Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 327
  • Total: 327

Ζήτω Η Εξουσία! (εσείς της πιάτσας, τρέμετε...!)

Ξεκίνησε από Nikos28, Μαΐου 26, 2007, 06:05:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Είμαι ένα ανθρωπάκι. Υπερήφανο. Μεγαλοπρεπές. Καπάτσο. Γενναιόδωρο. Ένα ελάττωμα έχω κι εγώ, ο φουκαράς: Μ' αρέσει η εξουσία!
Τρελά. Απίστευτα. Ανόσια. Λάγνα...

Σου δίνω και την ψυχή μου ρε αδερφέ... Αλλά θέλω να σ' εξουσιάζω! Να σου πάρω τον αέρα! Να σε ελέγχω! Να σ' έχω σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε! Να κυλάω στο αίμα σου σα νικοτίνη! Να περιστρέφεσαι γύρω μου, σα μετεωρίτης!
Τόσο κακό είναι πια;

Όχι, βέβαια, ασφαλώς και δεν είναι κακό. Εξ άλλου, αν δεν εξουσιάζω εγώ, ο υπερήφανος, ο μεγαλοπρεπής, ο καπάτσος, ο γενναιόδωρος, τότε ποιός διάολο θα εξουσιάζει; Οι άλλοι;

Δεν καταλαβαίνει κανείς τις αγνές, αλτρουιστικές, εξουσιαστικές προθέσεις μου... Γι' αυτό, λοιπόν, κι εγώ τι σκέφτηκα;! Δείτε την ιδέα μου και θαυμάστε την ευφυία μου, εμένα του υπερήφανου. Και μεγαλοπρεπούς. Και καπάτσου. Και γενναιόδωρου. Και αδικημένου - γμώ το φελέκι μου!

Κάθε βράδυ, πηγαίνω σε μια πιάτσα με ταξί. Ξέρετε, αυτή που είναι κοντά στο σπίτι μου... Δεν πιστεύω να μην ξέρετε που είναι το σπίτι μου, ε; Έτσι μπράβο, ξέρετε... (είπα κι εγώ, μεθυσμένοι είστε; Να μην ξέρετε πού είναι το σπίτι μου, εμένα του υπερήφανου, του μεγαλοπρεπούς, του καπάτσου, του γενναιόδωρου...; )

Λοιπόν, που λέτε, πάω εκεί κάθε βράδυ. Και μπαίνω σ' εκείνο τον τυχερό ταξιτζή που, κάθε βράδυ, βρίσκεται πάντα στο διάβα μου! (τι περίεργο πράγμα, να' ναι πάντα ο ίδιος...)  Και του λέω: ''Βάλε μπρος κι όλο ευθεία!'' Βάζει αυτός... Μετά απο λίγο του λέω: ''Στρίψε αριστερά!'' Στρίβει αυτός... Μετά, ''Στρίψε δεξιά!'' Ξαναστρίβει αυτός... Μετά του λέω: ''Κάνε στάση στο περίπτερο!'' Σταματάει αυτός... Μετά, ''Ξεκίνα, βγες στην Εθνική!'' Βγαίνει αυτός...

Τι ηδονή είναι αυτή; Τον εξουσιάζω! Κάνει ο,τι του λέω - και χωρίς δεύτερη κουβέντα, παρακαλώ! Με δονούν ρίγη συγκίνησης, σας λέω... Με καταλαβαίνετε, ε; Δεν πιστεύω να μη με καταλαβαίνετε; Ε; Ε; Έτσι μπράβο, με καταλαβαίνετε... Γι αυτό σας αγαπάω εγώ, ατιμούλικα!

Λοιπόν, με τα πολλά... Αφού εκτονωθώ... Του λέω: ''Πήγαινε με τώρα σπίτι μου!'' Και με πάει!

Βγαίνω, λοιπόν, απ' το κιτρινιάρικο σαράβαλό του και πάω να φύγω... Αυτός με κρατάει απ' το μανίκι... Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει: ''Συγγνώμη κύριε... Δε θα με πληρώσετε; Μου οφείλετε 80 ευρώ!''

Τον κοιτάζω κι εγώ... Τσ, τσ, τσ... Μα τόσο καρμίρης είναι; Για 80 ευρώ κρατάει απ΄το μανίκι ένα ανθρωπάκι σαν εμένα; Υπερήφανο; Μεγαλόψυχο; Καπάτσο; Και γενναιόδωρο;

Επειδή σας είπα οτι είμαι γενναιόδωρος, κι επειδή ένα απο τ' αμέτρητα πλεονεκτήματά μου είναι και η συνέπεια, βγάζω λοιπόν κι εγώ 100 ευρώ και του τα δίνω. Και του λέω: ''Κράτα τα ρέστα κι εξαφανίσου!''

Κι εξαφανίζεται! Ναι, το' κανε κι αυτό! Μιλάμε για εξουσία, όχι αστεία!!!

Περιχαρής, λοιπόν, μπαίνω κι εγώ σπίτι μου. Ναι, σ' αυτό που ξέρετε, ντε!
Ουφ... Άλλη μια εξουσιαστική κούρσα ολοκληρώθηκε.
Την κάνω κάθε βράδυ. Βλέπετε, αυτός ο ταξιτζής είναι ο μόνος σ' αυτόν τον κόσμο που αντιλαμβάνεται το βεληνεκές του εξουσιαστικού μου ταλέντου! Ο μόνος που καταλαβαίνει πόσο υπερήφανος είμαι. Και μεγαλοπρεπής. Και καπάτσος. Και γενναιόδωρος.

Μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει ρε γαμώτο μου... 100 ευρώ κάθε βράδυ, μου' φυγε όλος ο παράς!

Αλλά δεν πειράζει. Ένα ανθρωπάκι σαν εμένα, τόσο υπερήφανο, τόσο μεγαλοπρεπές, τόσο καπάτσο και τόσο γενναιόδωρο, θα βρει την άκρη. Ε;

Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση!

Ε;

Enia

Όλα έχουν το τίμημά τους... Και κάθε επιλογή μας έχει συνέπειες..

Jezebell

Πως με καταλαβαινει αυτος ο ανθρωπος!!!!!

samorc

κρατηστε μακρια μου αυτο το ανθρωπακι................pleaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikos28

Παράθεση από: "samorc"κρατηστε μακρια μου αυτο το ανθρωπακι................pleaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το παντρεύεσαι;

Να σου κάνω κονέ;  :wink:  :P

samorc

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "samorc"κρατηστε μακρια μου αυτο το ανθρωπακι................pleaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το παντρεύεσαι;

Να σου κάνω κονέ;  :wink:  :P

ουτε γι αστειο.........βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

plus

Παράθεση από: "samorc"ουτε γι αστειο.........βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην εκφραζεσαι ετσι.
στην καλυτερη των περιπτωσεων θα ριξει μια
αναλυση γι ατο φοβο του πεους.

samorc

Παράθεση από: "plus"
Παράθεση από: "samorc"ουτε γι αστειο.........βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην εκφραζεσαι ετσι.

για το νικο28 λεσ??

οχι οχι με τον κυριο "πεοσ" εμουμε αριστη σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!

υγ.το τερατομορφο ανθρωπακι κρατηστε μακρια μου!!!!!

Nikos28

μην εκφραζεσαι ετσι.

Ε, και τι φοβάσαι;  :P

Μήπως θα σε υποχρέωνε κανείς να τη διαβάσεις;  :wink:

joking

ταξιτζής είναι μου φαίνεται.....
 :28:

plus

Παράθεση από: "Nikos28"Ε, και τι φοβάσαι;  :P

βλεπεις φοβιες παντου.

παλι εκανες αναλυση.
λακωνικη βεβαια, αλλα συμπερασματικη αναλυση.

Nikos28

Παράθεση από: "Nikos28"Ε, και τι φοβάσαι;  :P

βλεπεις φοβιες παντου.

παλι εκανες αναλυση.
λακωνικη βεβαια, αλλα συμπερασματικη αναλυση.

Αφού κατάφερες και μπήκες στο μυαλό μου και είδες τι βλέπω - παρά τα εκατοντάδες χιλιόμετρα που μας χωρίζουν και παρά το οτι δεν έχουμε συναντηθεί κι ούτε θα συναντηθούμε ποτέ - ε τότε σου βγάζω το καπέλο!  :wink:

Αν δε σου αρέσει ο τρόπος γραφής κάποιου, τότε μπορείς να μην τον διαβάζεις.

Έτσι δεν είναι;

plus

Παράθεση από: "Nikos28"Αφού κατάφερες και μπήκες στο μυαλό μου και είδες τι βλέπω - παρά τα εκατοντάδες χιλιόμετρα που μας χωρίζουν και παρά το οτι δεν έχουμε συναντηθεί κι ούτε θα συναντηθούμε ποτέ - ε τότε σου βγάζω το καπέλο!  :wink:
Αν δε σου αρέσει ο τρόπος γραφής κάποιου, τότε μπορείς να μην τον διαβάζεις.
Έτσι δεν είναι;

και οταν θυμωνεις κανεις την πιο γοητευτικη γκριματσα.

Nikos28

Αφού είναι γοητευτική η γκριμάτσα, πάλι καλά...  :wink:

Μη με θυμώνεις, όμως, γιατί έχω και κάποια ηλικία. Μη με βρει και κανένα εγκεφαλικό - λέμε τώρα!  :P

plus

αν δε σε θυμωνω και λιγο, χαθηκε το αλατι.

τα πιπερατα τα αφηνω σε σενα.

327 Επισκέπτες, 0 Χρήστες