Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 708
  • Total: 709
  • Leon

Ποτέ δεν θα μάθεις!

Ξεκίνησε από vasilis, Ιουλίου 18, 2007, 05:37:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vasilis

Ποτέ δεν θα μάθεις τι ήσουν για μένα και ας ήσουν ένας ήλιος στον δρόμο μου. Ποτέ δεν θα μάθεις πως είσουν το τραγούδι μου και ας τραγουδούσα μόνο για σένα. Ποτέ δεν θα μάθεις, ότι πίσω από τα δάκρυα μου κρυβόταν κάθε ελπίδα και ότι εσύ ήσουν το δάκρυ μου, μια άφθαστη ελπίδα, η ηλιαχτίδα στην καταιγίδα της ζωής μου... Δεν θα το μάθεις.
Μπορεί να ήσουν ότι πιο όμορφο αγάπησα, μα θα κρύψω τα λόγια μου πίσω απ' τα χείλη μου και δεν θα το μάθεις. Και αν οι λέξεις χωρίς να το θέλω ξεφύγουν, θα τις ψυθυρίσω τόσο σιγά, που δεν θα τις ακούσεις. Θα ξέρεις πως ήσουν μια απλή γνωριμία και ας ήσουν για μένα η ζωή μου!

Athinoula

oluja

τελικα δεν πηδαει κανεις σ αυτη την κωλοπολη!!

_MAIRA_

πηδανε..αλλα οχι αυτους που πρεπει

vasilis

Συγνωμη που χαλασα την ομορφη διαθεση σας

_MAIRA_

ναι πολυ ομορφη ..τι να σου πω

joking

να το κάνεις με τον σωστό τρόπο....

8)

Nikos28

Ωραία αφιέρωση!

Δεν ξέρω την αποδέκτρια της αλλά φαντάζομαι οτι πρέπει ν' αξίζει πολλά για να σε εμπνεύσει τόσο.

Επίτρεψέ μου, ωστόσο, μια μικρή παρατήρηση...

''Ήλιοι'', ''ηλιαχτίδες'' και ''τραγούδια'', δεν υπάρχουν. Είναι αποκυήματα της φαντασίας μας, θαμπά είδωλα απο τον παραμορφωτικό φακό της ενστικτώδους (και αγωνιώδους, πολλές φορές) ανάγκης μας να αγαπήσουμε και ν' αγαπηθούμε.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Ο χρόνος τα επαναφέρει όλα/όλες/όλους στις πραγματικές τους διαστάσεις.
Ευτυχώς...

CINDY

Βασιλη ευχομαι ο χρονος να επουλωσει γρηγορα τις πληγες σου!ΣΤΟ ευχομαι καλε μου μεσα απο την ψυχη μου να ξεχασεις γρηγορα!Βεβαια υπαρχει και ενα καλο στην υποθεση οι ανθρωποι που μας πληγωνουν μας κανουν και πιο δυνατους!ολα καλα θα πανε....

Athinoula

Παράθεση από: "oluja"τελικα δεν πηδαει κανεις σ αυτη την κωλοπολη!!

auto vre palikari pou kolaei?..to paidi exei to pono otu sevasmos...kai an phdaei kaneis to xerei...esu phdas toulaxiston?..auto metraei!

Christina:-)

Δε θα βρω τη χαρα σημερα, το ξερω....

<<Ποοονααμεε, οοσοιι αγαπαααμεε......>>>

Θεμης Αδαμαντιδης... :lol:

heinrich

Παράθεση από: "vasilis"Ποτέ δεν θα μάθεις.....Ποτέ δεν θα μάθεις  .... Ποτέ δεν θα μάθεις,.... Δεν θα το μάθεις.
..... και δεν θα το μάθεις.

Εκτός από εγωιστής, δεν ήσουν καθόλου επικοινωνιακός. Αν δεν τα πηγαίνατε και καλά στο σεξ τότε δικαίως σε παράτησε.

oluja

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "oluja"τελικα δεν πηδαει κανεις σ αυτη την κωλοπολη!!

auto vre palikari pou kolaei?..to paidi exei to pono otu sevasmos...kai an phdaei kaneis to xerei...esu phdas toulaxiston?..auto metraei!

τι ρωταει, χριστε μου τι ρωταει!!!

μα καλα, δεν με ειδες που εχω γινει εξπερ στο ψαρεμα;;;

να σου πω ποιο ειναι το καλυτερο δολωμα για τις σαρδελες να μην παιδευεσαι αδικα ή θα το ανακαλυψεις μονη σου;;

apol

για να μπουμε στο νοημα κι εμεις μπορουμε να εχουμε μια μικρη περιληψη του στορυ.....

samorc

πολυ ομορφο...ποιητικο θα ελεγα...!!!!!.........

708 Επισκέπτες, 1 Χρήστης