Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 332
  • Total: 332

ΗΡΩΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιουλίου 05, 2007, 06:58:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

mixalh simfono kardia mou aplos min xexname oti kapioi an8ropoi genioundai asxhmoi kai den ftaine..kai den einai sosto na tous 8igoume ...aplos auto h8ela na po....kai xero oti ta paidia..kanane plaka...kai merikous-merikous tous agapao poli gia na to paro allios...(min leme kai onomata!

Pappas10

Παράθεση από: "Jezebell"Δεν αποδεικνυουν το ποιοι ειμαστε αυτα που μπορουμε να καταφερουμε αλλα οι επιλογες μας!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ...  Γι' αυτό κι εγώ επέλεξα τελικά να είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κι ας έχω λιγότερες εγχώριες επιτυχίες από τον ακατονόμαστο....   :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

Παράθεση από: "lila"mixalh simfono kardia mou aplos min xexname oti kapioi an8ropoi genioundai asxhmoi kai den ftaine..kai den einai sosto na tous 8igoume ...aplos auto h8ela na po....kai xero oti ta paidia..kanane plaka...kai merikous-merikous tous agapao poli gia na to paro allios...(min leme kai onomata!

Ναι εντάξει... καταλαβαίνω. Άλλωστε κι εγώ που γεννήθηκα άδωνις, είχα εκείνο το ατύχημα με το τρακτέρ και έγινα σαν γαμώ το κέρατο μου. Αλλά επειδή είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχω τέτοια ψυχικά χαρίσματα που όλες οι γυναίκες τρέχουνε από πίσω μου..... για να με φτύσουν (να μη με βασκάνουν).

Έχεις δίκιο, ίσως να ακούστηκε λίγο σκληρότερο απ' όσο θα έπρεπε. Προσωπικά όμως το πήρα στο χαβαλέ και γι' αυτό δεν με ενόχλησε. Χώρια το ότι τους κυρίους που περιγράφει το κείμενο δεν τους λέμε ήρωες αλλά σαβουρογάμηδες.

Ένας φίλος μου λέει ότι σαβουρογάμης είναι εκείνος που πηγαίνει με μία γυναίκα ενώ δεν του αρέσει... άρα όλοι οι μεσόκοποι με τις πιτσιρίκες σαβουρογάμηδες είναι ή βλαμένοι που τους αρέσει να τους τα τρώει μία μικρή για να κάνουν μόστρα.

Αυτά....

Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Christina:-)

Αγαπητε seven οπως καταλαβες,το πλοιο βουλιαξε,η λεκανη ξεχυλησε,ο καφες χυθηκε κ.ο.κ :lol:

Τελικα θα πρεπει να εχεις πολυ κυρος σαν ανθρωπος γιατι δεν εξηγειτε αλλιως οτι και να λες να το μετρανε ολοι τοσο σοβαρα!

Αρε ανθρωπε.παλι διχασες με το θεμα σου... :24:

Sotis

ΕΓΚΩ ΕΙΜΑΙ  ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ  ΝΤΕΝ ΞΕΡΩ...ΤΠΤ... :P  :P

donkey

καμιά ηρωίδα;;;;

πληροφορίες εντός.

oluja

Παράθεση από: "lila"kala eiste apisteftoi e???? kala pame kala?
katarxas san athina den dexomai oti kapia gunaika einai mpazo...oles exoun kapia gohteia..to idio isxioi kai gia tous andres..kalo einai oi "oreoi" tou a33 na parkaroun to kalami tous sthn eisodo..kai na 8hmoundai kati vasiko...i psixi metraei se enan an8ropo...endaxi na mas gohtevi den leo ...alla oti ola ta arsenika tou a33 ta exete me 8eo-gomenes banikes opos lene...2metres kai me prasina matia, me fovera opis8ia... de ton xera...an tis exete kala kanete omos..agapitoi 40rides...(giati autoi ta pane..pano kato 40rides diladi)..sta 60-65 sas den prokeitai na sas katsei oute 30ra xarhte ta tora...loipon...kai min xexname oti mia 25ra sini8os 8elei xorigo ..giati autes oi apisteftes kopeles 8a borousan na eixan ton opiodipote...giati sigekrimena esas diladi kurioi?
den apef8inomai se kapion idiaitera ..alla genika sthn idea oti krinete tis gunaikes kai den exete koitaxtei prota eseis kai lete me ena toupe oti kapies einai mpaza...einai adiko kai se genikes grammes agenia.
ego prosopika nio8o 8igmeni basika..kai ta pira...grrrrrrrrrrrrr :cry:  :cry:

μηπως ξερεις να μας πεις και πως αυγοκοβουν την μακαροναδα που αλληλοκοιταζομαστε και εχει επερθει μια αμηχανια;;

sevenseas

μα και βεβαια το θεμα αυτο τεθηκε

για πλακα

και περιμενα αοαντησεις με χιουμρο

κι οχι ...................................................

tristana

Λυπάμαι, αλλά εάν δεν είναι σοβαρό αυτό το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ κοινωνικοοικονομικοπολιτικόθρησκευτικότεχνολογικό θέμα, δεν ημπορώ να απαντήσω. Μου το απαγορεύει η θρησκεία μου. Δεν έμεινε τίποτε όρθιο πλέον. Ούτε καν οι ΗΡΩΕΣ!

Γεια σου, Παπά!!!! (Δεν είναι άσχετο, ΟΚ; :twisted: )

Κώδικα, γι' αυτό ακόμα κι αν γίνεις 150 ετών και 200 κιλά θα είσαι έμορφος.  :twisted:

sevenseas

Παράθεση από: "tristana"Λυπάμαι, αλλά εάν δεν είναι σοβαρό αυτό το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ κοινωνικοοικονομικοπολιτικόθρησκευτικότεχνολογικό θέμα, δεν ημπορώ να απαντήσω. Μου το απαγορεύει η θρησκεία μου. Δεν έμεινε τίποτε όρθιο πλέον. Ούτε καν οι ΗΡΩΕΣ!

Γεια σου, Παπά!!!! (Δεν είναι άσχετο, ΟΚ; :twisted: )

Κώδικα, γι' αυτό ακόμα κι αν γίνεις 150 ετών και 200 κιλά θα είσαι έμορφος.  :twisted:

αχ βρε Τριστανα
και πολιτικο ειναι
και πολιτιστικο
και ........θρησκευτικο
ειναι

το humor

ι απο αυτά εχεις

και μπολικο

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ποιου αλλου ?
μα το Μπουνιουελ βεβαίως βεβαιως

Athinoula

pandos opos to krinei o agapitso filos kai me sexy foni kurious mpemphs i 090..xerei autos...(seven)..ego prosopika exo upopsein mou 2 upopsifious as paroun apo miso vravio o ka8enas...kai ...tou xronoun pali oi idioi a to paroun me diafora... :lol:

kodikas

Οι συγχρονοι αντρες εχουμε χασει λιγο το γηπεδο ολακερο..
 ειμαστε επηρεασμενοι απο τα προτυπα της εποχης και ζουμε στην υπεροχη του φαινεσθαι και οχι του ειναι, αναζητωντας το πακετο αδυναμια-ομορφια-νεοτητα.
Απαιτουμε απο την γκομενα μας να πλησιαζει αισθητικως τα ινδαλματα της πασαρελας, θελουμε παραλληλα να εχει και αποψη για τον φαουστ, να φαινεται ευτυχισμενη και χαμογελαστη χωρις τη μελαγχολια απο τη διατροφικη στερηση που εχουν στο βλεμμα τους οι μοντελες, και να παραμενει αδυνατη τρωγοντας πεντε πιτσες και δυο κιλα παγωτο μαζι μας και χωρις να το ριξει στην κοκα, στα χαπια αδυνατισματος, στις κρεμες για κυτταριτιδες, παναδες και ραγαδες, στους μασαζοκορσεδες και στις πλαστικες εγχειρησεις.

Βεβαια παραβλεπουμε  οτι και μεις οι  ιδιοι δεν ανταποκρινονται στα συγχρονα ανδρικα ειδωλα.
Παραβλεπουμε καραφλιτσες, μπυροκοιλιες και χοντροκωλικα εκτοπισματα και θελουμε να κυκλοφορουμε απο τα δεξια την καγια κι απο αριστερα την ζιζελ.

seagull

skou70

mpa...diafwnw (poly omws ... ) auto pou endiaferei einai na exeis kati na peis kai na min aisthanesai oti exeis 50 kila baros stin plath kathe mera (kai na min ginesai 50 kila baros fysika) ... an isxyoun ta 2 parapanw mazi me tin -etsi ki alliws dedomeni an milame gia kapoiou eidous ERWTIKI sxesh- fysiki elksh tote de nomizw oti theloume kati parapanw gia na xamogelame kai na eimaste omorfa ... se telikh analysi den einai kai pyrhnikh fysikh oute xreiazetai na kaneis kati me to zori  :roll:

Christina:-)

Seven τσακωτον....

Κυριακη πρωι, βολτουλα με το σκαφακι για μπανακι σε καθαρα νερακια σε κοντινο νησακι (Πατροκλος)...
Διπλανη σκαφαρα,εμφανιζεται κατα της 12...Επιβαινοντες, νεαρη (!) καλλονη ετων (το πολυ) 20, με τα του συνοδου της (καπετανιος) ετων 60 ++!!!!

Αμεσως μετα, στηθηκα με των κυαλιων(τροπος του λεγειν βρε παιδι μου)
και παρακολουθησα για να σας πω τα νεα!

Αυτη απομακρη αρκετα...Αυτος οχι απομακρος αλλα δε τη παρακαλουσε κιολας...

Και ξαφνου....γινεται το τελικο χτυπημα.(μολαμε οτι το εχει το βραβειο)...

Εκει που κανω αμεριμνη (δηθεν) την ηλιοθεραπεια μου,τι βλεπω και ταραζομαι?
Εχει γυρισει ο ανεμος το σκαφος και ξεπροβαλει η εξης σκηνη...

Κυριος στα γονατα, με κατι στα χερια (προφανος κοτρωνα*)
να το προσφερει στη νεαρη κυρια...

Βεβαια η νεαρη κυρια επαψε προς στιγμη να ειναι αδιαφορη και του εδωσε ενα φιλακι στο κουτελο οπως ηταν γονατιστος ο κυριος...

και ακουγετε η φωνη της συντροφιας μου να λεει...

"Ηρωας φιλε αμα τη βγαλεις ετσι!τραβατη κατω να σου παρει και μια φιφα τωρα γιατι προλαβαινεις δε προλαβαινεις..."
 :lol:  :lol:  :lol:

*δαχτυλιδι μεγαλης αξιας...

332 Επισκέπτες, 0 Χρήστες