Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 790
  • Total: 791
  • Leon

Περί χαιρετούρας στο chat...

Ξεκίνησε από Enia, Μάρτιος 23, 2007, 01:02:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Λοιπόν, κοιτάξτε να δείτε πως έχουν τα πράγματα, γιατί έχει παραγίνει το κακό....

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!! :evil:

Όταν μπαίνω στο chat λέω μια γενική καλημέρα προς όλους.
Ποτέ δεν έκατσα να πιάνω ένα προς ένα τα niknames, κι ούτε έχω σκοπό να το κάνω. Το θεωρώ χαζό και άσκοπο.
Αν χαιρετάω μετά κάποιους πιο θερμά, ε ναι, έχουμε και αδυναμίες! Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους με τους οποίους έχω πιει και δεκαπέντε καφέδες ή έχουμε ανταλλάξει εκατοντάδες δημοσιεύσεις στο φόρουμ, με κάποιους που απλά έχουμε βρεθεί δέκα φορές σε ένα chat! Όπως δεν συγκρατώ φυσιογνωμίες, δεν συγκρατώ και niknames, μέχρι για κάποιο λόγο να μου κάνει κλικ κάποιος.
Εφόσον φέρομαι με σεβασμό σε όλους, μιλάω σε όλους, τους ακούω όλους και κυρίως τους αποδέχομαι όλους, την χαιρετούρα την θεωρώ εντελώς τυπική, και για μένα δεν αξίζει τόση σημασία όση της δίνουν ορισμένοι.

Μπορεί να μπαινοβγαίνω στο chat δεκαπέντε φορές τη μέρα, δεν γίνεται να χαιρετιόμαστε συνέχεια!

Κι έπειτα, το έχω παραδεχτεί από καιρό πως δεν έχω δυνατή μνήμη. Ποιος ήταν, ποιος δεν ήταν, ποιος μπήκε, ποιος βγήκε, ποιος ήρθε ποιος έφυγε...!!! Έλεος πια!!!

Το chat το βλέπω σαν ένα χώρο. Χαιρετάω όταν μπαίνω, χαιρετάω όταν βγαίνω. Τέλος. Κι όποιου δεν του αρέσει πρόβλημά του. Παρεξηγήσεις για αυτό το θέμα δεν θα ανεχτώ.

Shadowlord

Λιλακι μη μου εκνευριζεσαι!!!Τα εχουμε αυτα τα προβληματα εμεις οι δημοφιλεις..!!! :P  :lol:  :wink:

Pappas10

Μην εκνευρίζεσαι αλλά αν δεν με ξαναχαιρετίσεις εμένα προσωπικά στο μέιν ΚΑΙ με πριβέ τότε θα έχουμε θέμα και θα παρεξηγηθώ πάραυτα και πολύ.  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Sotis

πεστα  μαριε  ειμεις   τα  εχουμε  αυτα  τι  να κανεις... :wink:

Shadowlord

Παράθεση από: "Sotis"πεστα  μαριε  ειμεις   τα  εχουμε  αυτα  τι  να κανεις... :wink:

Γεια σου παλιε με τις Σοτιτσες σου!!!! :wink:  :lol:  8)

Enia

ρε πάτερ, αφού το έχω δηλώσει ότι πριβέ δεν κάνω, τι με ζορίζεις!?

Jezebell

Ρε μη την ζοριζετε δεν βλεπεται τα εχει παρει!!!!
Εμπαινε Ενιααααααααααααααααα

Shadowlord

Παράθεση από: "Enia"ρε πάτερ, αφού το έχω δηλώσει ότι πριβέ δεν κάνω, τι με ζορίζεις!?

:roll:  :lol:

heinrich

Παράθεση από: "Enia".....
Κι έπειτα, το έχω παραδεχτεί από καιρό πως δεν έχω δυνατή μνήμη. Ποιος ήταν, ποιος δεν ήταν, ποιος μπήκε, ποιος βγήκε, ποιος ήρθε ποιος έφυγε...τι  γράφτηκε και που κ.λ.π. !!!

καλήμέρα μου είπες σήμερα, ή θα σε πάρει κανα διαόλι?
κανόνισε να μου πεις μετά από 1 μήνα πως δεν θυμάσαι την προκαταβολή...

Jezebell

Ενισταμαι σε ασχετο θεμα αλλα ενισταμαι ο Χαιλ εβγαλε προσωπικους διαλογους στο φορουμ :P  :P  :P  :P  :P  :P

Pappas10

Παράθεση από: "Enia"ρε πάτερ, αφού το έχω δηλώσει ότι πριβέ δεν κάνω, τι με ζορίζεις!?

Εγώ σε ζορίζω? Μόνη σου ζορίζεσαι... καλά στείλε πι-εμ ορίστε.
 :P  :P  :P  :P  :P

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΟΥΤΣ...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

Παράθεση από: "Jezebell"μην παραμυθιάζεις τον κόσμο. πως δημοσιοποιώ προσωπικούς διαλόγους εφόσον η ένια δεν κάνει πριβέ? πας να μπαχαλέψεις την υπέροχη σχέση που έχω με την καλλιτέχνιδα?

Jezebell

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "Jezebell"μην παραμυθιάζεις τον κόσμο. πως δημοσιοποιώ προσωπικούς διαλόγους εφόσον η ένια δεν κάνει πριβέ? πας να μπαχαλέψεις την υπέροχη σχέση που έχω με την καλλιτέχνιδα?

Για την παραφυσιν λογοτεχνικη σου διαθεση λεω...
:P  :P

Enia

τα έχω σημειώσει ρε Χάιν... μπορεί να ξεχνάω τι μου χρωστάνε, αλλά αυτά που παίρνω τα προσέχω και τα καταγράφω. :wink:

και ναι, έβγαλες προσωπικές μας συζητήσεις χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μου, και παρακαλώ να διαγραφεί αυτό το θέμα!  :lol:  :P

απορία.. σε ποιον κόουτς αναφέρεται ο πάτερ? :roll:

black_velvet

Παράθεση από: "Jezebell"
Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "Jezebell"

Δεν χρειάζεται να μας βγούνε και τα ματάκια μας! ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

790 Επισκέπτες, 1 Χρήστης