Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 630
  • Total: 631
  • Leon

θα ειχατε ερωτικη εμπειρια με εναν παντρεμενο?.....

Ξεκίνησε από tseriko, Μαΐου 06, 2007, 01:03:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

φτου γαμωτο..πρεπει να φορεσω τις μποτες η να κοψω τα νυχια..
Καρφωνομαι.. :?

Athinoula

den xero ti lete ego ekana exetaseis proxtes ola vgikan ka8ara super sunexizo diladi????? :shock:

heinrich

εμάς ρωτάς?
ρώτα τον άντρα σου

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "tseriko"ηΤο σεξ με παντρεμένες είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει… διότι:

1) Δεν σε ενδιαφέρουν που στο καλό είναι μετά τις 7 το απόγευμα.
2) Γιατί και αφροδίσια νοσήματα να έχει θα σε «αναγκάζει» να βάζεις προφυλακτικό για να μην έχει μπλεξίματα με τον άντρα της.
3) Γιατί θα κάνει όσα δεν μπορεί να κάνει με τον άντρα της λόγω χρόνων που είναι μαζί του.
4) Γιατί έτσι και αλλιώς θα σου βγάλει τα μάτια και θα σε ξεζουμίσει χωρίς καν να της το ζητήσεις.
5) Θα σου ζητήσει να πάτε σε ένα απόμακρο ξενοδοχείο ή αν διαθέτει σε γκαρσονιέρα για να μην την δει κανένα μάτι.
6) Δεν θα έχει απαιτήσεις από σένα να της κάνεις δώρα γιατί θα παραξενευτεί ο σύζυγος αλλά θα σου κάνει εκείνη όταν θα την ικανοποιείς.
7) Δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μείνει έγκυος, ειδικά αν έχει ήδη την εμπειρία μιας εγκυμοσύνης.
 Θα μπορείς να βγάλετε τα μάτια σας και το βράδυ θα είσαι μόνος σου ή αν έχεις άλλη σχέση θα καλείς την νόμιμη σχέση να κοιμηθείτε μαζί.
9) Ούτε χαζά μηνύματα θα ανταλλάσσετε αλλά και δεν χρειάζεται να κάνεις έξοδα για ντύσιμο αφού δεν θα σου ζητάει να είσαι στην τρίχα ντυμένος.
10) Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει σκηνές ζήλιας, του στιλ με ποιόν ήσουν, γιατί ήσουν εκεί και με ποιες βγαίνεις.
11) Τα φιλαράκια είναι η καλύτερη παρέα για να βγεις και να γίνεις λιώμα χωρίς να σε νοιάζει η ζήλια της κοπελιάς σου.
12) Όσες είναι παντρεμένες πολλά χρόνια τους νοιάζει μόνο η ποσότητα, όσες φορές περισσότερο τόσο καλύτερο για εκείνη. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής και οι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ. :D

:twisted:  :twisted:  :twisted:
pou to kse8apses re tseriko auto?
to eixa diabasei prin kamposa xronia se ena periodiko
k eixe synolika 20 logous pou protimame tis pantremenes..

:wink:  :wink:  :wink:

Athinoula

:bath:  an ton rotiso an prepi na sunexiso>>>xaxaxax

Atzon

ΔΞ / ΔΑ

Δεν είχα ποτέ σχέση με παντρεμένη.
Φαίνεται θυμίζω τον άντρα τους, τι άλλο να φταίει ;  :D

Ωστόσο δεν ξέρω αν η ταμπέλα "παντρεμένη" καθορίζει το αν θα μου αρέσει΄και θα της αρέσω.

Α, και κάτι άλλο. Πολλοί και πολλές έχουν κάμει δγιάφορα με πανδρ. αλλα δεν το λένεεεεε ... μην ακούτε πσέμματα οτι και καλά
" εγω είμαι ηθική " " εγω ειμαι μονογαμικός " και άλλα τρυφερά.

Ερώτηση κι όποιανε/όπχοιος θέ απανδάει αφού :
Με το που παντρεύεται κανεις, κόβει τον έρωτα ;
Εντάξει, αφοσιώνεται στο οικογένεια θίνγκ αλλα παύει να νιώθει σέξι ;
Και αν ο γάμος του πάει κατα διαβόλ μεργιά ; τότες ; τι γίνεται ;
...

heinrich

επειδή  έχω κεφάκια θα σας αποκαλύψω και ένα μυστικό μου...
Oι παντρεμένες μου κάνουν κάτι σαν second hand ένα πράμα..

Athinoula

eno oi eleuteres e???? first hand??? bre ti lete einai poli mionektiko na blepete tis gynaikes san andikimena..diladi oi xorismenes gia ti sou kanoun? oi xhres?...

heinrich

οι χήρες, χωρισμένες ανήκουν στην κατηγορία ελευθερες...οταν το συνειδητοποιήσουν και οι ίδιες θα δουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους

heinrich

έτσι και αλλιώς η θέση σας είναι έτσι και αλλιώς σε αυτη την ανδροκρατούμενη κοινωνία

Athinoula

orea ara eimaste eleuteres... :oops:

Athinoula

androkratoumeni einai ondos..alla den simeni oti prepi na mionoume ena filo...i anoterotita auto einai na 8aumazeis kai na agapas ths gynaikes esu pou eisai andras kai ego pou eimai gynaika n a8aumazo kai na agapo to andriko filo..

A.

heinrich

Παράθεση από: "heinrich"έτσι και αλλιώς η θέση σας είναι έτσι και αλλιώς σε αυτη την ανδροκρατούμενη κοινωνία

επειδή  παρέδωσα πάλι μαθηματα συντακτικού θα σας το πω και αλλιώς για να το καταλάβετε.

έτσι και αλλιώς η θέση σας είναι μειονεκτική σε αυτη την ανδροκρατούμενη και ανδρονομοτελειακή κενωνία

Athinoula

me stenaxorise to second hand  hein sorry... :oops:

Athinoula

to diasparto den 8a sxoliastei..toso poli me misite vre?

630 Επισκέπτες, 1 Χρήστης