Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 206
  • Total: 206

καφες....

Ξεκίνησε από Athinoula, Ιουλίου 22, 2007, 02:34:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Athinoula

τι καφε πινετε?..τι ωρες..

sevenseas

εσπρεσσο

10 την ημερα  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα οπωσηποτε μετα το βραδυνο δειπνο

εσπρεσσο και λεμοντσελλο ή βισαντο ή κουαντρω

Sotis

ελληνικο  διπλο  μετριο..

itasous

Φραπέ (χειμώνα καλολαίρι) γλυκό χωρίς γάλα (4 ζάχαρες, 2 καφέ)
Και τις Κυριακές του χειμώνα ελληνικό σκέτο.

Πότε? χμ...όποτε μου έρθει...στάνταρ έναν το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι αλλιώς και σεισμός να γίνετε δέν το κουνάω απο το σπίτι.

κερδίζω τίποτα?   :roll:

:velo:

itasous

Παράθεση από: "itasous"Φραπέ (χειμώνα καλολαίρι) γλυκό χωρίς γάλα (4 ζάχαρες, 2 καφέ)

Πότε? χμ...όποτε μου έρθει...στάνταρ έναν το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι αλλιώς και σεισμός να γίνετε δέν το κουνάω απο το σπίτι.

Φυσικά και κερδίζεις χαμένε! το βραβείο της ανοιχτής παλάμης! εκτός και αν καταφέρεις να εξηγήσεις σε όλο τον κόσμο τι στο καλό σημαίνει "καλολαίρι"
τς τς τς τζάμπα οι σπουδές....

sevenseas

ελληνικος?
υοαρχει τετιος καφες?
απο τους καφεδες που εχουν παρει το ονομα τους εκ καταγωγής μονο τον τουρκικο ξερω

itasous

χμ...εγώ πάντος ελληνικό τον παραγγέλνω....

flower732

espresso me gala kai lygo zahari.....to prwh kai otan eimai sth douleia kanw frappe

Athinoula

Παράθεση από: "sevenseas"εσπρεσσο

10 την ημερα  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα οπωσηποτε μετα το βραδυνο δειπνο

εσπρεσσο και λεμοντσελλο ή βισαντο ή κουαντρω

pou to 8imi8ikes to kouantro kale????

gohssa

Tον χειμωνα , παντα τουρκικο (ελληνικο) διπλο σκετο με λιγο γαλατακι.

Το καλοκαιρι , φραπε σκετο με λιγο γαλα, σε μεγαλο ποτηρι με μπολικα παγακια.

Πινω μονο εναν καφε την ημερα............για τα νευρα μου, για το δερματακι μου.....κτλ

Athinoula

Παράθεση από: "itasous"
Παράθεση από: "itasous"Φραπέ (χειμώνα καλολαίρι) γλυκό χωρίς γάλα (4 ζάχαρες, 2 καφέ)

ena fili...den sou ftanei

Φυσικά και κερδίζεις χαμένε! το βραβείο της ανοιχτής παλάμης! εκτός και αν καταφέρεις να εξηγήσεις σε όλο τον κόσμο τι στο καλό σημαίνει "καλολαίρι"
τς τς τς τζάμπα οι σπουδές....

Christina:-)

Καφες, ελληνικο το πρωι γιατι στο γραφειο δεν εχει ψυγειο για φραπε,
και κατα της 11 εεερχεται ο ενας, ο μοναδικος, ο τελειος καφες...Μια φραπα παγωμενη,μετρια με λιγο γαλα,πολλα παγακια και σε x-large ποτηριον, ετσι,για απολαυση που διαρκει..... :wink:
Που και που μ'αρέσει και κανα freddito,freddochino κλπ.κλπ.

Απογευμα δε, δε πινω ποτε καφε γιατι βρυκολακιαζω ασχημα.... :twisted:

Αυτα..καλημερα σας!

alitaras

opos dipote nes me gala to proi kai enisximeno(2.5 kafe 4 zaxari) xeimona kalokeri.......ena diplo elliniko sto grafeio......kai kata ti diarkeia tis meras dio nes akoma to xeimona i frapedakia to kalokeri......

Athinoula

Παράθεση από: "alitaras"opos dipote nes me gala to proi kai enisximeno(2.5 kafe 4 zaxari) xeimona kalokeri.......ena diplo elliniko sto grafeio......kai kata ti diarkeia tis meras dio nes akoma to xeimona i frapedakia to kalokeri......

vre alitoukom...ok gia tis 2,5 kafe..tis 4 zaxari ti ths 8es..kantis 2...erxondai kai duskola xronia meta ta 40...mi mas pa8eis tipota!

alitaras

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "alitaras"opos dipote nes me gala to proi kai enisximeno(2.5 kafe 4 zaxari) xeimona kalokeri.......ena diplo elliniko sto grafeio......kai kata ti diarkeia tis meras dio nes akoma to xeimona i frapedakia to kalokeri......

vre alitoukom...ok gia tis 2,5 kafe..tis 4 zaxari ti ths 8es..kantis 2...erxondai kai duskola xronia meta ta 40...mi mas pa8eis tipota!

exo kanei simfonia ego me to theo lilaki mou......oti einai na mou ferei meta ta 50.......mexri tote oi apolafseis oles dikes mou.....xoxoxoxox

206 Επισκέπτες, 0 Χρήστες