Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 241
  • Total: 241

Πτήση καταδύσεως...

Ξεκίνησε από Titika_H_Gkavh, Μαΐου 02, 2007, 05:04:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

espresoo

ΘΕΛΟΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ................. :P  :P  :P  :P  :P

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "(MAIRA)"
Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"
Παράθεση από: "(MAIRA)"και τι κανουν τοση δουλεια αυτα?Απο που τα μαζευεις?

Oχι, δουλεια δεν κανουν...δεν ειναι ποτε αποτελεσματικα...ειναι κατι σαν παραισθησιογονα....ξεγελουν και σε ταξιδευουν, μα για λιγο...Υστερα επιστρεφεις στην ιδια πραγματικοτητα κι εισαι ακομα πιο αδυναμος κι ευαλλωτος....

Οσο για το απο που τα μαζευεις...θα σου πω μα μην πας ποτε εκει...ειναι επικινδυνο...
Τα βρισκεις στο μεγαλο δασος των λωτων.
Δεν κανει να τα μαζεψεις μια οποιαδηποτε ημερα....πρεπει να πας μια συγκεκριμενη νυχτα...εκεινη που το φεγγαρι ολογιομο φωτιζει χειμωνιατικο, κοκκινο, θολο ουρανο και τα ξωτικα βγαινουν σεργιανι στον κατω κοσμο...Αλιμονο σου ομως, αν κανεις λαθος και σε βρουν εκει....πρεπει να παρεις ο,τι ειναι να παρεις και να φυγεις γρηγορα, πριν ξημερωσει και γυρισουν...

τιτικα ειμαι σιγουρη ειμαι 100% σιγουρη πως θα τα καταφερω ...θα παω μονη μου ,πρεπει να μου δωσεις το σπανιο μπλε διαμαντι που φυλας εδω και χρονια στο μπορντοροδοκοκκινο σεντουκι που ειναι στην μυστικη πορτα 3 κατω απο το κελαρι σου.....μου το ειπε χθες μια απο τις νεραιδες των λουλουδιων....μονο ετσι θα τα βρω χωρις να κινδυνεψω....και ειναι ο μονος τροπος να μαθουμε απο που ξεκιναει η χρυση κλωστη που θα οδηγησει στην χρυσοσκονη που χρειαζεσαι......

Σ'ευχαριστω Μάιρα,  μα ο,τι χρειαζομαι το εχω κι ο,τι δεν εχω δεν το χρειαζομαι...μην κοπιαζεις και μην διακινδυνευεις λοιπον για μενα...δεν εχεις λογο να το κανεις...

_MAIRA_

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ..ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΙΡΡΟΗ .......ΜΜΜΜ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ να το συνεχισουν οι αλλοι?

Titika_H_Gkavh

Κανε ο,τι θες Μαιρα μου... βγαλτο και στα παιγχνιδια, βγαλτο και στους παγκους της λαικης, βγαλτο και στα πανηγυρια, στειλτο και στην χωματερη, ριξτο μπαζωμενο στη θαλασσα, θαφτο σα νεκρο σκυλι...Κανε ο,τι σου αρεσει...οτι σε διασκεδαζει...ο,τι σου κανει κεφι...Δεν με νοιαζει...
...Τις λεξεις δεν τις ορισα ποτε...αντιθετα εκεινες με ορισαν και με καθορισαν...και μ'αφησαν τα χναρια τους]

_MAIRA_

Τα πολλα λογια ομως ειναι φτωχια τιτικα ........σιωπη =χρυσος....1000 λεξεις μια εικονα :!:  :!:  :!: ...το ξεχασες?

ΟΥΦ!επανεκαμψε!!!!.....τι ωραια!!!

ΤΟ ΒΓΑΖΩ

Sotis

AGRIOS

Παράθεση από: "Sotis"ΕΧΕΙΣ..ΔΙΚΙΟ...

Δεν το κανεις λιανα? ποιος τελικα εχει δικιο?
Αυτοι που σιωπαινουν γιατι δεν εχουν κατι να πουν δικαιολογοντας την σταση τους οτι η σιωπή ειναι χρυσός η εκεινοι που τολμουν να πουν αυτα που σκεφτονται και με τις λεξεις τους προκαλουν στο μυαλο μας χιλιαδες εικόνες ????????

Αν η Σιωπη ηταν παντα χρυσός τοτε αυτο το μεταλλο δεν θα ηταν τοσο πολυτιμο.
Αν μια εικονα ειναι 1.000 λέξεις,  τοτε μια λεξη ενος νοημωνος πλασματος σαν την Τιτικα που δημιουργει χιλιαδες εικονες, ειναι αρκετη να δημιουργησει ολοκληρη βιβλιοθηκη.

Sotis

ΤΟ  ΚΑΝΩ  ΛΙΑΝΙΑ.ΜΟΝΟ  ΕΓΩ ΕΧΩ  ΔΙΚΙΟ.. :wink:  :wink:

SoRta_FaiRytALe

Όσοι σιωπούν δεν έχουν τι να πούν!
Εκφραστείται όσο μπορείτε για να έχεται!!
Εγω προσωπικα ποτε δε το βουλώνω ποτε
και ουτε θα το κανω,οταν ειναι να τα ακουσει
καποιος θα τα ακουσει κ ας ποναει η αληθεια!

Titika_H_Gkavh

[size=18]...κι ομως εδειξες να μην καταλαβες τιποτα....
...με "χαχαχαχα..." το αντιμετωπισες...
...ισως ειναι η ωρα της σιωπης...ή των αλλων, των "γενικου ενδιαφεροντος", των βολικων...για σενα...
[/size]

AGRIOS

.... η ωρα της σιωπης των αμνων .............. η των κενων μυαλων??????? (μαλλον το δευτερο ε? αλλα που να το καταλαβουν ..............)

anzelina

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"
Παράθεση από: "(MAIRA)"και τι κανουν τοση δουλεια αυτα?Απο που τα μαζευεις?

Oχι, δουλεια δεν κανουν...δεν ειναι ποτε αποτελεσματικα...ειναι κατι σαν παραισθησιογονα....ξεγελουν και σε ταξιδευουν, μα για λιγο...Υστερα επιστρεφεις στην ιδια πραγματικοτητα κι εισαι ακομα πιο αδυναμος κι ευαλλωτος....

Οσο για το απο που τα μαζευεις...θα σου πω μα μην πας ποτε εκει...ειναι επικινδυνο...
Τα βρισκεις στο μεγαλο δασος των λωτων.
Δεν κανει να τα μαζεψεις μια οποιαδηποτε ημερα....πρεπει να πας μια συγκεκριμενη νυχτα...εκεινη που το φεγγαρι ολογιομο φωτιζει χειμωνιατικο, κοκκινο, θολο ουρανο και τα ξωτικα βγαινουν σεργιανι στον κατω κοσμο...Αλιμονο σου ομως, αν κανεις λαθος και σε βρουν εκει....πρεπει να παρεις ο,τι ειναι να παρεις και να φυγεις γρηγορα, πριν ξημερωσει και γυρισουν...

εεε...υπάρχουν ακόμα ξωτικά....πολύ θα ήθελα να δω ένα μια φορά στην ζωή μου....μόνο μια φορά.

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "AGRIOS".... η ωρα της σιωπης των αμνων .............. η των κενων μυαλων??????? (μαλλον το δευτερο ε? αλλα που να το καταλαβουν ..............)

[size=18]...ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Η' ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ, ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ, ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΛΑΣΕΙ ΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗ ΑΣΠΙΔΑ...ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΚΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ...

...ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΓΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΣΤΑ ΟΡΙΑ....
...ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ...

...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ...ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ...ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ...
[/size]

AGRIOS

Μαζι σου οι νυχτερινες πτησεις ειναι ατελειωτη απολαυση ................. ακομα και μετα την προσγειωση η αισθηση να πετας δεν φευγει.
Σ ευχαριστω καλη μου Τιτικα .....................................

tristana

Επειδή είναι αξεπέραστοι τόσο οι τίτλοι όσο και το περιεχόμενο
των θεμάτων της Τιτίκας της πιο Ανοιχτομάτας Γκαβής.

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΤΙΚΑ!

241 Επισκέπτες, 0 Χρήστες