκαιρία του Ίβανσιτς και το γκολ του Παπαδόπουλου. Αν πιάσουμε ως "ευκαιρία" και το ΠΕΝΑΛΤΥ που δεν δώθηκε στον Παπαδόπουλο μετά την ανατροπή του από τον Ανατολάκη, απλα ο Γαύρος έκανε μία ευκαιρία παραπάνω. Άρα δεν είναι θέμα τύχης αλλά μάλλον ικανότητας. Εμείς αξιοποιήσαμε τις λίγες. Οι άλλοι απέτυχν στις λίγο περισσότερες.

Συγνώμη που εμείς επενδύσαμε στους 2 αυτούς επιθετικούς (Παπ και Σάλπι) εκατομμύρια την ώρα που οι ερυθρόλευκοι απατεώνες ανανέωναν κάτι ελ-σιντ ονόματι "Ρίμπο" και "Τζόλε" και έφερναν κάτι "κόμπρες από το εκουαδόρ" για να στέλνουν τις εξ' επαφής κεφαλιές άουτ και τα μέλη για διαρκείας (πρίν το άουτ).

:arrow:  Τον Ερυθρόλευκο Θίασο δεν τον Ενδιέφερε το Παιχνίδι.

Αναρωτιέμαι γιατί έγινε τότε τόσος ντόρος ώστε να προλάβουν την αποθεραπεία τους οι Ριβάλντο, Τζόλε και να μειωθεί η ποινή του Καστίγιο ώστε να παίξει στο παιχνίδι;  

:arrow: Ο Ερυθρόλευκος αθλητικός εμετός είχε παίκτες χωρίς καλή προετοιμασία και του έλλειπε και το σέντερ φορ του

Η ΠΛΕΟΝ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Κατ' αρχάς, αν κάποιος είχε απουσίες αυτός ήταν ο ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Τόσο το Γκονζάλες όσο και ο Βίκτορ, οι 2 κατά τεκμήριο και κοινή παραδοχή πιο ποιοτικοί του παίκτες ήταν τραυματίες. Ο Βίκτορ μάλιστα είχε κριθεί και ως ο ΜVP της αναμέτησης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- Ψαροκασέλες στον 1ο γύρο. Όσο για τις λίγες προπονήσεις, ας είχε ετοιμοπόλεμους παίκτες. Τι κάνει τόσες "επενδύσεις" ο πρόεδρος που αγαπάει την ομάδα και παίρνει συνέχεια παικταράδες;

Για οποιονδήποτε αντικειμενικό παρατηρητή, το παιχνίδι μεταξύ των ψαροκασέλων και του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ απλά πιστοποίησε μία πραγματικότητα που υφίσταται εδώ και καιρό, αλλά είτε τα γνωστά διαιτητικά δεκανίκια του ερυθρόλευκου θιάσου είτε τα λάθη των αντιπάλων του, αδυνατούσαν να αποδείξουν. ΟΙ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΤΩΜΑ, ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΕΘΕΜΕΝΟ που κρατιέται ταριχευμένο από τους λογής λογής νεκρόφιλους προστάτες του (διαιτητές, κρατικές χορηγείες, δημοσιογράφους και "αντικειμενικές φυλάδες") αλλά και τα λάθη των αντιπάλων του.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ Ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ. ΟΣΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ. ΜΙΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Με εκτίμηση

Παππάς10.

Υ.Γ.  Αλήθεια... ούτε ένα κειμενάκι οι φίλοι του ερυθρόλευκου εμετού; Γιατί καλέ;;;
Υ.Γ.2. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ απλά πιστοποιεί ότι το καλύτερο που μπορείς να έχεις από τους διαιτητές απέναντι στον ερυθρόλευκο απατεώνα είναι 60 υπερ του απατεώνα και 40 υπέρ σου.
Υ.Γ.3. Κάτι γράφουν σήμερα οι φυλάδες για "παιχταράδες" που θα φέρει ο πρόεδρος. Καλή όρεξη στο κουτόχορτο παιδιά... και βάλτε και λίγο ξύδι... κάνει καλό συνδιασμό στη γεύση.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Που είστε ρε Λαλίστατοι γαύροι;;;; Πάλι κρυφτήκατε στις αποτυχίες;;;;; Ρε τι γίνεται....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

See_Me

Δε ξέρω γιατί, μα όποτε διαβάζω τις αθλητικές τοποθετήσεις σου Μιχάλη μου, νιώθω ότι ακούω ομιλία αυθεντικού Ρώσου Επαναστάτη ]

SoFiA24

Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω (κατα το δεν είχα σκοπό να πανηγυρίσω...ΝΑΙ ΚΑΛΑ) στο εν λόγω κείμενο αλλά έλεος βρε Μιχάλη !

Αν ο ερυθρόλευκος εμετός, όπως τον χαρακτηρίζεις, δεν υπήρξε πραγματικός αντίπαλος τότε γιατί καλέ μου όποτε παίζετε μαζί του λυσσάτε ;;; Γιατί ένα γκολ στον Ολυμπιακό το μετράτε περισσότερο από ένα γκολ που θα βάζατε σε ομάδα Β & Γ Εθνικής ;;;; Φαίνεται το 1-4 της Λεωφόρου και άλλα ανάλογα σκορ τα έχετε ξεχάσει έτσι ;;; Αλλά βέβαια ! Οτι μας συμφέρει αναφέρουμε!

:arrow:  Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έπαιξε σαν μικρή ομάδα, ταμπουρομένος στην άμυνα με αντεπιθέσεις.

Είτε το θες είτε δεν το θες Μιχάλη ετσι παίξατε! Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του Ολυμπιακού και στα 2 ημίχρονα! Οι ευκαιρίες ήταν υπέρ του Ολυμπιακού και στα 2 ημίχρονα! Μέχρι το πρώτο 30λεπτο ο Νικοπολίδης δεν είχε δει μπάλα να τον απειλεί ! Ήσασταν ταμπουρωμένοι πίσω είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει ! Στον πρώτο αγώνα δεν παίξατε έτσι ! Στον πρώτο αγώνα το κυνηγούσατε το ματς! Οπότε μη μου κλαίγεσαι για χαζομάρες τώρα !

Και για να χουμε καλό ρώτημα αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση του Παναθηναϊκού με 8 παιχνίδια σε 4 εβδομάδες και έχανε θα λέγατε τα ίδια καθησυχαστικά λόγια ;;; Οχι βέβαια!

Εσείς δε διαρυγνύετε τα ιμάτιά σας ότι είστε μεγάλη ομάδα και ότι είστε φτιαγμένοι για Ευρώπη και Ελλάδα μαζί;;; Τι μου τσαμπουνάτε τώρα ;;;

Και ποια ήταν η στρατηγική σας για να σκοράρετε ; Το λάθος που έκανε ο Ανατολάκης ;;; Ασε μας ρε Μιχάλη !

:arrow:  Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στάθηκε τυχερός και έβαλε γκολ με μία φάση, ενώ οι ερυθρόλευκοι απατεώνες ήταν άτυχοι γιατί δεν σκόραραν σε καμία από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Κακά τα ψέματα πάτερ! Αν δεν είχατε τον Έμπεντε να μη σου πω πόσα θα είχατε φάει! Α στο καλό πρωί πρωί δηλαδή !

Και μάλλον λειτουργείς με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Οι δικές μας ευκαιρίες χαρακτηρίζονται απροσεξίες και λάθη δικά σας. Η απροσεξία η δική μας (όπου και μπήκε το γκολ) οικοικοποιείται ως ευκαιρία σας ;; Από που κι ως που ;;;

By the way από τον Ρίμπο και τον Τζόλε έχεις φάει ουκ ολίγα ως Παναθηναικός οπότε save me the crap !

:arrow: Τον Ερυθρόλευκο Θίασο δεν τον Ενδιέφερε το Παιχνίδι.

Σου περνά από το μυαλό ότι το πρωτάθλημα είναι και πάλι δικό μας ; Βαθμολογικά ναι δε μας ενδιέφερε! Χώνεψέ το ! Παιχνίδι γοήτρου ήταν για μας γι αυτό και θέλαμε να έχουμε παίκτες στη διάθεσή μας ! Είτε σου αρέσει είτε όχι είσαι 8 βαθμούς πίσω!

Σοφία

Υ.Γ. Μίλα στον δικό σου τον πρόεδρο να βάλει κανένα χέρι στην τσέπη και να σου φτιάξει κανένα γήπεδο κι άσε μας εμάς! Καλόμαθε η γριά στα σύκα μου φαίνεται !

Υ.Γ.1 : Ζητώ συγνωμη από τους υπόλοιπους συμφορουμίστες για το ξεσπασματάκι αλλά ειλικρινά έχω βαρεθεί, έχω κουραστεί να ακούω και να διαβάζω χαζομάρες!

Pappas10

Παράθεση από: "SoFiA24"Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω (κατα το δεν είχα σκοπό να πανηγυρίσω...ΝΑΙ ΚΑΛΑ) στο εν λόγω κείμενο αλλά έλεος βρε Μιχάλη !

Αν ο ερυθρόλευκος εμετός, όπως τον χαρακτηρίζεις, δεν υπήρξε πραγματικός αντίπαλος τότε γιατί καλέ μου όποτε παίζετε μαζί του λυσσάτε ;;; Γιατί ένα γκολ στον Ολυμπιακό το μετράτε περισσότερο από ένα γκολ που θα βάζατε σε ομάδα Β & Γ Εθνικής ;;;; Φαίνεται το 1-4 της Λεωφόρου και άλλα ανάλογα σκορ τα έχετε ξεχάσει έτσι ;;; Αλλά βέβαια ! Οτι μας συμφέρει αναφέρουμε!

Είτε το θες είτε δεν το θες Μιχάλη ετσι παίξατε! Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του Ολυμπιακού και στα 2 ημίχρονα! Οι ευκαιρίες ήταν υπέρ του Ολυμπιακού και στα 2 ημίχρονα! Μέχρι το πρώτο 30λεπτο ο Νικοπολίδης δεν είχε δει μπάλα να τον απειλεί ! Ήσασταν ταμπουρωμένοι πίσω είτε σ αρέσει είτε δε σ αρέσει ! Στον πρώτο αγώνα δεν παίξατε έτσι ! Στον πρώτο αγώνα το κυνηγούσατε το ματς! Οπότε μη μου κλαίγεσαι για χαζομάρες τώρα !

Και για να χουμε καλό ρώτημα αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση του Παναθηναϊκού με 8 παιχνίδια σε 4 εβδομάδες και έχανε θα λέγατε τα ίδια καθησυχαστικά λόγια ;;; Οχι βέβαια!

Εσείς δε διαρυγνύετε τα ιμάτιά σας ότι είστε μεγάλη ομάδα και ότι είστε φτιαγμένοι για Ευρώπη και Ελλάδα μαζί;;; Τι μου τσαμπουνάτε τώρα ;;;

Και ποια ήταν η στρατηγική σας για να σκοράρετε ; Το λάθος που έκανε ο Ανατολάκης ;;; Ασε μας ρε Μιχάλη !

:arrow:  Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στάθηκε τυχερός και έβαλε γκολ με μία φάση, ενώ οι ερυθρόλευκοι απατεώνες ήταν άτυχοι γιατί δεν σκόραραν σε καμία από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Κακά τα ψέματα πάτερ! Αν δεν είχατε τον Έμπεντε να μη σου πω πόσα θα είχατε φάει! Α στο καλό πρωί πρωί δηλαδή !

Και μάλλον λειτουργείς με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Οι δικές μας ευκαιρίες χαρακτηρίζονται απροσεξίες και λάθη δικά σας. Η απροσεξία η δική μας (όπου και μπήκε το γκολ) οικοικοποιείται ως ευκαιρία σας ;; Από που κι ως που ;;;

By the way από τον Ρίμπο και τον Τζόλε έχεις φάει ουκ ολίγα ως Παναθηναικός οπότε save me the crap !

:arrow: Τον Ερυθρόλευκο Θίασο δεν τον Ενδιέφερε το Παιχνίδι.

Σου περνά από το μυαλό ότι το πρωτάθλημα είναι και πάλι δικό μας ; Βαθμολογικά ναι δε μας ενδιέφερε! Χώνεψέ το ! Παιχνίδι γοήτρου ήταν για μας γι αυτό και θέλαμε να έχουμε παίκτες στη διάθεσή μας ! Είτε σου αρέσει είτε όχι είσαι 8 βαθμούς πίσω!

Σοφία

Υ.Γ. Μίλα στον δικό σου τον πρόεδρο να βάλει κανένα χέρι στην τσέπη και να σου φτιάξει κανένα γήπεδο κι άσε μας εμάς! Καλόμαθε η γριά στα σύκα μου φαίνεται !

Υ.Γ.1 : Ζητώ συγνωμη από τους υπόλοιπους συμφορουμίστες για το ξεσπασματάκι αλλά ειλικρινά έχω βαρεθεί, έχω κουραστεί να ακούω και να διαβάζω χαζομάρες!

Επειδή σ' αγαπάω ρε Σοφία σκέφτομαι να μη σου απαντήσω.... γιατί είναι κρίμα να χάσεις ΚΑΙ την αντιπαράθεση επιχειρημάτων πέρα από τους 2 αγώνες που δώσαμε φέτος.

Μόνο ένα επιχείρημα για το γνωστό πέτσινο +8 σας.

Επειδή μας πρήξατε ότι το παιχνίδι το έχασε η γαβριέλα και δεν το κέρδισε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μήπως το γεγονός ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ την έχει την γαβριέλα στο 6-0 πόντους στο πρωτάθλημα συνειγορεί στο ότι το Πρωτάθλημα το έχασε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Και δεν το κέρδισε η γαβριέλα;

Λέω εγώ τώρα...

Όσο για το άλλο

Παράθεση από: "SoFiA24"Και για να χουμε καλό ρώτημα αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση του Παναθηναϊκού με 8 παιχνίδια σε 4 εβδομάδες και έχανε θα λέγατε τα ίδια καθησυχαστικά λόγια ;;; Οχι βέβαια!

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Γαβριέλα να παίζει στην Ευρώπη και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όχι....

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΣΟΦΙΑ;;;;;

Πέρα από το ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κέρδισε.  

Κατά τα άλλα ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε σέβομαι.... ξυδάκι λοιπόν και του χρόνου πάλι.  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Πρόσεχε μην πάθεις τίποτα απ την πολύ αγάπη
Επιπροσθέτως ξέρεις πολύ καλά οτι δύσκολο να χάσω σε επιχειρηματολογία και συν τοις άλλοις δε σε φοβάμαι καθόλου σ αυτο!

Προσπαθείς με νύχια κα με δοντια να μου αποδείξεις οτι εσείς μας δώσατε το πρωτάθλημα ;;; Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ! Σέβομαι τις αθλητικές σου πεποιθήσεις αλλά μη με βγάλεις και χαζή τώρα !

Ξυδάκι έχω μπόλικο σπίτι (και βαλσάμικο αν θες που είναι και πιο γλυκό) για σένα ! Να γιορτασεις και την απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος!

Νισάφι πια !

Pappas10

Παράθεση από: "SoFiA24"Πρόσεχε μην πάθεις τίποτα απ την πολύ αγάπη
Επιπροσθέτως ξέρεις πολύ καλά οτι δύσκολο να χάσω σε επιχειρηματολογία και συν τοις άλλοις δε σε φοβάμαι καθόλου σ αυτο!

Προσπαθείς με νύχια κα με δοντια να μου αποδείξεις οτι εσείς μας δώσατε το πρωτάθλημα ;;; Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ! Σέβομαι τις αθλητικές σου πεποιθήσεις αλλά μη με βγάλεις και χαζή τώρα !

Ξυδάκι έχω μπόλικο σπίτι (και βαλσάμικο αν θες που είναι και πιο γλυκό) για σένα ! Να γιορτασεις και την απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος!

Νισάφι πια !

Κατ' αρχάς δεν παθαίνω τίποτα μην αγχώνεσαι. ΤΟ ότι είναι δύσκολο το αναγνωρίζω αλλά ακατόρθωτο δεν είναι. Άλλωστε υποστηρίζεις την ανύπαρκτη θέση. Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι με φοβάσαι... εσύ γιατί το αναφέρεις;

Χαζή δεν σε βγάζω... αλλά έτσι είναι. Οι δικές μας ήττες σας έχουν πάνω από εμάς, όχι οι δικές σας νίκες επί ημών.

Το πως πήρατε ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα είναι γνωστό. Από εκεί και πέρα, πανηγύρισε εσύ ένα ακόμα πέτσινο... κάτσε να' ρθει πρώτα. Εγώ δεν χρειάζομαι ξύδι... απέδειξα ποιός είναι η καλύτερη ομάδα. 2-0 νίκες σε έχω και στα 2 παιχνίδια και οι 2 με 11 παίκτες, χωρίς να έχεις κανένα παράπονο από τη διαιτησία και με πλήρη τη σύνθεση της ομάδας σου.

Αυτά για την ώρα... επί των απαντήσεων σου δεν αντεπιχειρηματολογώ γιατί ούτε κι εσύ αντεπιχειρηματολόγησες επί των εστιάσεων μου. Δεν μπαίνω σε διαδικασία διαλόγου "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"... αγαπιόμαστε και έτσι...  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Συγνώμη που σου χαλάω τη φαντασίωση αλλά δεν ήσασταν η καλύτερη ομάδα στο ντέρμπυ !

ΠαράθεσηΔεν μπαίνω σε διαδικασία διαλόγου "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"... αγαπιόμαστε και έτσι... :P  :P  :P  

Μη κόβεις και το κεφάλι σου γι αυτό !  :wink:

Pappas10

Παράθεση από: "SoFiA24"Συγνώμη που σου χαλάω τη φαντασίωση αλλά δεν ήσασταν η καλύτερη ομάδα στο ντέρμπυ !

ΠαράθεσηΔεν μπαίνω σε διαδικασία διαλόγου "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε"... αγαπιόμαστε και έτσι... :P  :P  :P  

Μη κόβεις και το κεφάλι σου γι αυτό !  :wink:

1ον. Δεν ξέρω αν είμασταν καλύτεροι... αποτελεσματικότεροι και νικητές είμασταν πάντως. Το αν αυτό μας κάνει καλύτερους δεν το γνωρίζω.

2ον. Το κεφάλι μου το χρειάζομαι και δεν το κόβω. Να κόψω το τσιγάρο καλύτερα; :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Και δεν κόβεις οτι θες ;;;
Εμένα τι με νοιάζει ;  :P

Pappas10

Αν κόψω το τσιγάρο θα έχω νεύρα και θα γράφω για τον ερυθρόλευκο εμετό περισσότερο και θα σε κάνω άλογο... μη μου το παίζεις αδιάφορη... :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

δεν το παίζω...είμαι !  :twisted:

Pappas10

Ακριβώς αυτή η αδιαφορία σου είναι που σε κάνει να απαντάς σχεδόν σε κάθε κείμενο που γράφω για την γαβριέλα.

Είναι εμφανές...  :P  :P  :P

Και νόμιζα ότι εγώ έχω λαλήσει.... από το γκόλ του ΠΑΠ όμως, προφανώς, εσείς λαλήσατε περισσότερο βρε!!!  :D  :P  :D  :P  :D  :P  :D  :P  :D  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

SoFiA24

Εγώ να λαλήσω από ένα γκολ που σας δώσαμε εμείς ;;;
I don't think so!

για τη γαβριέλα γράφεις τόση ώρα ; Γιατί εγώ νόμιζα οτι γράφεις για το Θρύλο, τον Ολυμπιακό...ξέρεις μωρέ αυτόν που θα σου στερήσει για ακόμα μια φορά το πρωτάθλημα  :twisted:

Σε προκαλώ λοιπόν! Για κάνε με άλογο όπως ισχυρίζεσαι!
Το γάντι είναι μπροστά σου ! η το σηκώνεις  και πραγματοποιείς αυτό που είπες ή πήγαινε παρέα με τους άλλους λαγούς της ομάδας σου κι ασε τα πολλά λόγια !  :twisted:  :twisted:

Pappas10

Έχεις γίνει ήδη άλογο στο συγκεκριμένο πόστινγκ... εκτός και αν δεν απαντάς εσύ τόσην ώρα...

Μάζεψε το γάντι λοιπόν. Άλλωστε οι οπαδοί της γαβριέλας δεν μπορούν να με προκαλέσουν. Μόνο να με διασκεδάσουν.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

599 Επισκέπτες, 0 Χρήστες