Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 529
  • Total: 529

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Ξεκίνησε από Sotis, Μαΐου 28, 2007, 06:39:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

Nasia9

Και οι 2 φταίνε...οι άντρες θέλουν να είμαστε καλές νοικοκυρές,καλές μάνες,καλές στο κρεβάτι...
Οι γυναίκες έχουν ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη...επικοινωνία..και σεβασμό..
Ε λογικό είναι όταν ούτε οι μεν,ούτε οι δεν, δεν βρίσκουν αυτά τα πρότυπα..να καταλήγουν στο ότι δεν υπάρχουν άντρες...και δεν υπάρχουν γυναίκες...
Δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα...
Οι περισσότεροι τα θέλουν όλα στο πιάτο..
Χωρίς προσπάθεια,δεν επιτυγχάνεται τίποτις..όμως..
Άσε που αυτή την φράση ''δεν υπάρχουν άντρες/γυναίκες''  (όταν η σημασία είναι κυριολεκτική) συνήθως την ακούμε από ανθρώπους που δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να έρθουν σε επαφή με κάτι διαφορετικό από αυτούς.....Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο...κάπου είναι και θέμα τύχης,να βρει κάποιος το ιδανικό..
Σίγουρα πάντως,το εύκολο είναι να λέμε ότι δεν υπάρχουν (γυναίκες και άντρες) ... οι προβληματικοί έτσι σκέφτονται..
Άδυναμία χαρακτήρα...

κώστας

Μου είναι προσφιλής η παρομοίωση των γυναικών σαν θηράματα...που επιλέγουν τον κυνηγό τους. (Έτσι συνέβαινε κάποτε τουλάχιστον).

Έχω την αίσθηση ότι αυτές που λένε ότι δεν υπάρχουν άντρες, είναι όσες ζήλεψαν τον ρόλο του κυνηγού κι αποφάσισαν να τον παίξουν κι οι ίδιες...με αποτέλεσμα να σκοτώσουν κάποιον άλλον κυνηγό (άντρα).
Ή βλέποντας οι άντρες τις γυναίκες να μεταλλάσσονται σε κυνηγούς από θηράματα...άρχισαν κι αυτοί να το παίζουν θηράματα.
Και στις δύο εκδοχές, ο άντρας κυνηγός δεν υπάρχει.
Άρα είναι (εν μέρει) αλήθεια. Όμως...
...αυτές που το λένε, είναι τελικά, όσες είναι ανίκανες, όχι να προσφέρουν αυτά που "πρέπει" (δεν ξέρω τι πρέπει κι αν πρέπει) αλλά, να παραμείνουν γυναίκες, στον παραδοσιακό τους ρόλο]
eLe

κώστας

Απαραίτητη διόρθωση - συμπλήρωμα: θηράματα από επιλογή και με επιλογή.
eLe

Atzon

Υπάρχουν....

και μάλιστα αρκετές.
Απλώς, ψάχνουν λάθος άντρα, ή σε λάθος μέρος.
Αν κάποιες λέν οτι δεν υπάρχουν, είναι επειδή όταν βρούν αυτό που θέλουν, και ξεδιψάσουν καλά, αακαλύπτουν κάποιες πτυχές που δεν τους αρέσουν και αρχίζουν να αναρωτιούνται τι πάει λάθος.
Ε, συχνά το λάθος δεν είναι εκείνες, δεν είναι και οι δύο, δεν είναι κάτι άλλο, απλά αποφασίζουν οτι είναι αυτός.  :P

Nasia9

Δεν ικανοποιούνται με κανέναν και τίποτα! Αυτό είναι το πρόβλημα! Κακομαθημένα άτομα,που αναζητούν μόνο το τέλειο,μόνο το άριστο και τίποτα άλλο! Ε δεν υπάρχει αυτό! (με εξαίρεση εμένα,φυσικά) ]

Atzon

...χωρίς να θέλω να βγω απο το θέμα, θα θελα να σχολιάσω εδω αυτό που ανέφερε ο κώστας πιο πάνω περι "γυναικών-κυνηγών"

Το "είδος" αυτό, αρέσει σε πολλούς, και δεν "σκοτώνει" πάντα, εκτός αν ο άντρας-κυνηγός δεν είναι στην πραγματικότητα αυτος που δείχνει.

Εδω ακούγαμε τόσα χρόνια αρκετούς να λένε οτι θα ήθελαν να παίρνει πρωτοβουλίες η γυναίκα, τώρα μας χαλάει ;
Εμένα, όχι, δεν με χαλάει  :)

Nasia9

Δεν είναι όμορφο να κυνηγάει η γυναίκα τον άντρα..
Εντάξει,είπαμε..αλλάζουν οι καιροί..τα πράγματα εξελίσσονται,αλλά μη το παρακάνουμε κιόλας. Προσωπικά θα ντρεπόμουν να παίξω τον ρόλο του κυνηγού....ίσως να πείτε ότι έχω μείνει πίσω..αλλά έτσι νιώθω.
Η γυναίκα είναι απ'τη φύση της,πιο ρομαντική..πιο αθώα.. ίσως και πιο αδύναμη σε τέτοια θέματα. Ένας άντρας μπορεί να χειριστεί πολύ καλύτερα ένα τόσο λεπτό ζήτημα...είναι στη φύση του..
η γυναίκα που κυνηγά τον άντρα,με μανία...και συνεχώς τον κολλάει στον τοίχο,εμένα μου φαίνεται να είναι λυσσάρα,και με χαρακτήρα ''κακής ποιότητας''..

Απ'την άλλη όταν έχουμε γεμίσει και από ομοφυλόφιλους,πώς να συγκρατηθεί το έρημο το θηλυκό,τη στιγμή που θα δει έναν Άντρα;

Πάντως,εγώ το θεωρώ ξεφτίλα! Τελείωσε! Οι άντρες πρέπει να μας κυνηγάνε!  ]

Nasia9

Εγώ πάντως,βγήκα από το θέμα.  ]

Nikos28

Παράθεση από: "Nasia9"Πάντως,εγώ το θεωρώ ξεφτίλα! Τελείωσε! Οι άντρες πρέπει να μας κυνηγάνε!  :roll:[/b][/color]

Ναι, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το αρσενικό θα τα κάνει όλα μόνο του και το θηλυκό θα κάθεται και θα κοιτάει.

Γιατί το λέω αυτό...

Διότι ορισμένες γυναίκες έχουν παρεξηγήσει αυτό το ρόλο του άντρα ως κυνηγού και το δικό τους ως θηράματος και περιμένουν απο τον άντρα να τα κάνει όλα μόνος του: Να πάρει πρωτοβουλία, να την ''πέσει'', να πάρει τηλέφωνο, να στείλει μήνυμα, να προτείνει πρώτος κλπ κλπ - αλλά και να περιμένει πότε η γυναίκα θα ευαρεστηθεί να δείξει την ανταπόκρισή της, λες και είναι το κέντρο του γαλαξία!

Άλλο κυνηγός και άλλο καραγκιόζης...  :wink:

Στο κάτω-κάτω, ''το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο''!

Nikos28

Για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα του Sotis...

Δεν υπάρχουν ούτε γυναίκες ούτε άντρες.

Υπάρχουν μόνο πρόσωπα, με όνομα και επώνυμο!

Προσωπικά, δηλώνω οτι δεν είμαι άντρας. Είμαι ο Νίκος!

_MAIRA_

:shock:

μας πεθανες τωρα

Nasia9

Μα σίγουρα και η γυναίκα πρέπει να προσπαθήσει! Αλλά όχι να είναι αυτή η καραγκιόζενα! ]

Enia

Ακριβώς Νάσια! Κανένας από τους δύο δεν χρειάζεται να φτάσει σε υπερβολές!

Συμφωνώ ότι ο άντρας θέλω να είναι ο κυνηγός, και μια χαρά μου δίνω τον ρόλο του θηράματος (έχει μεγάλη σημασία αυτό που είπε ο κώστας 'από επιλογή και με επιλογή').

Όμως, αυτό δε σημαίνει πως θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια. Και το να 'δουλέψω' τον ρόλο μου, είναι -ίσως- μια πρωτοβουλία. :wink:  :!:
Μια γυναίκα μπορεί να είναι διεκδιτική χωρίς να χάνει ούτε τον ρόλο της ούτε την θηλυκότητά της.

Εξάλου, για τι 'κυνήγι' μιλάμε, όταν μια γυναίκα-θήραμα θέλει να πιαστεί!?  :lol: Αυτόματα το 'θήραμα' δεν 'κυνηγάει' τον 'κυνηγό'?  :lol: Μην παίζουμε με τις λέξεις...

Τρόποι υπάρχουν, αλλά μόνο ο καθένας για τον εαυτό του μπορεί να βρει τη μαγική συνταγή.

Το μόνο που έχει σημασία πιστεύω, είναι να είμαστε ειλικρινής με τον εαυτό μας και τα θέλω μας. Από εκεί και πέρα, θα βρεθούν τα υπόλοιπα.

Nasia9

529 Επισκέπτες, 0 Χρήστες