Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 341
  • Total: 341

Σοβαρό Θέμα Nο1 (Περί Eniaς)

Ξεκίνησε από heinrich, Ιουνίου 19, 2007, 11:12:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Tην ώρα την γνωρίζουμε.
O,τι δεν είναι η ώρα της επίσης.

Ποιος και πως την ξυπνάει εκεί που είναι?

heinrich

ή καλύτερα...

Πόσοι χρειάζονται για να τη ξυπνήσουν?

:D  :D  :D  :D

O υπέυθυνος να μας ενημερώσει

Rakendytos

Εγω ρε Χαιν αναρωτιεμαι πως κοιμαται..

Στην γωνια, 50 μετρα απο το σπιτι της εχει το καλυτερο σουβλατζιδικο της περιοχης.. :drunken:
Καθε φορα που περνω κατι με πιανει και στριβω αριστερα..
κι ας απαγορευεται.. :?

cna

Φίλτατε Heinrich, η πολυαγαπημένη μας Enia εγείρεται την 7 και 30 πρωινήν ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Η διαθεσιμότητά της στο κοινό του forum εξαρτάται τόσο από το ημερήσιο πρόγραμμά της όσο δε κυριοτέρως από την διαθεσιμότητα του δικτύου της παλιο-cosmote. Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας τον οποίον πρέπει να φέρει εις πέρας παρακαλείσθε όπως δρομολογείτε τα αιτήματά σας προς εμέ και εγώ με τη σειρά μου θα της τα μεταφέρω. Σημειώστε ότι τηρούμε αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου!

cna

Προφανώς ο έτερος φίλος Rakendytos είναι εντελώς ανενημέρωτος. Η Enia μας δεν βρίσκεται εντός των τειχών εδώ και 5 ημέρες.

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

Είμαι υπόδειγμα και με παραδέχομαι!  :lol:

Την ίδια απορία έχει τόσα χρόνια και η μητέρα μου χάιν. Κι όμως σηκώνομαι! 7.25 ξεκινάει η μουσικούλα από το ραδιο-ξυπνητήρι μου, 7.40 το ξυπνητήρι του κινητού. Στις 8.00 είμαι στην τραπεζαρία για πρωινό.

Κι ας κοιμάμαι σε ΚΣ μετά τη 1.30...  :roll: (Ενίοτε και στις 4, αλλά ας μην το κάνω θέμα...)

Γουέρ δερ ιζ ε γουίλ, δερ ιζ ε γουέι, λένε στο χωριό μου... Κι από γουίλ έχω μπόλικη!  :lol:

Αν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσέ με σε παρακαλώ πως προέκυψε το παρόν θέμα, γιατί έχω χάσει την μπάλα με τόσες μέρες απουσίας... Οκτώ χιλιάδες εξακόσια δέκα θέματα είναι αυτά, τι να πρωτοδιαβάσω!? :shock:

Δράττωμαι της ευκαιρίας και σας ξαναματα-ασπάζομαι. Τέικ κερ εντ χεβ φαν.

341 Επισκέπτες, 0 Χρήστες