Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 423
  • Total: 423

Ώρα απολογισμού ....

Ξεκίνησε από SoFiA24, Μαΐου 15, 2007, 11:35:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

λοιπόν και για μένα...

Οχι, όχι δε θα κάνω απολογισμό ζωής εδώ μέσα διότι κάτι τέτοιο δε θα αφορούσε το σύνολο του forum. Μιλάω για απολογισμό των 2 σχεδόν ετών που βρίσκομαι εδώ.

Η ιστορία λίγο εως πολύ γνωστή. Μια άσχημη εμπειρία με οδήγησε στο να θέλω να έχω νέα βιώματα, νέες εμπειρίες και γενικά έναν νέο αέρα στη ζωή μου... Κι έτσι γράφτηκα εδώ... Ήξερα πολύ καλά τι ήθελα και τι ακριβώς έψαχνα.. Βέβαια το βρήκα στον ελάχιστο βαθμό του αλλά δε βαριέσαι c'est la vie. Γνώρισα φίλους πραγματικούς (βλέπε Enia, Jezebell, *zen* ), ψεύτες, προδότες, άτομα που αρέσκονται και πρεσβέυουν το δήθεν...Βλέπετε η ανωνυμία του υπολογιστή μας παρασύρει και θεωρούμε οτι τίποτα δε θα φανεί προς τα έξω. Υπήρξαν άτομα που με υποτίμησαν , που θεώρησαν οτι ο αυθορμητισμός μου ήταν ίδιον χαζομάρας αλλά έκαναν λάθος.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά θα ρωτήσετε εύλογα...Πολύ απλά γιατί κουβαλάω μέσα μου πράγματα κι ήρθε ο καιρός να τα πω. Είμαι ευθύς και ειλικρινής και για πολλούς εδώ μέσα αυτό αποτελεί μειονέκτημα. Έτσι είμαι όμως και δε θα αλλάξω για κανέναν. Βαρέθηκα την τακτική του "τα λέω στην νύφη για να τ ακούσει η πεθερά" ! Δε μ εκφράζει ! Η σπόντα και οι πλάγιοι τρόποι ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου δυστυχώς ! Το ξέρω οτι οι περισσότεροι θα ενοχληθούν μ αυτά που θα πω , και ίσως αυτό το post μετά από λίγο καιρό να μην υπάρχει αλλά τουλάχιστον θα τα έχω βγάλει από μέσα μου αυτά που νοιώθω και θα είμαι ήρεμη.

Αυτό που με πείραξε εδώ μέσα περισσότερο ήταν η αντιμετώπισή μου από ορισμένα άτομα. Θεώρησα- μάλλον κακώς- οτι είχα δείξει ποια είμαι και το αν αυτά που λέω είναι σοβαρά ή όχι. Κι όμως στην πρώτη ευκαιρία όλα αυτά σβήστηκαν λες κι ήταν κιμωλία στον πίνακα...

Υπήρξαν άτομα που με έκριναν από μία και μόνο χειραψία και χειραψία η οποία προκλήθηκε από μένα σε προσπάθεια να γνωρίσω νέα πρόσωπα. Φαίνεται το χέρι μου θα λέει πολλά ή πολύ απλά ο αυθορμητισμός μου σοκάρει. Δεν έχω πρόβλημα να πω και ονόματα αλλά μάλλον θα θεωρηθεί προσωπική επίθεση οπότε ας το αφήσουμε στην άκρη διότι αυτοί στους οποίους αναφέρομαι το γνωρίζουν. Πρόκειται για άτομα που διαριγνύουν τα ιμάτιά τους για τη φιλία και το ρατσισμό και άλλα υποστηρικτικά προς την προσωπικότητα και τα χαρκατηριστικά των ανθρώπων. Φαίνεται όμως πως όταν έρθει η ώρα να αποδείξουν τις θέσεις τους παθαίνουν κάτι σε επιλεκτική μνήμη ή αμνησία αντίστοιχα ή θαμπώνονται από υποκλίσεις και δήθεν κινήσεις ευγένειας. Μόνο που αυτή η δήθεν ευγένεια, αυτό το δήθεν ενδιαφέρον κάποια στιγμή θα φανεί και τότε θα πληγωθούν ακόμα  μία φορά...

Υπήρξαν άτομα τα οποία είχαν πολύ καλές πιθανότητες να γίνουν φίλοι και φίλες αλλά πέταξαν την ευκαιρία στα σκουπίδια ! Τι να πω ; Ισως ο κύκλος τους να μην μπορεί να χωρέσει άλλους ή πολύ απλά να ψάχνουν για ανώδυνους και χαζούς φίλους.  Δεν μπορεί λοιπόν να βρίσκεστε στο ίδιο αυτοκίνητο και να μοιράζεστε πράγματα και να έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται και να το παίζεις οσία παρθένα και να μην έχεις τα κότσια να πεις οτι "ξέρεις ρε Σοφάκι; παίζει αυτό κι αυτο" . Αλλά βέβαια η εύκολη λύση της κοροιδίας και της απόκρυψης είναι πιο βατή. Που να μπλέκουμε τώρα ; σωστά ;

Υπήρξαν άνθρωποι με τους οποίους έχουμε πει και μια κουβέντα παραπάνω εκτός site και άνθρωποι που θεώρησαν τα κείμενά μου έναν από τους λόγους για να γραφτούν εδώ μέσα, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους πάντα. Βέβαια στην πρώτη ευκαιρία η λέξη "μήνυση" τους ήταν πρόχειρη & εύκολη στη χρήση. Όπως επίσης και η κρίση οτι εγώ έχω χάσει πολλές φιλίες μου εξαιτίας της συμπεριφοράς μου! Μάθετε λοιπόν, οτι οι φίλοι δεν είναι αυτό που ορίζετε εσείς ! Οι φίλοι είναι εκεί όχι μόνο όποτε υπάρχει πρόβλημα αλλά και για μια απλή καλημέρα! Οι φίλοι σηκώνουν το τηλέφωνο και λένε ένα γεια τι κάνεις! Κι έχουν το σθένος να κάνουν επιλογές ! Και να τις υποστηρίζουν! Προτιμώ λοιπόν να μην έχω τον όγκο των δικών σας φίλων αλλά τους λίγους δικούς μου οι οποίοι είναι και πραγματικοί ! Κρίμα γιατί πραγματικά σε συμπαθούσα

Υπήρξαν άνθρωποι που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους αλλά την πήραν πίσω λέγοντας ότι σπάω και νεύρα. Δεν έδειξα ποτέ μου επιπολαιότητα, μη σοβαρότητα για να γυρίσουν να το πουν αυτό ! Με άλλα λόγια με πλήγωσαν. Γιατί αν ήμουν κανένα χαζό που κάθε εβδομάδα είχε κι άλλον/ ην έναν/μία να κατηγορεί να πω πάει στο καλό αλλά τη 1 φορά που άνοιξα το στόμα μου να πω 5 πράγματα με γείωσαν λες και δε με ξέρουν!

Όλα τα ανωτέρω λοιπόν με οδηγούν στην απόφαση της αποχώρησης από τον συντονισμό. Δεν μπορώ να συνεργάζομαι με ανθρώπους που λίγο εως πολύ με θεωρούν ανισόρροπη και φροντίζουν κατά καιρούς να προκαλούν με τα γραφόμενά τους. Θεωρώ πως το καλύτερο για μένα αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνω ένα απλό μέλος του site που θα μπαίνει όποτε μπορεί θα κάνει το χαβαλέ του και θα λέει αυτά που θέλει ξεκάθαρα.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λιλάκι, στη Σταυρούλα (παρά τις μικρο κοντρίτσες μας)  , στη Βικούλα ,στον Δημήτρη και στη Γωγώ που με στήριξαν εκεί που έπρεπε και με τον τρόπο που έπρεπε. Να ξέρουν οτι τους αγαπάω πάρα πολύ κι ότι είμαι εκεί για ότι χρειαστούν.

Με αγάπη
Σοφία

Υ.Γ : Για να προλάβω τις κακές γλώσσες το ποστ εν το βάζω για να μετρήσω δυνάμεις αλλά γιατί θέλω να βγάλω πράγματα από μέσα μου

plus

δεν θα'ταν κακο να ακουσουμε και την αλλη
αποψη ομως.

SoFiA24

Αγαπητή plus

δεν έβαλα το ποστ για να ξεκινήσει αντιπαράθεση. Το έβαλα για να πω κάποια πράγματα που κρατάω εδώ και πολύ καιρό μέσα μου. Και μέχρι εκεί .

Σοφία

plus

Αγαπητη Σοφια24,

αν ηταν μονο για αναγνωση, κλειδωσε το.

Rakendytos

Σωστα.. και μετα να παμε το ποστ σε συμβολαιογραφο να το κατοχυρωσουμε και στον διορθωτη να το εκδοσουμε..

SoFiA24

Αγαπητή plus

Δεν έχω καμία όρεξη για τσακωμούς.
Ευχαριστώ

Σοφία

plus

Αγαπητη Σοφια24,

κανενας δεν εχει διαθεση για τσακωμο.
Απλη ερωτηση, γιατι δεν το κλειδωσες αν δεν θελεις
να συζητηθει?

heinrich

Aγαπητές
θυμηθείτε την Kειτι
και το θαυματοτουργό ρέικι

SoFiA24

Δεν είπα οτι δεν δέχομαι συζήτηση.Είπα οτι δε θέλω αντιπαράθεση. Η εγώ δε μιλάω καλά ελληνικά ή εσύ δεν τα καταλαβαίνεις μάλλον

plus

συνηθειο το'κανες να προσπαθεις να με χωρισεις
πανω που εχω απλωσει το χερι προς το μαλλι!!! :P  :P

plus

Παράθεση από: "SoFiA24"Δεν είπα οτι δεν δέχομαι συζήτηση.Είπα οτι δε θέλω αντιπαράθεση. Η εγώ δε μιλάω καλά ελληνικά ή εσύ δεν τα καταλαβαίνεις μάλλον

παιζουν και τα δυο σεναρια.
ας το συζητησουμε λοιπον.

Jezebell

Αυτο που μια φορα δεν μπορουμε να συζητησουμε αλλα πρπ να τα παρουμε ολα ως αφορμη για καβγα!!!!!

Σοφακι να στα πω κι απο δω!
Σεβομαι απολυτα την αποφαση σου.Θεωρω πωε εγιναν λαθη απο παντου και το θεμα σου ηταν αφορμη για πολλα.Καταλαβαινω απολυτα την αναγκη σου να φυγεις αλλα και τα οποια συναισθηματα εχεις μετα απο ολα εκεινα.
Το μονο που θελω να σου πω αλλη μια φορα ειναι οτι περιμενεις οι ανθρωποι να φερνονται συμφωνα με τους δικους σου κανονες ηθικης η τεσπα συμπεριφορας.

Θα παρακαλεσω εγω προσωπικα να μην καννιβαλισουμε παλι το θεμα.

SoFiA24

Λάθη από μέρους μου δεν έγιναν και σ αυτό είμαι ΑΠΟΛΥΤΗ.
Περιμένω οι άνθρωποι να φέρονται όπως τους φέρομαι και δε βλέπω που είναι το λάθος σ αυτό!

Rakendytos

οχι..
θα μεινουμε αμετοχοι..
αρκει να ανεβασετε λιγο τους τονους για να εχει ενδιαφερον.. :study:

heinrich

εμένα ο Φύρερ με δέρνει

423 Επισκέπτες, 0 Χρήστες