Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 443
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 281
  • Total: 282
  • Leon

Σχέσεις και ηλικία

Ξεκίνησε από See_Me, Ιουνίου 28, 2007, 11:47:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

..στα λογια ερχεστε

Ο ερωτας σε ολα τα επιπεδα..
με προβληματα..χωρις..
ειναι τονωτικος...

Nasia9

Rakendytos

Nasia9

φέρε ένα τσιγαράκι τώρα,να αναλύσουμε τη διαφορά ηλικίας  :wink:

Rakendytos

παρε..
Εγω ρε παιδι μου οσο μεγαλωνω γινομαι και πιο ¨σκληρος αντρας¨  :D

Rakendytos

Μηπως να τα πουμε απο το μσν.. μη κολασουμε τον κοσμο..

Nasia9

:24:    σιγά που θα κολαστούν! οι άλλοι πήραν πατατάκια προχτές,για να το απολαύσουν ακόμα περισσότερο! :24:

Clarabelle

Νομιζω πως η Σουϊ τα ειπε ολα.

Προσωπικα θεωρω σημαντικοτερο για να ισορροπησει μια σχεση με ηλικιακη διαφορά αναμεσα στους δυο,  τον παραγοντα "φαση ζωης", καθως και τις αναγκες ή επιθυμιες που εχει ο καθενας, κι οχι η ηλικια τους σαν αριθμος. Και φυσικα εχει σημασια και το ποσο τους επηρεαζει ή οχι η γνωμη του περιβαλλοντος τους.

(Παντως ομολογω οτι οταν ειδα τη φωτο της Πεγκυ Ζηνα με τον Γιωργο Λυρα, ηθελα να ξερασω. Εκεινη φαινεται μπουμπουκι, κι εκεινος μαραμενο ροδο.  :P Αλλα αμα αυτοι ειναι καλα μαζι, ποιος τη  χεζει την γνωμη μου; ) :lol:

Jezebell

Παράθεση από: "joking"

εγώ θα έλεγα να το δεις από την άλλη όψη!  ]
Πολυ ενδιαφερουσα κριτικη!!Εσωτερικη αναγκη για να παιξει την δασκαλα και ικανοποιει οποιες αναγκες!
Αν θεωρεις οτι μια σχεση ικανοποιει αυτες τις οποιες αναγκες τοτε το 22χρονο μπορει να ειναι απειρο αλλα μαλλον πιο ωριμο Τζο και σιγουρα πιο γεματο πιο φωτεινο και υπεροχα αθωο!
Οι οποιου "ειδους" "σχεσεις" που ο κοσμος "τρελλαθηκε" και θεωρει "φυσιολογικες" ειναι πολυ πιο ομορφες απο ψυχολογιες ανθρωπων που δεν εχουν αγαπησει η αγαπηθει και χρειαζονται τεχνασματα και θεωρειες η προκλητικες δηλωσεις και παρουσια για να θεωρουν εαυτον ερωτευσιμο!!
Μια γυναικα στα 60 απαισια κι εντονα βαμμενη που προκαλει οποιονδηποτε με το ντυσιμο της δεν συμβαδιζει με την ηλικια της και την δικη μου υποκειμενικη αισθητικη!Μια γυναικα που εχει προκλητικες φωτο σε σαιτ γνωριμιων ενω εχει παιδια και οικογενεια η θελει να θεωρει ευατον σοβαρη επισης δεν εμπιπτει στην αισθητικη μου!!Ενας αντρας στα 60 με εγγονια ισως που μιλαει προστυχα σε κοριτσια που θα ηταν ανετα κορες η εγγονες του επισης ενοχλει την δικη μου υποκειμενικη ηθικη!Ενας οποιοσδηποτε ανθρωπος που χαλιεται σε αεναες γνωριμιες οι οποιες κρατανε ελαχιστα επειδη δεν τα εχει βρει με τον εαυτο του επισης εμενα προσωπικα δεν μου κανει!
Αν αυτοι οι ανθρωποι ειχαν ειλικρινεις σχεσεις χωρις " " με ανθρωπους οποιας ηλικιας τοτε θα ηταν ηρεμοι κ ευτυχισμενοι!

Shadowlord

Tουλαχιστον μεχρι  καποια ηλικα μπορουν να ικανοποιησουν τις αναγκες τους και δεν ψαχνουν κοντα στα δευτερα -αντα τους γκομενους απο ιντερνετ.

Atzon

Για ποιές ηλικίες μιλάμε ωρε παίδες ;

Για ηλικίες μυαλών ή σωμάτων ;   :?:

Jezebell

Ελα ντε!Καμια φορα αναρωτιεμαι κι εγω!!!

sui-generis

Παράθεση από: "Shadowlord"Tουλαχιστον μεχρι  καποια ηλικα μπορουν να ικανοποιησουν τις αναγκες τους και δεν ψαχνουν κοντα στα δευτερα -αντα τους γκομενους απο ιντερνετ.

Δεν καταλαβα.....οποια μετα τα δευτερα -αντα σεργιαναει στο  ιντερνετ γυρευει γκομενους?

Shadowlord

Οχι βεβαια!Μη μου βαζεις λογια που δεν ειπα!!

Οπως και η Joking-υποθετω-δε μιλησε για ολους τους 22χρονους.Ετσι δεν ειναι???

Jezebell

Νομιζω σουι ειπε ο Μαριος οποια ψαχνει γκομενους στο νετ οχι οποια ειναι στο νετ ψαχνει γκομενους

281 Επισκέπτες, 1 Χρήστης