Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 437
  • Total: 437

ΛΑΘΟΣ TIMING???

Ξεκίνησε από anastia, Ιουλίου 17, 2007, 03:26:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

anastia

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΘΑΙΝΕΣ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ....ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΣΤΟΣ.......ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ (ΝΗΦΑΛΙΟΣ!!!) ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ....ΦΕΥΓΕΙΣ..ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ Η ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ??ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ?ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...?

Nikos28

:roll:

Ξέρεις τι έπαθε ο Ορφέας όταν γύρισε πίσω του να κοιτάξει την Ευρυδίκη, καθώς ανέβαιναν απο τον Άδη;

Ή η γυναίκα του Λωτ, όταν γύρισε πίσω της να κοιτάξει τα Σόδομα και τα Γομορρα που καταστρέφονταν;

anastia

Χαμός έγινε...μάλλον.

donkey

Παράθεση από: "anastia"Χαμός έγινε...μάλλον.

Ας πούμε ότι δώσανε νόημα στη φράση

«οι γυναίκες είναι τι αλάτι της ζωής»

8)

Rakendytos

Εγω ξερω πως οι περισοτεροι απο εμας ειμαστε μπαγλαμαδες..
Τι θα πει δεν τολμουσα..
Σιγα ρε μεγαλε.. τον λοκατζη θα κανεις??
Τι πιο ομορφο κι αληθινο να απο το να εκφρασεις τα συναισθηματα σου..
Αναστια αγνοησε τον.. Μπαμιας ειναι..

anastia

ΕΛΑ ΝΤΕ...
ΜΟΛΙΣ ΙΣΙΩΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ!!

seatakias

Παράθεση από: "anastia"ΕΛΑ ΝΤΕ...
ΜΟΛΙΣ ΙΣΙΩΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ!!

ΜΠΑΜΙΕΣ?   ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ?

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΕΣ

heinrich

μιας που είναι καλοκαιράκι και δεν υπάρχουν φλέγοντα θέματα (εξαιρούνται οι πυργκαγιές) γιατί δεν κάνεις ένα κρεβάτι μαζί του να δεις τι έχανες τόσο καιρό  και -  επιτέλους! εμείς οι άντρες -  να αποκτήσουμε  μια αφορμή για να συζητήσουμε πόσο μακριά στο πεζοδρόμιο μπορούν να φτάσουν οι γυναίκες περπατώντας πάνω σε ψηλοτάκουνα (αν και της μόδας είναι η πλατφόρμες)

apol

δηλαδη το θεμα ειναι κατι σαν το μπρος πισω στο μπασκετ αν καταλαβα καλα

anastia

ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??? Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΓΛΥΚΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ...ΝΟΜΙΖΩ..

plus_

τα αυγα,
ειναι μια πολυ καλη λυση....

plus_

Παράθεση από: "heinrich"μιας που είναι καλοκαιράκι και δεν υπάρχουν φλέγοντα θέματα (εξαιρούνται οι πυργκαγιές) γιατί δεν κάνεις ένα κρεβάτι μαζί του να δεις τι έχανες τόσο καιρό  και -  επιτέλους! εμείς οι άντρες -  να αποκτήσουμε  μια αφορμή για να συζητήσουμε πόσο μακριά στο πεζοδρόμιο μπορούν να φτάσουν οι γυναίκες περπατώντας πάνω σε ψηλοτάκουνα (αν και της μόδας είναι η πλατφόρμες)

:24:  :24:
να,
κατι τετοια μου ελειψαν...

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"μιας που είναι καλοκαιράκι και δεν υπάρχουν φλέγοντα θέματα (εξαιρούνται οι πυργκαγιές) γιατί δεν κάνεις ένα κρεβάτι μαζί του να δεις τι έχανες τόσο καιρό  και -  επιτέλους! εμείς οι άντρες -  να αποκτήσουμε  μια αφορμή για να συζητήσουμε πόσο μακριά στο πεζοδρόμιο μπορούν να φτάσουν οι γυναίκες περπατώντας πάνω σε ψηλοτάκουνα (αν και της μόδας είναι η πλατφόρμες)

Αν η γυναίκα ξέρει να περπατάει πάνω σε ψηλοτάκουνα, μην ανησυχείς και μπορεί να φτάσει πάάάάάρα πολύ μακριά. Είτε στο πεζοδρόμιο είτε στα "σαλόνια".
Το πραγματικό ερώτημα είναι αν θέλει αλλά και αν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει το περπάτημα.

anastia, δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με τον τύπο. Μόνο και μόνο που στο είπε τη στιγμή που βρήκες κάτι καλό, εμένα προσωπικά μού δείχνει έναν μικρόψυχο άνθρωπο. Μου βγάζει μια κατινιά. Τι έρχεται να σε "ταράξει" πάνω στις χαρές σου; ε;

Και τέλος πάντων, αυτά τα "ήθελα και δεν τόλμησα" εγώ τ'ακούω βερεσέ. Χθες δεν τόλμησε το ένα, σήμερα το άλλο, αύριο το παρ'άλλο... Ωχού! Άσε μας τώρα. Η ζωή είναι πολύ σύντομη κι ωραία για να την αφήνουμε να χάνεται μέσα σε τέτοιες αμφιβολίες.
Ο τολμών νικά! Οι υπόλοιποι ας κάθονται να ψάχνουν να βρουν το λάθος. ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heinrich

ετσι και αλλιώς έχουμε πει πως το καλό με τους ανεκπλήρωτους έρωτες είναι πως παραμένουν έρωτες....

από την άλλη νομίζω πως έχεις φάει τόοοσο χυλό που τον έχεις μυθοποιήσει. Και όσο ποιο μεγάλη η χυλόπιτα τόσο πιο λίγοι οι πόντοι που έχασες.

και εσύ θα πάρεις επιτέλους πλατφόρμες?

black_velvet

Γιατί;

Αφού μου αρέσουν τα ψηλά ψιλά τακούνια!  8)

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

437 Επισκέπτες, 0 Χρήστες