Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 458
  • Total: 459
  • Leon

«αυτοκράτορας» του ευρωπαϊκού μπάσκετ επέστρεψε!

Ξεκίνησε από nightly rider, Μαΐου 07, 2007, 01:06:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nightly rider

Mε το τέταρτο αστέρι να φιγουράρει σε μια βαρειά φανέλα  βαδίζουμε ολοταχώς για το treble...
Παίζοντας ονειρικό μπάσκετ ο Παναθηναικός  κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κερδίζοντας με 93-91 και κατακτώντας με αυτό το τρόπο το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του μετά από ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος.

Παύλο θεέ σε ευχαριστούμε  και ασε την παε.

fmas

Μία διευκρίνηση....

Τα αστέρια στην φανέλα δεν συμβολίζουν τους Ευρωπαϊκούς Τίτλους αλλά όλους τους τίτλους μαζί (Εγχώριους, Κύπελλα, Ευρωπαϊκά)...

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ... Άντε γιατί μου μάθατε όλοι... Άμα δεν ήταν ο Άρης οι υπόλοιποι ακόμα θα κοιτάγατε......

Άιντε γιατί με έπιασε το οπαδικό μου τώρα..... (Σοφάκι πόσο κοστίζει το copyright????)

Pappas10

Εγώ ξέρω ότι συμβολίζουν ό,τι θέλουν οι ομάδες να συμβολίζουν. Στην περίπτωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συμβολίζουν τα Ευρωπαϊκά.

Όσο για τον Άρη... ουδεμία αντίρηση. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πάρει άλλη Ελληνική ομάδα αήτητη εγχώριο τίτλο. Μόνο που ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δηλώνει αυτοκράτορας του Ευρωπαϊκού και όχι του Ελληνικού Μπάσκετ.

Τον Άρη τον τιμούνται και τον σέβονται όλοι... δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να μην αγαπάει τον Άρη του Μπάσκετ. Μην τρελαθούμε....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

nightly rider

Tιμη και δοξα στον Αρη  αλλα Ευρωπαιος αυτοκρατορας ποτε δεν υπηρξε αν θυμαμαι καλα και εγω...
Εδωσε πολλα στο ελληνικο μπασκετ  αλλα μεχρι εκει ...στην ευρωπη απλα διεκδικητης παρεμεινε.
Αν και πιστευω οτι εστω ενα επρεπε να το ειχε παρει τοτε.

freak

Οταν ο Παναθηναικος επερνε τιτλους στην Ελλαδα, ο Αρης δεν υπηρχε στον μπασκετικο χαρτη... μην τρελαθουμε κιολας... οντως ειχε μεγαλη ομαδα με γκαλη, γιαννακη, κλπ και καταφερε πολλα αλλα δυναστεια στο Ελληνικο μπασκετ εχει μονο ο Παναθηναικος.

fmas

Σύμφωνα με τους κανονισμούς συμβολίζουν τους Συνολικούς Τίτλους.... Γι αυτό και ο Άρης δεν έχει 3 όσα και τα ευρωπαϊκά που έχει πάρει....

Πέραν τούτου.... και για να μην αρχίσω τα συχτίρια ο Παναθηναϊκός άρχισε να κάνει ομάδα όταν μάζεψε σχεδόν όλον τον Άρη στις τάξεις του......

Και σαν θα έρθει εκεινή η ώρα να ξαναγίνεις αυτοκράτορας στην χώρα
Εμείς για πάντα θα τραγουδάμε για την ομάδα που τόσο αγαπάμε!

Α.... και παρεπιμπτόντος.... ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ.........

Άιντε.....

Pappas10

Τα αστέρια συμβολίζουν ό,τι θέλει η ομάδα ρε Γιάννη. Το πρωτοξεκίνησε η Γιουβέντους με τους Ευρωπαϊκούς της τίτλους και έγινε μόδα. Δεν υπάρχει "κανονισμός".

Όσον αφορά τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ του μπάσκετ, για άλλη μία φορά κανείς δεν αμφισβητεί την συμβολή του Άρη. Ούτε φυσικά το μεγαλείο του ως "Πατέρα" του σύγχρονου Μπάσκετ στην Ελλάδα. Αλλά το μέγεθος των επιτυχιών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ο Άρης σαν ομάδα δεν το έφτασε ποτέ, με εξαίρεση τα αήτητα πρωταθλήματα, σε ένα πολύ λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και χωρίς πλέι-οφ.

Τώρα στο βόλεϊ, 2 παρατηρήσεις:

1ον. Πότε έγινες "γριά" εσύ ρε;
2ον. Μέχρι το 2ο σετ τα πηγαίναμε καλά... μετά ήρθε ο Γκράβαρικ (το στανιό μου μέσα τον κύναιδο).
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

joking

όοοοοοοχιιιιιι!!!!

μετά αποφάσισε η jo ότι ήθελε να θαυμάσει δίμετρα αντρικά κορμιά να
ξεδιπλώνονται για να κάνουν μπλοκ στο δίχτυ.............

]

Pappas10

Λίγο ο Γκράβαρικ λίγο η Μαυρόγατα... τι περιμένεις; Με τις συμπαντικές μαύρες δυνάμεις δεν μπορεί να τα βάλει κανείς... ούτε ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

fmas

Παράθεση από: "Pappas10"Τώρα στο βόλεϊ, 2 παρατηρήσεις:

2ον. Μέχρι το 2ο σετ τα πηγαίναμε καλά... μετά ήρθε ο Γκράβαρικ (το στανιό μου μέσα τον κύναιδο).

Να σου πω... Δεν έγινα "γριά"....

Απλά πάντα μου άρεσε ο Λεώνης σαν προπονητής και σαν στύλ... Και ο Ηρακλής στο Βόλεϊ έχει αξιόμαχο σύνολο και του άξιζε το double!

Τέλος Πάντων..... Κάποιοι κατάφεραν να διώξουν τον μόνο προπονητή που υποστιρίζει την ομάδα από παλιά.....

Pappas10

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "Pappas10"Τώρα στο βόλεϊ, 2 παρατηρήσεις:

Να σου πω... Δεν έγινα "γριά"....

Απλά πάντα μου άρεσε ο Λεώνης σαν προπονητής και σαν στύλ... Και ο Ηρακλής στο Βόλεϊ έχει αξιόμαχο σύνολο και του άξιζε το double!

Τέλος Πάντων..... Κάποιοι κατάφεραν να διώξουν τον μόνο προπονητή που υποστιρίζει την ομάδα από παλιά.....

Καλή ομάδα οι "Γριές" αλλά ας μην είχαμε γίνει εμείς οίκος ανοχής και θα σου έλεγα εγώ αν θα κέρδιζαν σετ. Μην τρελαθούμε τώρα... στον χαβαλέ τους είχαμε στην κανονική περίοδο. Απλά ο δικός μας ο Βραζιλιάνος δεν τα πήγαινε καλά ΟΥΤΕ με τους βραζιλιάνους μας.

Μύλος...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

fmas

458 Επισκέπτες, 1 Χρήστης