Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 332
  • Total: 332

Αφιερωμενο σ αυτους/ες που γεννηθηκαν πριν το 1985..

Ξεκίνησε από spellbound, Ιουλίου 04, 2007, 08:52:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

προφανως δεν καταλαβαινομαστε, εσυ νομιζεις οτι δεν απαντω σ αυτα που λες κι εγω το ιδιο

μιλας επι προσωπικου ( δεν ειπα ανευθυνο εσενα, ουτε σε γνωριζω τοσο καλα, ουτε με αφορα να σε κρινω ως γονιο, ουτε εχω το δικαιωμα  )

εγω μιλω γενικα για τις σχεσεις γονιων/παιδιων και το μεριδιο ευθυνων
μιλω γενικα, για μια γενια που πιστευει, πως ειναι καλυτερη απο τη γενια που αναθρεψε η ιδια

οποτε σταματω εδω

steelman

ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ;;;
ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ;;;
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ;;;

ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΕΣΥ ΕΘΕΣΕΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΝΗ ΜΟΥ

xhmeia

Σ ολα τα θεματα, ξεφευγουμε ολοι  ( σιγα την πρωτοτυπια  :P )
Σ ολα τα θεματα, τη γνωμη μας εκφραζουμε ολοι  

Ειπα οσα ειχα να πω, ας μην επαναλαμβανομαστε

sevenseas

Παράθεση από: "Christina:-)"Ειμαι περηφανη που με μεγαλωσε το χωμα, το ποδηλατο μου, τα δεντρα!
Που καθε φορα που χτυπαγα (πολυ συχνα) η μαμα μου γελαγε και δε με κανακευε,που ¨εφαγα χωμα και λασπη¨και το ευχαριστηθηκα....
Που ολα τα χωραφια και οι αλανες γραφαν το ονομα μου και τα ονοματα πολλων αλλων τυχερων...
Και λυπαμαι που τωρα τη θεση τους εχουν παρει Αττικες οδοι,ακριβα κτηρια και πολυτελεις βιλες...

αγαπητή Χριστινα
εθεσες ενα θεμα αρκετα σοβαρο

ΧΩΜΑ
ναι
ΧΩΜΑ

ειναι ντροπη για τον πολιτισμό μας .......................... να ειναι ορατο το χωμα
πλακες,τσιμεντο,κι οτι αλλο υλικο

αρκει να μην βλεπουμε χωμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω ετσι μεγαλωσα

μπαλλα σε αλανες
και ποδηλατο ωρες
ματωμενα γονατα
λερωμενα μπλουζακια
ιδρωτας

κατω το ARIEL ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

sevenseas

εισρησθω εν παροδω

μια μερα σαν σημερα
8 Ιουλιου πολυ πριν το 1985
ηλθα στον κοσμο
σε ενα μαιευτηριο της Αθηνας

Athinoula

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "lila"PAPA ta cd vgikane prosfata kalo mou emeis eixame diskous...an 8imami kala ego eixa cd sta 13 mou oxi pio prin.. :lol:

Είσαι μάλλον μικρότερη μου. Εγώ Σι Ντι είδα στα 18 μου καμάρι. Προς τι η παρατήρησις ακριβώς δεν κατάλαβα.

Βίνίλιο και κασέτα είχα εγώ έως τότε.

nai ego eimai tou 79 eno esu tou 74...ego h8ela na to po kai to pa...eleu8eria logou xaxaxaxa

Athinoula

Παράθεση από: "sevenseas"εισρησθω εν παροδω

μια μερα σαν σημερα
8 Ιουλιου πολυ πριν το 1985
ηλθα στον κοσμο
σε ενα μαιευτηριο της Αθηνας

prepi na htan mi apoli omorfi kai hliolousti mera...pou geni8ike ena toso omorfo kai gliko moro san kai esena!...

Xronia sou polla omorfe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Athinoula

christina poli sosti...kai ego etsi megalosa kai etsi 8a megalosei kai i kori mou...8a exei ena kupo pou 8a paizei kai 8 akanei kounies 8a trexeiklp...omos sigoura den einai pronomio olon... :cry:

spellbound

υποχρεωση μου να μεταφρασω kypos  mallon κηπος να πουμε??

Αχχχχχχχχχχ  πτωχη ελλας, πτωχοι ελληνες, νοου "kypos " η "κηπος" φορ γιου  ]

Athinoula

eimai allodapoi ta exoume pei...sorry... :cry:

spellbound

αντε βρε, πλακιτσα σου κανω  ]

skou70

ekpliktika omorfh eikona-anamnhsh : sygrouomena aytokinitakia kai kalampoki sto gyrismo gia to spiti...den to allaza me tipota ...

spellbound

Εγω εχω μια μικρη και ισως χαζη απαντηση προς τη Χημεια ...

ισως επειδη ειμαι μια χαζομαμα μιας μεγαλομπεμπας (τωρα πια)!!!!

Οχι, μεναμε σε διαμερισμα οταν η μικρη μου ηταν μικρη, και με ετρωγε ο τρομος οποτε εβγαινε εξω να παει εστω και στο περιπτερο.
Και οντως καποια φορα της την επεσαν κατι ασχετοι αλλοδαποι μαντραχαλοι (εθνικοτητα ξερω αλλα δεν την λεω), ηταν 12 ετων τοτε, και καλα που την υπερασπιστηκε ο φουκαρας ο περιπτερας (σαμπως τον ξεραμε? απλο φιλοτιμο ηταν απο μερους του ) ... ε, εγω τα εμαθα ολα αυτα μετα απο 20 λεπτα.   Μηπως 20 λεπτα, αν ηταν μονη της, ηταν αρκετα για να γινει το οποιοδηποτε κακο??

Μπα... Μετα πηγαινα μονη μου στο περιπτερο. Και οταν μεγαλωσε αρκετα η μικρη της πηρα κινητο. Βγηκες? Γυρισες?  

Πολλα εχουν αλλαξει...  

Και ναι, ειμαστε σε νεα εποχη, παρ αυτα δε ζηλευω αυτα τα παιδια που ζουν με ενα κινητο στο χερι, ειτε για κουτσομπολιο ειτε για ασφαλεια.

σπελλ ]

cuba

Παράθεση από: "spellbound"Εγω εχω μια μικρη και ισως χαζη απαντηση προς τη Χημεια ...

ισως επειδη ειμαι μια χαζομαμα μιας μεγαλομπεμπας (τωρα πια)!!!!

Οχι, μεναμε σε διαμερισμα οταν η μικρη μου ηταν μικρη, και με ετρωγε ο τρομος οποτε εβγαινε εξω να παει εστω και στο περιπτερο.
Και οντως καποια φορα της την επεσαν κατι ασχετοι αλλοδαποι μαντραχαλοι (εθνικοτητα ξερω αλλα δεν την λεω), ηταν 12 ετων τοτε, και καλα που την υπερασπιστηκε ο φουκαρας ο περιπτερας (σαμπως τον ξεραμε? απλο φιλοτιμο ηταν απο μερους του ) ... ε, εγω τα εμαθα ολα αυτα μετα απο 20 λεπτα.   Μηπως 20 λεπτα, αν ηταν μονη της, ηταν αρκετα για να γινει το οποιοδηποτε κακο??

Μπα... Μετα πηγαινα μονη μου στο περιπτερο. Και οταν μεγαλωσε αρκετα η μικρη της πηρα κινητο. Βγηκες? Γυρισες?  

Πολλα εχουν αλλαξει...  

Και ναι, ειμαστε σε νεα εποχη, παρ αυτα δε ζηλευω αυτα τα παιδια που ζουν με ενα κινητο στο χερι, ειτε για κουτσομπολιο ειτε για ασφαλεια.

σπελλ ]

ti mas kanei na nioy8oyme anasfaleis? mia syskeyh mas linei thn anasfaleia?

xhmeia

spellaki κι εγω χαζομαμα ημουν και ειμαι
δεν διαφωνω
λες στα δικα μου παιδια να μην ετυχαν τετοια?( και μαλιστα εις διπλουν περασα καταστασεις )

μια μικρη ιδεα.......
15 ηταν ο δικος μου οταν μερα μεσημερι σε πλατεια, του εβαλαν μαχαιρι και του πηραν το κινητο
και... 7 ηταν, οταν παραλιγο να τον βουτηξουν σε σχολικη εκδρομη, που υποτιθεται ηταν προστατευμενος απο το σχολικο περιβαλλον
και.... 18, οταν ενας καραγκιοζης εστριψε σε απαγορευτικο, τον πηρε σβαρνα και παραλιγο να του κοστισει η ζωη του
Δεν μπορουμε να ειμαστε παντα εκει

Δεν ειπα, πως οι εποχες δεν αλλαξαν
Δεν ειπα, πως ειναι ευκολο να μεγαλωνεις παιδια
΄Αλλα ειπα.............
Οι ενστασεις μου (που εφεραν κι ολη αυτη τη συζητηση ) ηταν για το οτι στο κειμενο εγραφε πως τα σημερινα παιδια ειναι χαζοχαρουμενα και ποσο ευθυνη εχουμε εμεις γι αυτο, οταν οντως ειναι ετσι

332 Επισκέπτες, 0 Χρήστες