Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 614
  • Total: 615
  • Leon

προκηρυξη

Ξεκίνησε από freak, Μαΐου 15, 2007, 07:46:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

Παράθεση από: "Jezebell"Να γιατι δεν παει μπροστα η επανασταση.Οι γυναικες αποπροσανατολιζουν τους αντρες χρονια τωρα με κουνηματα και δηθεν υποσχεσεις.

Και εξηγουνται πολλα για την αριστερα!!!

νηστικο αρκουδι δεν χορευει συντροφισσα..

plus

ακριβως!
αν το παιξουμε Λυσσιστρατες
δεν θα'χουν λογο να επαναστατησουν!

voliwtisa

Παράθεση από: "Rakendytos"μονο καλη..? ασταματητη.. 8)

(οριστε..η θεωριες για την βια του Καρολου συντροφοι.. :D)

Γραφει ιστορια γλυκια μου.. 8)

Θες να γράψουμε νέα σελίδα στην ιστορία;  :P

Rakendytos

νεα σελιδα??
Θα σου μαθω το μανιφεστο του Ρακενδυτου καμαρι μου.. 8)

voliwtisa

Kαι εσυ...ολο και κάτι θα μάθεις από μένα... :oops:

Pappas10

:arrow: 1ον. Τελικά θα το πάρω το πόδι ή το πήρε ο Χέιν και τρέχει?

:arrow: 2ον. Μετά μου λέτε. Εδώ πάω να γράψω το μανιφέστο του κινήματος και μπαίνουν αι γυναίκαι και μου αποπροσανατολίζουν τον Ρακ και αντί για επανάσταση το γυρνάμε σε κάτι μεταξύ Λαμπίρη και Γκουσγκούνη.

:arrow: 3ον. Και μέσα στο όλο σκηνικό, να' σου και ο Χέιν που μου δίνει οπτικώς τα παπούτσια στο χέρι και κρατάει το πόδι.

Εν ολίγοις, όταν μου κάνετε ένα τόσο σοβαρό κοινωνικοπολιτικοϊδεολογικό θέμα μπάχαλο, είναι σαν να μου λέτε να ασχολούμαι μόνο με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αυτός τουλάχιστον είναι μπάχαλο από μόνος του.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

plus

εσυ πανε παρε το brilliant και κρατα το μεχρι να σου χρειαστει.

Jezebell

Να δεις που ολοι ετοιμαζονται για το αποψινο παρτυ και τσαμπα τοση επανασταση.Τσαμπα και τα νεα σανδαλια.Αυτα βλεπει η Παπαρηγα και δεν ξερει μπερδευεται να αδυνατισει να παρει κατι της προκοπης εστω ενα Λακ να συνδυασει τα Μπλανικ η να παχυνει και να μεινει πιστη στα δογματα του κινηματος!!!!
Α ρε Παγκαλος που σας χρειαζεται.

plus

ο Παγκαλος μου αρεσει για δυο πραγματα.
ειναι σαν την αγελαδα
1ον εκει που στεκεται χζ κιολας
2ον απο εκει που τον αρμεγουν δινει μια κλωτσια
την ωρα που γεμισε ο κουβας και τον ριχνει κατω...

freak

δηλωνουμε υπευθυνα + ξεκαθαρα πως δεν θα παρασυρθουμε στο παιχνιδι του ρεφορμιστη Pappa.

δεν θα αναγαγουμε τον πολιτικο μας λογο στην σφαιρα του θεαματικου. δεν θα θεωρησουμε εαυτους μελη καποιας intelligentsia. δεν θα αυτοπεριορισθουμε στο να γραφουμε και να μιλουμε για να μας καταλαβαινουν μονο οι ομοιοι/ες μας. δεν ειμαστε ατομιστες. αντιθετα ειμαστε συντροφοι + αλληλεγγυοι ολων των εξεγερμενων. Διοτι (και ας μας συγχωρεθουν τα κεφαλαια):

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ/ΙΣΣΕΣ - ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ/ΕΣ.

αν θελεις να αλλαξεις την κοινωνια πρεπει να απευθυνεσαι και σʼ αυτην, συνεπως πρεπει να εχεις προτασεις οι οποιες θα εεναι αλληλενδετες με την πραγματικοτητα. διαφορετικα, ευλογεις τα γενια σου.

το προταγμα του "ψωμι-παιδεια-μπουτια γυναικεια" ειναι πιο επικαιρο απο ποτε.

εμπρος για τη δημιουργια νεων καταστασεων.

οπως αλλωστε εγραψε και ο γκυ ντε μπορ, "...μεσα στον πραγματικα ανεστραμμενο κοσμο, το αληθινο ειναι μια στιγμη του ψευτικου. η επαναστατικη θεωρεια ειναι σημερα εχθρος καθε επαναστατικης ιδεολογιας και το ξερει".

παραμενουμε αστοι/ες, ως κατοικοι της πολης. παραμενουμε προλεταριοι/ες. παραμενουμε αυτοαναφερομενοι/ες + αυτοπροσδιοριζομενοι/ες.

προσφερουμε στον κοσμο λουλουδια, οπως ελεγαν και οι συντροφοι σατσο & βανζετι.

το φυλο ειναι ο μονος τρομοκρατης - το γκει λαιφ σταιλ βρωμαει ομοφοβια.

γκει - στρειτ - λεσβιακα - ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

στοπ στην ομοφυλοφοβια.

ως την τελικη νικη.

συντροφοι + συντροφισσες αντιεξουσιαστες.
αναρχικοι εναντια στο κυνηγι της φαλαινας.
homo-rebels.

"Ω, ευγενικοι μου ανθρωποι, η ζωη ειναι συντομη... Αν ζουμε, ζουμε για να πατησουμε πανω στα κεφαλια των βασιλιαδων".
(Σαιξπηρ - Ερρικος Δ).

"Yes, Dante, they can crucify our bodies today as they are doing," Sacco tells his son, "but they cannot destroy our ideas, that will remain for the youth of the future to come."
(Nicola Sacco, August 18, 1927. Charlestown State Prison).

"Ο Μάρκος είναι γκέι στο Σαν Φρανσίσκο, μαύρος στη Νότια Αμερική, ασιάτης στην Ευρώπη, μεξικανός των ΗΠΑ στο Σαν Ισίδρο, αναρχικός στην Ισπανία, Παλαιστίνιος στο Ισραήλ, ιθαγενής στους δρόμους του Σαν Κριστομπάλ, αλητοπαρέα στη Νέζα, ροκάς στην πανεπιστημιούπολη, εβραίος στη Γερμανία, συνήγορος του πολίτη στο Υπουργείο Άμυνας, φεμινιστής σε πολιτικά κόμματα, κομμουνιστής στη μεταψυχροπολεμική εποχή, κρατούμενος στη Σινταλάπα, ειρηνιστής στη Βοσνία, ιθαγενής Μαπούτσε στις Άνδεις, δάσκαλος του συνδικάτου CNTE, καλλιτέχνης χωρίς γκαλερί ούτε πορτοφόλι, νοικοκυρά ένα Σάββατο βράδυ σε οποιαδήποτε γειτονιά οποιασδήποτε πόλης οποιουδήποτε Μεξικού, αντάρτης στο Μεξικό του τέλους του 20ου αιώνα, απεργός στη Συνομοσπονδία Εργατών Μεξικού, ρεπόρτερ που κλείνει ʽτρύπεςʼ στις μεσαίες σελίδες, φαλλοκράτης στο φεμινιστικό κίνημα, γυναίκα μόνη στο μετρό μετά τις 10 το βράδυ, συνταξιούχος που διαμαρτύρεται στην κεντρική πλατεία, αγρότης χωρίς γη, περιθωριακός εκδότης, φοιτητής, διαφωνών με το νεοφιλελευθερισμό, συγγραφέας χωρίς βιβλία ούτε αναγνώστες, και βέβαια Ζαπατίστα του Νοτιοανατολικού Μεξικού

Τελικά ο Μάρκος είναι ένα οποιοδήποτε ανθρώπινο ον, σε αυτό τον κόσμο. Ο Μάρκος είναι όλες οι καταπιεσμένες μειονότητες που αντιστέκονται, εκρήγνυνται και λένε ʽΦτάνει πιά!ʼ. Όλες οι μειονότητες την ώρα που πρέπει να μιλήσουν, και όλες οι πλειονότητες την ώρα που πρέπει να σωπάσουν και να υπομείνουν. Όλοι οι αποκλεισμένοι που αναζητούν ένα λόγο, το λόγο τους, αυτό που ξαναδίνει την πλειοψηφία στους αιώνια διασπασμένους –εμάς. Ότι ενοχλεί την εξουσία και τις καθησυχασμένες συνειδήσεις –αυτό είναι ο Μάρκος".
(Subcomandate Marcos, EZLN).

freak

τιμη + δοξα στον συντροφο Κανελο

[albumimg]9037[/albumimg]

[albumimg]9036[/albumimg]

KATΩ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ.

συντροφοι + συντροφισσες αντιεξουσιαστες.
αναρχικοι εναντια στο κυνηγι της φαλαινας.
homo-rebels.

υγ. αν δεν φαινονται οι εικονες ειναι γιατι δεν ξερω να τις βαλω.

Rakendytos

Συντροφε  μιλας για το σκυλι της ΕΚΑΒΗ ?
Οι φωτογραφιες δεν ανοιγουν..
Δεν βαζεις κανενα  απο τα ..αλλα σκυλια να γουσταρουμε.. :D

Echoes

Παράθεση από: "freak"υγ. αν δεν φαινονται οι εικονες ειναι γιατι δεν ξερω να τις βαλω.

:arrow: ας ειναι καλα οι συντονιστριες 8)

[albumimg]9037[/albumimg]

[albumimg]9036[/albumimg]

Rakendytos

δοξα +τιμη στην Echoes... :D

isabella

το alter ego μου και εγω σας ευχαριστουμε θερμα!

:arrow: τις σοκολατες αφηστε τις στο ψυγειο, θα τις παρω αργοτερα! :lol:

614 Επισκέπτες, 1 Χρήστης