Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 443
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 250
  • Total: 251
  • Leon

Σχέσεις και ηλικία

Ξεκίνησε από See_Me, Ιουνίου 28, 2007, 11:47:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sui-generis

Παντως τελευταια επειδη πολλοι νεαροι και νεαρες παραπονιουνται πως  δυσκολευονται για καποιους λογους να συναψουν σχεσεις και να βρουν ταιρι χρησημοποιουν σαν αλλοθι τα φαινομενα διαφορας ηλικιας οπου απαντωνται  και αποδιδουν ευθυνες τα μεν αγορια στους "μεγαλυτερους" που τους...κλεβουν τις πιτσιρικες τα δε κοριτσια στις ....πατσογριες που τους αρπαζουν τους νεαρους συνομιλικους....... 8)

sui-generis

οκ παιδες...δεν τον ειπα και καμπουρη......μια απορια εξεφρασα..

μπορει να καταλαβα λαθος.....

Jezebell

Παντα σουι νομιζω ριχνουμε ευθυνες οταν δεν ξερουμε τις δικες μας!Ανεκαθεν υπηρχε θεμα για το ποιος 3 "κλεβει" καποιον συντροφο και φυσικα παντα "φταιει" αυτος ο 3!!Εμεις ποτε!!!

Shadowlord

Μα ειλικρινα δεν ειπα τιποτα!!Απλα θεωρησαμε σωστο να διευκρινησουμε για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις! :wink:

Jezebell

Παράθεση από: "sui-generis"οκ παιδες...δεν τον ειπα και καμπουρη......μια απορια εξεφρασα..

μπορει να καταλαβα λαθος.....

Ε οχι και καμπουρη!!!!!!!!!!!!Μικρο παιδι!!!! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
1 ποιντ το δε γιανγκστερζ!!Δεν εχουν καμπουρα

sui-generis

Παράθεση από: "Jezebell"Παντα σουι νομιζω ριχνουμε ευθυνες οταν δεν ξερουμε τις δικες μας!Ανεκαθεν υπηρχε θεμα για το ποιος 3 "κλεβει" καποιον συντροφο και φυσικα παντα "φταιει" αυτος ο 3!!Εμεις ποτε!!!

Αυτο ξαναπες το!

Shadowlord

Παράθεση από: "Jezebell"Ε οχι και καμπουρη!!!!!!!!!!!!Μικρο παιδι!!!! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
1 ποιντ το δε γιανγκστερζ!!Δεν εχουν καμπουρα

:24::24::24:

joking

Παράθεση από: "Jezebell"...

αν ήξερες πόσα μηνύματα λαμβάνω καθημερινά του τύπου "δεν με πειράζει
που είσαι μεγαλύτερη ... θέλω κάποια για να με μάθει ... να μου δείξει τον
δρόμο..."  , τα οποία στη συνέχεια γίνονται χυδαία άσχετα με το τι θα
απαντήσω (ή δεν θα απαντήσω) θα αντιλαμβανόσουν απόλυτα γιατί έχω την
άποψη που  διατύπωσα....

ηθικολόγα δεν είμαι και οι επιλογές του καθένα είναι δικές του και καθόλου
δεν με αφορούν  - αυτό που με αφορά είναι το τι θέλω εγώ

η sui είναι συνομήλικη μου και θεωρώ ότι έχει παρόμοιες εμπειρίες με τις
δικές μου ... η ελληνική e-κοινωνία δεν έχει ακόμα αποδεχθεί ότι μια
40σάμθιγκ μπορεί να τριγυρνά στο ίντερνετ έχοντας στο μυαλό της εντελώς
διαφορετικά πράγματα απο μια ξεπέτα...ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το
δάχτυλο μας ....

πίστεψε με καθόλου δεν με κολακεύει πλέον αυτή η "κατάσταση" -
ίσα-ίσα που κάθε νέο μήνυμα αυτής της κατηγορίας μου δημιουργεί απίστευτη
μελαγχολία .....

και το ότι εσύ βρήκες το "άλλο σου μισό" στο πρόσωπο του άντρα σου, είναι η εξαίρεση
και όχι ο κανόνας....

[size=9](μου δίνεις την εντύπωση ότι θεώρησες την άποψη μου κριτική
εναντίον σου και με παραξενεύεις .... )[/size]

[/color]

sui-generis

Τζοκ ειμαι κομματακι μεγαλυτερη σου :wink:

Η αληθεια ειναι στι στα σαιτ που κυκλοφορω σπανια λαμβανω προσωπικα μηνυματα απο αντρες καθε ηλικιας(δεν με χαλαει καθολου αυτο βεβαια) αν με διαβαζουν μαλλον με φοβουνται και σου λενε που να την πλησιασω αυτη που ειναι  η μεδουσα μεταμορφωμενη? :P

Απ την αλλη σαφως υπαρχει η νοοτροποια πως η γυναικα που κυκλοφορει στο νετ αν μαλιστα ειναι πανω απο 4Ο ειτε παντρεμενη, ειτε διαζευγμενη,ειτε λευτερη  στανταρ   ψαχνει ξεπετες.
Οπως επισεις στο μυαλουδακι πολλων ανδρων η μεγαλυτερη  το εχει σε αλλη θεση  απο οτι οι συνομιλικες ( στα διασπαρτα με βλεπω) οτι το κανουν κρεμασμενες σε τροχαλια και αλλα διαστημικης φαντασιας .......οπως και οτι μια γυναικα  σε αυτη την ηλικια δεν μπορει παρα να δικαιουται  μονο το..... οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο μπιπ μας....  οποτε αυτοματως νοιωθουν     πως εκ των πραγματων ειναι ελευθεροι απο καθε ειδους συμπεριφορα προς την γυναικα που περιεχει  εστω και στο ελαχιστο καποια δεσμευση η συνεπεια.

20αρικα  και 25αρικα ειναι αληθεια πως δεν με εχουν προσεγγισει ποτε, ειτε γιατι εγω δεν τους αντιμετωπιζω σαν αντρες, ειτε γιατι δεν ειμαι στις εμφανισιακες προτιμησεις τους , ειτε γιατι με φοβουνται.
Εκει που κανω θραυση ομως ειναι σε ηλικιες απο 35 εως 43 το πολυ....αντρας πανω απο 43 δεν με  εχει πλησιασει ποτε.
Βεβαια οι πιο καλες οι πιο ουσιαστικες σχεσεις μου( οχι ξεςπετες) ηταν με αντρες που ημουν γυρω στα 7 με 8 χρονια μεγαλυτερη.
Και στη τωρινη μου σχεση μια τετοια διαφορα υπαρχει.
Κι αν δεν ημουν εγω καθετα αρνητικη οχι λογω αυτης της διαφορας αλλα για αλλους λογους  θα ειχατε ηδη φαει η  συντομα θα τρωγατε κουφετα.

v

Δεν κατάλαβα;

Θα δινουμε λογαριασμό με ποιον πάμε, πού τον βρίσκουμε και πόσα χρόνια τον περνάμε ;

Εμένα μ αρέσουν τα δίμετρα τεκνά με μακριά μαλλιά και γεροδεμένο σώμα μεταξύ 28-32 που δεν έχουν κάλο στον εγκέφαλο.  :wink:

See_Me

Επειδή το θέμα μάλλον το πήραν στραβά μερικοί...ή το παρα-αστείεψαν...ας το διευκρινήσω  :D .

:arrow:  Δεν ήταν μπηχτή προς κανέναν, συντονιστή ή χρήστη του Α33.

:arrow:  Δε γράφτηκε με μορφή κριτικής ούτε για να απολογηθεί κανείς για τις επιλογές του.

:arrow:  Δε γράφτηκε αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες, ή για άντρες.

:arrow:  Ο πρόλογος & το κυρίως θέμα περιπαίχτηκε γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά το κυρίως ερώτημα είναι αυτό: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΗΛΙΚΙΑΣ & να έχουμε ένα ευτυχισμένο μέλλον (πως λέμε happy end ?? ) ?? Τί θυσίες/συγκαταβάσεις έχετε κάνει που συμβουλεύετε να ακολουθήσουν και οι άλλοι ??

Παιδιά ποτέ δε γράφω ένα σοβαρό θέμα απλά και μόνο για να θίξω επιλογές ανθρώπων. Απορία εξέφρασα, ίσως προσωπική ίσως του περιβάλλοντός μου, και ήθελα να δω αν θα έχω απαντήσεις - απόψεις από εσάς  :D

v

Παράθεση από: See_MeΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΗΛΙΚΙΑΣ & να έχουμε ένα ευτυχισμένο μέλλον (πως λέμε happy end ?? ) ?? Τί θυσίες/συγκαταβάσεις έχετε κάνει που συμβουλεύετε να ακολουθήσουν και οι άλλοι ??

Προσωπικά δεν έχω δει κανένα κενό ηλικίας με άτομα κατά 15 και 18 χρόνια νεότερα, με τα οποία έτυχε να σχετιστώ. Αλλά και μ αρέσει να μιλάω με νέους και νέες πιο πολύ από το να μιλώ με συνομηκίκους.

Απλά δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι κατά νου το ίδιο happy end.
Εγώ πχ έχω κάνει και γάμο και παιδί και αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα και δεν θέλω να τον επαναλάβω.
Για μένα happy end είναι μια αέναη φιλία με ειλικρίνεια σεξ και τρυφερότητα όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει τις δικές του προσωπικές στιγμές και ενδιαφέροντα χωρίς να γίνεται μπάστακας στη ζωή του άλλου.  :wink:
Κάποια άλλη μπορεί να θεωρεί ευτυχία το να κοιμάται με έναν άντρα που ροχαλίζει και ρεύεται , εμένα αυτή η σκέψη με απωθεί. Προτιμώ να στολίζομαι και να βγαίνω ραντεβού κάθε φορά σαν να είναι πρώτη φορά και μετά ο καθένας στο σπίτι του.
Η ευτυχια και η ηρεμία είναι καθαρά προσωπική υπόθεση κι αν δυο άνθρωποι έχουν τις ίδιες αντιλήψεις περί happy end δεν νομίζω να έχει σημασία η ηλικία τους.

sui-generis

Παράθεση από: See_Me?? Τί θυσίες/συγκαταβάσεις έχετε κάνει που συμβουλεύετε να ακολουθήσουν και οι άλλοι ??

Νομιζω πως σε μια σχεση η ενοια θυσια δεν χωραει γιατι αν χωρεσει παυει να υφισταται η σχεση.

Συμβουλες δεν νομιζω οτι σε ενα τετοιο θεμα μπορει να δωσει κανεις και σε κανενα.

Ο καθενας διαφορετικα αντιλαμβανεται το τι ειναι σχεση, διαφορετικα αντιλαμβανεται και βιωνει  το  οποιο κενο( και τα κενα δεν υπαρχουν μονο στις σχεσεις με διαφορα ηλικιας) διαφορετικα αντιλαμβανεται το happy end.....

xhmeia

Δωσε μου τα ματια σου να δω...τι βλεπεις

Που ειναι  γραμμενο, πως η "σωστη" διαφορα ειναι ικανη να γεμισει την ψυχη σου συναισθηματα?
Που ειναι γραμμενο, πως η "σωστη"διαφορα ηλικιας θα σε κανει ευτυχισμενο/η?
Που ειναι γραμμενο, πως η "σωστη" διαφορα δεν θα σε δει ως ξεπετα, ενω η μεγαλη διαφορα θα σε δει?

Γιατι να παιζει ρολο η διαφορα ηλικιας προς τα πανω η προς τα κατω ?
Η διαφορα στην  ηλικια της ψυχης και του μυαλου, παιζει ρολο και οχι η βιολογικη

Ενα παραδειγμα μεγαλης διαφορας ( τοτε ημουν εγω 15 και παρακολουθουσα "τον οδυρμο και το πενθος" των γονιων για το κακο που τους βρηκε και η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβαινα γιατι τοσος πανικος Πριν 25 χρονια που η κοινωνια ηταν ακομη πιο υποκριτικη, πως να χωνεψει τετοιο "κακο"?
Δυο αδελφια παντρευτηκαν ο ενας μετα τον αλλον
Ο ενας στα 30 παντρευτηκε μια 23αρα.Με την ευχη των γονιων.Μετα απο λιγα χρονια, με δυο παιδια, χωρισαν
Ο αλλος παντρευτηκε στα 25του μια "γρια"- ετσι την φωναζαν- (37αρα) και δις ζωντοχηρα, με φοβερο πολεμο απο τους γονεις και τη γειτονια να συμπασχει στην καημενη τη μανα................( λες κι ειχε πεθανει κανεις )
Ακομη ειναι μαζι ευτυχισμενοι, με το παιδι τους

zouzouna

Παράθεση από: "See_Me"Παιδιά ποτέ δε γράφω ένα σοβαρό θέμα απλά και μόνο για να θίξω επιλογές ανθρώπων. Απορία εξέφρασα, ίσως προσωπική ίσως του περιβάλλοντός μου, και ήθελα να δω αν θα έχω απαντήσεις - απόψεις από εσάς  :D [/b][/color]

αυτο το θεμα ειχε αναλυθει και στο παρελθον.
αν ριχνατε μια ματια θα το βρησκατε.
οποτε θα ειχαν λυθει και ολες οι αποριες σας.

250 Επισκέπτες, 1 Χρήστης