Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 240
  • Total: 240

Πτήση καταδύσεως...

Ξεκίνησε από Titika_H_Gkavh, Μαΐου 02, 2007, 05:04:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Titika_H_Gkavh

[size=18]Η πτήση βραδυνή...πολύ βραδυνή...μεταμεσονύχτια...

Επιβάτης πρώτης θέσεως, σαν στρατιώτης πρώτης γραμμής...στα χαρακώματα αυτής της τόσο σημαντικής φυγής, όπως και τόσων αλλων...
Συνεπιβάτες στοιχειωμένα όνειρα, φαντάσματα από μνήμες, αισθήσεις που ζωντάνεψαν για λίγο μόνο, σκιές προθέσεων, υποψίες χαμένων παραδείσως κι οάσεων...
Αεροπειρατές κάτι αγέρωχοι Ταλιμπάν λογικής, ανασφάλειας και διεκδίκησης, ζωσμένοι με εκρηκτικά νωπά αγγίγματα.
Στην κοιλιά του αεροπλάνου αντί γι'αποσκευές, μισόλογα καταστροφής και σιωπές τέλους...

Η απογείωση δεν μπορεί παρά να είνα καθοδική.

Το αεροσκάφος γίνεται αίφνης βαθυσκάφος και βουλιάζει όπως του πρέπει...
...οριστικά...
[/size]

Rakendytos

σε βαθια και θολα νερα..
Τιτικα.. μηπως σε πειραζει το αζωτο?

_MAIRA_

Τελικα εσυ κατι πινεις!..........Τωρα ειμαι σιγουρη :D

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "Rakendytos"σε βαθια και θολα νερα..
Τιτικα.. μηπως σε πειραζει το αζωτο?

Δε νομιζω Ο....ετσι διατηρουμαι...]

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "(MAIRA)"Τελικα εσυ κατι πινεις!..........Τωρα ειμαι σιγουρη :D

Πευκοβελονες και κουκουναροσπορους στον αποχυμωτη, Μαιρα...Αφηνουν μια αισθηση δασους στον ουρανισκο και η επιγευση ανασυρει μνημες απο λιμνες σκοτεινες...κι αυτο εγω το χρειαζομαι...

_MAIRA_

και τι κανουν τοση δουλεια αυτα?Απο που τα μαζευεις?

AGRIOS

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"[Αφηνουν μια αισθηση δασους στον ουρανισκο και η επιγευση ανασυρει μνημες απο λιμνες σκοτεινες...κι αυτο εγω το χρειαζομαι...
]

Η μνημη εχει σχεση με το παρελθον που πεθανε. Η ζωη ειναι το παρόν και το μελλον

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "(MAIRA)"και τι κανουν τοση δουλεια αυτα?Απο που τα μαζευεις?

Oχι, δουλεια δεν κανουν...δεν ειναι ποτε αποτελεσματικα...ειναι κατι σαν παραισθησιογονα....ξεγελουν και σε ταξιδευουν, μα για λιγο...Υστερα επιστρεφεις στην ιδια πραγματικοτητα κι εισαι ακομα πιο αδυναμος κι ευαλλωτος....

Οσο για το απο που τα μαζευεις...θα σου πω μα μην πας ποτε εκει...ειναι επικινδυνο...
Τα βρισκεις στο μεγαλο δασος των λωτων.
Δεν κανει να τα μαζεψεις μια οποιαδηποτε ημερα....πρεπει να πας μια συγκεκριμενη νυχτα...εκεινη που το φεγγαρι ολογιομο φωτιζει χειμωνιατικο, κοκκινο, θολο ουρανο και τα ξωτικα βγαινουν σεργιανι στον κατω κοσμο...Αλιμονο σου ομως, αν κανεις λαθος και σε βρουν εκει....πρεπει να παρεις ο,τι ειναι να παρεις και να φυγεις γρηγορα, πριν ξημερωσει και γυρισουν...

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "AGRIOS"Η μνημη εχει σχεση με το παρελθον που πεθανε. Η ζωη ειναι το παρόν και το μελλον

Ολα θανατος ειναι οταν οι πτησεις γινουν τοσο δραματικα καθοδικες...

Nikos28

Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει κι ένα αλεξίπτωτο...

Η κοινή λογική!

tristana

Ευτυχώς που ορισμένοι δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ.
Πτήσεις χωρίς αλεξίπτωτο και μάλιστα μίας κοινής...

AGRIOS

Παράθεση από: "Nikos28"Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει κι ένα αλεξίπτωτο...

Η κοινή λογική!

Ελα ντε ομως που στις επιβατικες πτησεις δεν εχουν προβλεψει να δινουν αλεξιπτωτα στους επιβατες μονο σωσιβια δινουν για οσους επιζησουν απο την πτωση. Η κοινη λογικη ειναι για τους κοινους ανθρωπους που πρεπει αλλοι να σκεφτουν για αυτους, οσοι σκεφτονται μονοι τους συνηθως θεωρουνται περιεργοι

AGRIOS

Παράθεση από: "tristana"Ευτυχώς που ορισμένοι δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ.
Πτήσεις χωρίς αλεξίπτωτο και μάλιστα μίας κοινής...

Πτωση χωρις αλεξιπτωτο κανεις παντα μονο μια στην ζωη σου. Την τελευταια σου.

_MAIRA_

Παράθεση από: "Titika_H_Gkavh"
Παράθεση από: "(MAIRA)"και τι κανουν τοση δουλεια αυτα?Απο που τα μαζευεις?

Oχι, δουλεια δεν κανουν...δεν ειναι ποτε αποτελεσματικα...ειναι κατι σαν παραισθησιογονα....ξεγελουν και σε ταξιδευουν, μα για λιγο...Υστερα επιστρεφεις στην ιδια πραγματικοτητα κι εισαι ακομα πιο αδυναμος κι ευαλλωτος....

Οσο για το απο που τα μαζευεις...θα σου πω μα μην πας ποτε εκει...ειναι επικινδυνο...
Τα βρισκεις στο μεγαλο δασος των λωτων.
Δεν κανει να τα μαζεψεις μια οποιαδηποτε ημερα....πρεπει να πας μια συγκεκριμενη νυχτα...εκεινη που το φεγγαρι ολογιομο φωτιζει χειμωνιατικο, κοκκινο, θολο ουρανο και τα ξωτικα βγαινουν σεργιανι στον κατω κοσμο...Αλιμονο σου ομως, αν κανεις λαθος και σε βρουν εκει....πρεπει να παρεις ο,τι ειναι να παρεις και να φυγεις γρηγορα, πριν ξημερωσει και γυρισουν...

τιτικα ειμαι σιγουρη ειμαι 100% σιγουρη πως θα τα καταφερω ...θα παω μονη μου ,πρεπει να μου δωσεις το σπανιο μπλε διαμαντι που φυλας εδω και χρονια στο μπορντοροδοκοκκινο σεντουκι που ειναι στην μυστικη πορτα 3 κατω απο το κελαρι σου.....μου το ειπε χθες μια απο τις νεραιδες των λουλουδιων....μονο ετσι θα τα βρω χωρις να κινδυνεψω....και ειναι ο μονος τροπος να μαθουμε απο που ξεκιναει η χρυση κλωστη που θα οδηγησει στην χρυσοσκονη που χρειαζεσαι......

Titika_H_Gkavh

Παράθεση από: "Nikos28"Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει κι ένα αλεξίπτωτο...

Η κοινή λογική!

...και αλεξιπτωτα υπαρχουν και εξοδοι κινδυνου και διχτυα ασφαλειας...αλλα υπαρχουν κι εκεινοι που δεν δραπετευουν...προτιμανε την ηττα, απο τον συμβιβασμο, το βολεμα, το ευκαιριακο, απο την ατιμωτικη σωτηρια...
...κι ετσι σωζεται η ψυχη, 11 γραμμαρια πιο ελαφρια για εναν χρονο απειροστα μικρο, 11 γραμμαρια πιο βαρια αμεσως μετα... και παραδινεται ξανα στον επομενο κυκλωνα της...αλλα οι κυκλοι παντα ομοκεντροι....

240 Επισκέπτες, 0 Χρήστες