Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 350
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 586
  • Total: 586

ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Ξεκίνησε από Christina:-), Ιουλίου 26, 2007, 12:36:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Christina:-)

Απλά μου έκανα εντύπωση και σας το παραθέτω... :lol:  

Όπως έδειξε μια έρευνα βρετανών επιστημόνων, οι άνδρες που δεν ξυρίζονται συχνά, κάνουν λιγότερο συχνά έρωτα και είναι πιο επιρρεπείς σε καρδιακές προσβολές. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.400 περίπου άνδρες. Στη διάρκεια της 20ετούς έρευνας καταγράφηκαν 835 θάνατοι. Ένα 45% αυτών αφορούσε άνδρες που ξυρίζονταν λιγότερο από μια φορά την ημέρα σε σύγκριση με ένα 31% που ξυρίζονταν τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Βέβαια ένα μέρος των θανάτων οφείλονταν στις συνέπειες του καπνίσματος και στο χαμηλό βιοτικό επίπεδο των ανδρών που δεν ξυρίζονταν συχνά. Το κάπνισμα, όμως, δεν ήταν επαρκές για να εξηγήσει από μόνο του τον αυξημένο κίνδυνο για καρδιακά νοσήματα που διέτρεχαν οι άνδρες αυτοί.
Οι άνδρες, λοιπόν, που δεν ξυρίζονται συχνά βρέθηκε ότι δεν παντρεύονται το ίδιο συχνά και εργάζονται ως ανειδίκευτοι εργάτες. Ακόμη, έχουν λιγότερους οργασμούς και πιο...σύντομους.
Η σειρά, λοιπόν, είναι: λιγότερο σεξ, χαμηλότερη παραγωγή ανδρικών ορμονών (που θεωρείται ότι επηρεάζουν την εναπόθεση λίπους στις αρτηρίες), περισσότερα καρδιακά, λιγότερο ξύρισμα (μικρότερος ρυθμός παραγωγής γενιών).

Sotis

για  αυτο  εγω  ξυριζομαι  καθε μερα.. :x  :P

Rakendytos

χμ.. για το ξυρισμα του προσωπου μονο να ενννοει??
αραγε αυτοι που ξυριζουν ολο το σωμα ειναι πιο ερωτικοι??
 :28:

plus_

το δειγμα της ερευνας δεν ξερουμε
αν ειναι το αντιπροσωπευτικο βεβαια..
ποιοτικως..

Christina:-)

Δε τολμω να πω τι γνωμη μου γιατι θα με παρει και θα με παει στη Χ.Ε.Μ!!!!
 :lol:  :lol:  :lol:

Rakendytos

σωστο κι αυτο..
Ειναι και στην Βρετανια.. :P

Athinoula

na xirizeste allios tzibate t aboutakia mas..oeo :oops:

heinrich

εγώ τα βλέπω όλα με μια λογική σειρά...

Αξύριστος=χαμηλό βιοτικό επίπεδο=χειρονακτικός εργάτης=μαστορας=τον ψάχνουν όλοι=λίγος ελευθερος χρόνος=να ρίξει  έναν γρήγορα γιατί έχει να «μερεμετίσει» και την κυρά - βασιλική στο Μπραχάμι=πολύ δουλειά= πολυ κούραση=καρδιοπάθειες....

Και μετά χαρίζουμε ένα σωρό λεφτά για την επιστήμη και την τεχνολογία.
Ρώτα τον μάστορα να μάθεις...

«Ελα να μάθεις στην πλ. Βάθης, έλα να μάθεις τι ζωή περνώ»

Athinoula

Παράθεση από: "heinrich"εγώ τα βλέπω όλα με μια λογική σειρά...

Αξύριστος=χαμηλό βιοτικό επίπεδο=χειρονακτικός εργάτης=μαστορας=τον ψάχνουν όλοι=λίγος ελευθερος χρόνος=να ρίξει  έναν γρήγορα γιατί έχει να «μερεμετίσει» και την κυρά - βασιλική στο Μπραχάμι=πολύ δουλειά= πολυ κούραση=καρδιοπάθειες....

Και μετά χαρίζουμε ένα σωρό λεφτά για την επιστήμη και την τεχνολογία.
Ρώτα τον μάστορα να μάθεις...

«Ελα να μάθεις στην πλ. Βάθης, έλα να μάθεις τι ζωή περνώ»

hin min to les..merikoi afinoun mousia gia na fenondai modatoi kai kala alla kalhtera na min tzibagane...kai as htan ektos modas!

heinrich

Athinoula

Παράθεση από: "heinrich"εγώ και να ήθελα..

esu na xirizese den leei axiristos kai genikotera vre palikaria emas mas skeftike kaneis pou mas travmatizete ta apala dermatakia mas..kai meta vazoume kremoules gia na ta sineferoume?..ande..

heinrich

plus_

Παράθεση από: "lila"esu na xirizese den leei axiristos kai genikotera vre palikaria emas mas skeftike kaneis pou mas travmatizete ta apala dermatakia mas..kai meta vazoume kremoules gia na ta sineferoume?..ande..

αντε παληκαρια,
δεν ακουτε σπαραγμο??

Athinoula

Παράθεση από: "plus+"
Παράθεση από: "lila"esu na xirizese den leei axiristos kai genikotera vre palikaria emas mas skeftike kaneis pou mas travmatizete ta apala dermatakia mas..kai meta vazoume kremoules gia na ta sineferoume?..ande..

αντε παληκαρια,
δεν ακουτε σπαραγμο??

em ali8ia den leo vre plus?....ma8ame sto trio hmeron mousi les kai den exoume xirafakia...eleos pia

plus_

Παράθεση από: "lila"
Παράθεση από: "plus+"
αντε παληκαρια,
δεν ακουτε σπαραγμο??
em ali8ia den leo vre plus?....ma8ame sto trio hmeron mousi les kai den exoume xirafakia...eleos pia

εμ αληθεια λες..
ΕΛΕΟΣ!!!!
το τριων ημερων πνευμα θεωρειται μπαγιατικο επισης???

586 Επισκέπτες, 0 Χρήστες