Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 311
  • Total: 311

Η εκδικηση

Ξεκίνησε από _MAIRA_, Μαΐου 26, 2007, 12:09:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

_MAIRA_

Αγαπημένε μου, Αν δε το κατάλαβες, έφυγα. Τα πράγματά μου τα πήρα. Τα πράγματά σου τα έκαψα. Ελπίζω η φωτιά να μην εξαπλώθηκε στο διαμέρισμα της μάνας σου, αν και δεν κατάφερα να βρω έναν ικανοποιητικό λόγο γιατί να μην το κάνει. Ακόμα, λυπάμαι -ειλικρινά- που πασάλειψα τον Ρόμπιν με φελιζόλ. Είχα πιει. Σου άφησα πάντως μερικά ρούχα να φορέσεις, αν και καταλαβαίνω ότι θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις από την λεκάνη. Συγνώμη. Τα βιβλία σου τα έδωσα για ανακύκλωση. Τα CD ήταν τόσο άθλια που αποφάσισα να τα αφήσω. Τα βινύλια τα χαράκωσα, αλλά, έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πλέον πικάπ. Μετά τον τελευταίο μας τσακωμό σκέφτηκα σοβαρά την σχέση μας και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είσαι μεγάλος μκλς. Έχεις την ευγένεια, την λεπτότητα, την εξυπνάδα και την ευαισθησία ενός πλάσματος που η μοίρα αποφάσισε ότι μπορεί να επιζήσει και χωρίς αυτά. Φυσικά αυτά λένε κάτι και για μένα που έμεινα μαζί σου τους τελευταίους 2 μήνες: Ότι έμενα με ένα μλκα. Τουλάχιστον το σεξ τους τελευταίους μήνες ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Σε αυτό βοήθησαν οι φίλοι σου. Μην στεναχωριέσαι, θέλω να ξέρεις ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιες τσλες, ικανές να αντέξουν έναν μλκα σαν κι εσένα. Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Σαφέστατα αντίο Υ.Γ. 1 Ελπίζω να τρως ακόμα τα νύχια σου. Πότισα το γράμμα με ούρα που πήρα απ το νοσοκομείο. Μην ανησυχείς, η σύφιλη θεραπεύεται. Το ίδιο και οι μύκητες. Υ.Γ. 2 Όχι όμως και η ηπατίτιδα C. Υ.Γ. 3 Σε περίπτωση που θα θελήσεις να κάνεις κάτι το ρομαντικό, κουτό και ανώφελο, όπως το να ψάξεις να με βρεις, πρέπει να σου πω ότι τα λεφτά που μου άφησες για να πληρώσω το ενοίκιο τα έδωσα σε δύο Αλβανούς για να σου σπάσουν τα πόδια. Λυπάμαι αλλά είχα μείνει άφραγκη. Υ.Γ. 4 Η κυρία Μπέλα με ρώτησε τι συμβαίνει και της είπα ότι σε συνέλαβε η αστυνομία για παιδεραστία. Καλύτερα να σταματήσεις τα ιδιαίτερα στις κόρες της.

Ποια ειναι η γνωμη σας για την εκδικηση οταν ενα  ζευγαρι χωριζει με ασχημο τροπο.. η απλα κανει ενας απο τους δυο κατι σοβαρο που θα ενοχλησει τον αλλον.....οπως για παραδειγμα να παει με αλλον/αλλη ,στησιμο σε απανωτα ραντεβου κλπ κλπ??Τελικα ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο?....Θα μπαινατε σε μια τετοια διαδικασια η οχι?Αν ναι τι θα κανατε?και αν το εχετε κανει τι ηταν αυτο?

(p.s to keimeno panv den einai diko moy!to brhka kapoy gia perityligma sto ervthma)

κώστας

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...(λένε).
...Γι' αυτό κι είναι άνοστο. (λέω).
eLe

Argiro

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται καυτό, γιατί αν το αφήσεις να κρυώσει είναι τελείως άνοστο. Ό,τι είναι να κάνεις το κάνεις εκείνη την ώρα, είτε να πετάξεις αντικείμενα στο κεφάλι του άλλου είτε να τον εκμηδενίσεις με τα λόγια. Δεν βλέπω τι σκοπό εξυπηρετεί να σκέφτεσαι το οποιοδήποτε γεγονός μετά την πάροδο μιας ώρας.

_MAIRA_

Μου εκατσε χθες και εντελως απο μονο τουυυυ !!!Παντως αυτο που καταλαβα ειναι, οτι ειτε κρυο ειτε ζεστο  κυριως ειναι ενα απο τα βασικα συστατικα των σχεσεων με μεγαλο παθος!!!!!!!

Πω πω πω ΑΧ ΑΧ ποσο το ευχαριστηθηκααααααααα!Πολυ μαρεσει οταν γινεται αυτοοοοοοοοοοοο

(καπου εχω σκορπιους εγω σιγουρα ...δεν εξηγειται!)

ne_ni

Giati na ekdiki8w afou o xronos kanei monos tou th douleia auth!!!! Panta (dustixws gia tous allous) opoios mou kanei "kako" to plhrwnei analoga!!! As prosexane...  ]

_MAIRA_

ετσι ετσι ...ισως για αυτο λενε οτι εκδικουντε πραγματικα μονο αυτη που εχουν υπομονη!

Jezebell

Μαιρα επρεπε να βαλεις και την απαντηση του η οποια εχχει περισσοτερο γελιο!!!Και λεει πολλα....

samorc

Παράθεση από: "(MAIRA)"Ποια ειναι η γνωμη σας για την εκδικηση οταν ενα  ζευγαρι χωριζει με ασχημο τροπο.. η απλα κανει ενας απο τους δυο κατι σοβαρο που θα ενοχλησει τον αλλον.....οπως για παραδειγμα να παει με αλλον/αλλη ,στησιμο σε απανωτα ραντεβου κλπ κλπ??Τελικα ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο?....Θα μπαινατε σε μια τετοια διαδικασια η οχι?Αν ναι τι θα κανατε?και αν το εχετε κανει τι ηταν αυτο?
γενικα η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο,πρεπει να το μεθοδευσεισ και εκει που δεν το περιμενει ο αλλοσ να του ερθει η κεραμιδα!!

βεβαια μιλαω για σοβαρα θεματα και οχι για ενα ζευγαρι που χωριζει...
εγω δεν θα εκανα κατι τετοιο,το θεωρω κατινια...αλλα αν μια φιλη μου ,μου ελεγε οτι εκανε ολα τα προαναφερθεντα,θα τησ ελεγα ¨"καλα του εκανεσ του μλκ!!!!!"

_MAIRA_

Παράθεση από: "Jezebell"Μαιρα επρεπε να βαλεις και την απαντηση του η οποια εχχει περισσοτερο γελιο!!!Και λεει πολλα....

δεν την ειδα ...ειναι στο συγκεκριμενο σιτε?θα την ψαξω....αλλιως αλτην εσυ!

_MAIRA_

ti na to kaneis.....pio erwteymenh apo pote eimai pali

den svzetai me tipota leme!

:evil:  :evil:  :evil:

Nasia9

Με την εκδίκηση,το μόνο που καταφέρνει κανείς είναι να επιβαρύνει την ψυχή του με αμαρτίες.Όταν κάποιος προσπαθεί να εκδικηθεί τον σύντροφο του.. (νυν ή πρώην) σημαίνει ότι δεν τον αγαπά.Όποιους αγαπάμε δε θέλουμε να τους πληγώνουμε. Άρα δε μπαίνουμε καν σε αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να αναλύουμε τη συμπεριφορά αυτών που το κάνουν.Τι σημαίνει δηλαδή ''έπειτα τον χωρισμό''; Επειδή δεν συνυπάρχεις πλέον με τον άλλον,πρέπει να τον πληγώσεις; Η εκδίκηση σε αυτή τη περίπτωση,είναι απλά ήττα του ίδιου σου του εαυτού.

Athinoula

Παράθεση από: "ne_ni"Giati na ekdiki8w afou o xronos kanei monos tou th douleia auth!!!! Panta (dustixws gia tous allous) opoios mou kanei "kako" to plhrwnei analoga!!! As prosexane...  ]

poso poli simfono me thn ne_ni..katarxas auta einai gifties kai dixnei kakos i kalos oti ton goustareis akoma me trela kai einai i megaliteri ikanopiisei gia ton sundrofo oti 8a zhsoume me thn anaminisei tou dialdi den einai etsi ta pragmata o kairos t agiatrevei ola kai arga i grigora katalabenei o sundrofos sou ti exase..kai ponaei poli kaondas hn metepita sigrisei ..pia alli 8 atou kanei laxanodolmades vreeeeeeeeeeeeeeeeeee?????

_MAIRA_

Μου την εφερε οκταπλααααααααααααα!Τα νευρα μου!! :evil:  :evil:  :evil:

θα προσθεσω οτι εκδικουνται επισης και οι απληστοι ανθρωποι!!

Enia

Νάσια, ού-ου!  :lol: Βρήκα κι εγώ ένα σημείο να συμφωνώ μαζί σου!  :D

Παράθεση από: "Nasia9"Με την εκδίκηση,το μόνο που καταφέρνει κανείς είναι να επιβαρύνει την ψυχή του με αμαρτίες.Όταν κάποιος προσπαθεί να εκδικηθεί τον σύντροφο του.. (νυν ή πρώην) σημαίνει ότι δεν τον αγαπά.Όποιους αγαπάμε δε θέλουμε να τους πληγώνουμε. Άρα δε μπαίνουμε καν σε αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να αναλύουμε τη συμπεριφορά αυτών που το κάνουν.Τι σημαίνει δηλαδή ''έπειτα τον χωρισμό''; Επειδή δεν συνυπάρχεις πλέον με τον άλλον,πρέπει να τον πληγώσεις; Η εκδίκηση σε αυτή τη περίπτωση,είναι απλά ήττα του ίδιου σου του εαυτού.

Και θα πω το τετριμμένο αλλά πάντα αληθινό]Το αντίθετο της αγάπης δεν είαι το μίσος, αλλά η αδιαφορία[/b].
Το μίσος -και η εκδίκηση- είναι δηλητήριο για την ψυχή μας. Μακριά από μας! :shock:

_MAIRA_

Γιατι η αγαπη ειναι διπλα στο μισος και το μισος διπλα στην αγαπη και καπου καπου μπλεκονται? :?:

Οχι οχι δεν την θελω την αδιαφορια ,τα ισοπεδωνει ολα!Προτιμω να με μισουν παρα να αδιαφορουν!Στο μισος τουλαχιστον νιωθεις κατι!

311 Επισκέπτες, 0 Χρήστες