Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 209
  • Total: 209

ΑΓΑΠΗ ;

Ξεκίνησε από star77, Ιουλίου 07, 2007, 09:45:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

star77

Αγάπη = εξάρηση ; δηλαδη η φράση <<πιστεύω στην αγάπη>> μεταφράζετε
δέχωμε την εξάρτηση άνευ όρων ;

Woman

Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι τελικά ο καθένας ορίζει την αγάπη διαφορετικά.. οπότε μη τη ψάχνεις. Δε θα τη βρεις ανάμεσα στους πολλούς ]

Nikos28

Άλλο αγάπη, άλλο εξάρτηση.

Εξάρτηση σημαίνει δουλεία.

Οι δούλοι φοβούνται, δεν αγαπούν!

seagull

Ενα δωρο που αξιζει μονο αν δινεται ελευθερα ...η αγαπη ειναι αποδοχη...ενα τραγουδι που δεν μπορει να τραγουδιστει σολο ..το μεγαλυτερο ταξιδι στην αποσταση που χωριζουν  δυο καρδιες ..κατι που δεν το βρισκεις αλλα σε βρισκει στην καταλληλη στιγμη ισως αυθορμητα, απρογραμματιστα ..ισως ειναι χημεια ..ισως νιρβανα...
Οι ανθρωποι που ερχονται στην ζωη μας δεν εχουν οδηγιες χρησης συχνα ...αν το βλεπαμε ρεαλιστικα και οχι μοιρολατρικα..μια σχεση αγαπης ειναι αποφαση και οχι ζητημα τυχης ..αποφασιζουμε τον χωρο που η καρδια δινει απλοχερα για καποιους ...και προγραματιζουμε τις διακοπες μαζι ετοιμαζοντας τις βαλιτσες..εχοντας και μια ομπρελα μαζι σε περιπτωση κακοκαιριας Την αποδεχομαστε οπως ειναι,χωρις ορους, γιαυτο ακριβς που ειναι ο αλλος... εφοσων η καρδια δεν εχει λογους να σφιγγεται ..η αγαπη απο μονη της δεν ειναι αρκετη Ο χαρακτηρας δεν ειναι ευκολο να αλλαξει η συμπεριφορα ομως μπορει εφοσων υπαρχει  σκεψη και διαθεση διαχειρισης
Εκει ισως βρισκεται το αγκαθι της γιατι οσο και αν εχει μελοποιηθει η αλλη οψη της ειναι ο πονος και η απελπισια...ισως ειναι παρεξηγημενη γιατι μονο ευλογια μπορει να ειναι και βαλσαμο Αυτο που ποναει πηγαζει απο εγωισμο , απο τις υπερβολικες προσδοκιες μας
Την αγαπη που ζηταμε απο τους αλλους πρωτα την δινουμε στον εαυτο μας ...εχει αναγκη να ανασανει απο τον δικο μας αερα στους ουρανους της πρωτα για να μας φερονατι οπως φερομαστε εμεις στον ευατο μας ...καμμια φορα δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι δεν υπαρχει η απαρνηση καπου στο μεριδιο του χωρου απεναντι αναμεσα στα χομπυ στους φιλους στη ζωη ..θα ηταν καλο να σκεφτομασταν τι εμεις μπορουμε να προσφερουμε απλοχερα ομως για να επιβιωσει στη πορεια ο δρομςο ειναι αμφιδρομος και μη αναστρεψιμος συχνα

samorc

αλλο αγαπη..

αλλο εξαρτηση..

αγαπη ειναι ενα πανεμορφο συναισθημα αναμεσα σε 2 ανθρωπους...

εξαρτηση ειναι μια κακη συνηθεια πχ.τσιγαρο.....

τωρα οταν ενας ανθρωπος αισθανθει εξαρτημενος απο εναν αλλον τοτε μιλαμε για αλλες καταστασεις....πχ.οικονομικοι ή παθολογικη ζηλια
...αυτες ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις και δεν πρεπει να τις ισοσκελιζουμε(??) με την αγαπη .......

Nemesis

Απίστευτες απαντήσεις από μικρά παιδιά στο ερώτημα "Τί είναι αγάπη" :

Ρεβέκκα, 8 ετών

"Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του"

Βασίλης, 4 ετών

"Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον"

Κάρολος, 5 ετών

"Αγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητάς να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του"

Λευτέρης, 4 ετών

"Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε"

Αιμιλία, 8 ετών

"Αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα. Αν σταματήσεις το άνοιγμα... θ' ακούσεις την αγάπη"

Πάνος, 7 ετών

"Αν θέλεις να μάθεις να αγαπάς καλύτερα, πρέπει να ξεκινήσεις από έναν... φίλο που δεν χωνεύεις"

Τζένη, 8 ετών

"Αγάπη είναι όταν λες σ' ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του, κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα"

Θωμάς, 7 ετών

"Σε μία σχολική εκδήλωση και πριν παίξω πιάνο, μ' έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή. Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας. Ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό. Τότε μου πέρασε ο φόβος"

Καίτη, 8 ετών

"Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ' όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω για ύπνο"

Κλαίρη, 6 ετών

"Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στον μπαμπά το καλύτερο κομμάτι από το φαγητό"

No comments!!!!!!!!

Enia

"Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στον μπαμπά το καλύτερο κομμάτι από το φαγητό"

Χεχε, μετά απ'αυτό μπορώ να είμαι σίγουρη ότι μ'αγαπάει η πεθερά μου, ε?  :lol:

Και εννοείται πως ουδεμία σχέση έχει η αγάπη με την εξάρτηση! Ο Νίκος28 τα είπε μια χαρά.

cna

ΔΓ/ΔΑ...Μάλλον θα πρέπει να την ρωτήσεις!  :oops:

Enia

...κι εγώ νόμιζα πως μου τραγούδαγες το 'Μα έχω πάθει εξάρτηση, κι όλο εσένανε ζητάω' ή έστω το πιο πράσφατο 'Σύνδρομο στέρησης, αυτό το λένε, κι όσοι το έχουνε, τα βράδια κλαίνε' :P

Αγάπη μου εσύ! :hug2: :D

209 Επισκέπτες, 0 Χρήστες