Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 286
  • Total: 286

Voh8eia gia to metaptuxiko mou

Ξεκίνησε από snoopy, Ιουνίου 13, 2004, 07:06:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,
Ονομάζομαι XXXXXX Χριστίνα και κάνω Master στο Marketing στο πανεπιστήμιο του Leicester στη Μεγάλη Βρετανία. Στα πλαίσια της εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας για την απόκτηση του μεταπτυχιακού μου τίτλου, πραγματοποιώ μια έρευνα, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Dr  Jonathan Ivy. Η έρευνα αυτή σχετίζεται με τη διείσδυση του Ιnternet στις εταιρίες στην Ελλάδα και τις προσδοκίες που ύπαρχουν από το επιχειρηματικό περιβάλλον για το Internet.
Στο e-mail που σας στέλνω έχω επισυνάψει το ερωτηματολόγιο που αφορά τις γενικές πληροφορίες για το website της εταιρείας σας και τους τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνετε τους στόχους σας όσο αναφορά την παρουσία σας στο Internet.
Όλες οι πληροφορίες που θα προκύψουν θα  είναι εμπιστευτικές. Αν κάποιες από τις ερωτήσεις δεν απευθύνονται στην εταιρεία σας, διάγραψε την από το ερωτηματολόγιο και θα  κατηγοριοποιηθεί ως «δεν ξέρω/ δεν απαντώ». Στις ερωτήσεις που ζητούνται αριθμοί η ποσοστά οι σχετικές σας απαντήσεις θεωρούνται επαρκείς. Στις ερωτήσεις όπου δίνεται κλίμακα σημασίας, βάλτε σε κύκλο τον αριθμό που αντιστοιχεί στο βαθμό σημασίας που έχει η συγκεκριμένη απάντηση για την εταιρεία σας.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου επιστρέφατε εντός μιας εβδομάδας ή το συντομότερο δυνατό, το ερωτηματολόγιο συμπληρωμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση  cp118@le.ac.uk . Για οποιαδήποτε διευκρίνιση βρίσκομαι στην διάθεσή σας.
Αναμένοντάς σας την απάντησή σας στο ερωτηματολόγιο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας.                                         Με εκτίμηση,
                         Χριστίνα

ΥΓ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΕΝΑ MAIL ΣΤΟ: "    cp118@le.ac.uk     "

snoopy

Το erwthmatologio pou anaferetai sto internet marketing sthn Ellada. To erwthmatalogio prepei na simblirw8ei apo Marketing Managers, Sales Managers kai Public Relation Managers. Osoi apo esas katexoun tetoies 8eseis parakalw sumblirwste sto erwtimatologio. Epishs an kserete allous se paromoies 8eseis parakalw polu prow8eiste to erwthmatologio. H etairia sthn opoia ergazontai oi parapanw prepei na exei web site kai na anhkei eite se Business to Business eite se Business to Consumers. Oi plirofories (opws to onoma ths etairias)8a parameinoun embisteutikes. Meto telos ths ptuxiakhs ergasias mou, opoioi exete summetasxei se auth thn ereuna mboreite na exete antigrafo ths ergasias mou

Leon

Έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα να επισυνάπτετε αρχεία EXELL. Όποτε μπορείς να το βάλεις εδώ ως Attachment και να εξυπηρετήστε καλύτερα

Κάθε πρόταση για καλυτέρευση της υπηρεσίας αν είναι εφικτή θα την κάνουμε

snoopy

Παράθεση από: "Leon"Έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα να επισυνάπτετε αρχεία EXELL. Όποτε μπορείς να το βάλεις εδώ ως Attachment και να εξυπηρετήστε καλύτερα

Κάθε πρόταση για καλυτέρευση της υπηρεσίας αν είναι εφικτή θα την κάνουμε

prospa8hsa alla den mou to pairnei. pali leei oti ta arxeia exel den epitrepontai :(

286 Επισκέπτες, 0 Χρήστες