Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 261
  • Total: 262
  • Leon

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ!!!

Ξεκίνησε από --AIXMHROS--, Αυγούστου 02, 2007, 06:09:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

το γεγονός πως με είδες, σημαίνει πως με ξέρεις και σε ξέρω?
και επιμένω σε αυτό που είπα.
και το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι κανενός πέραν του «κουφάλα δημιουργέ τα πάντα εν σοφία εποίησες».
Kαι αν το φόρουμ έχει γίνει η πραγματικότητα σου και σου φαντάζει τόσο σκληρή που δεν αντέχεις να διαβάζεις κάτι διαφορετικό από αυτο που θέλεις τότε είναι δικό σου πρόβλημα. Γιατί να γίνει και δικο μας?

black_velvet

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"
Παράθεση από: "black_velvet"
 ]

na fwnaksoume to proswpo pou to eipes mhpws gia epibebaiwsh?

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "heinrich"το γεγονός πως με είδες, σημαίνει πως με ξέρεις και σε ξέρω?
και επιμένω σε αυτό που είπα.
και το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι κανενός πέραν του «κουφάλα δημιουργέ τα πάντα εν σοφία εποίησες».
Kαι αν το φόρουμ έχει γίνει η πραγματικότητα σου και σου φαντάζει τόσο σκληρή που δεν αντέχεις να διαβάζεις κάτι διαφορετικό από αυτο που θέλεις τότε είναι δικό σου πρόβλημα. Γιατί να γίνει και δικο μας?

sygkentrwsou..
apla sou ypen8imhsa oti exoume eidw8ei..

an 8es na to pas allou k milas gia tsiflikia
traba monos sou..
fainetai poioi to 8ewroun tsifliki tous apo to pws symperiferonte stous ypoloipous :wink:

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "black_velvet"

][/quote]

mhpws den xreiazetai epeidh 8a pei oti lew alh8eia ekeino to proswpo?
sou zhthsa pote thn epibebaiwsh?
an nai pote?
na 8ymh8w mhpws pote egine apo thn meria sou to antistoixo???

to na exw empistosynh ston eauto mou
einai meionekthma gia ton egwismo sas?

Enia

Χάιν, ομολογουμένως και με το χέρι στην καρδιά... ΤΣΟΥ!

έχω χάσει πολλά επισόδεια... έχω φύγει...

έτσι όμως όπως βλέπω την κατρακύλα, δεν θέλω καν να ασχοληθώ...

ας μου κάνει κάποιος -αν γίνεται- μια περίληψη να ξαναβρώ την επαφή και το ξανασκέφτομαι...

donkey

Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα άτομο που λατρεύει τα κόλλυβα;

Που δεν αναγνωρίζει το υπέροχο γαλλικό άρωμα που αναδύουν οι οπλές μου;

Που δεν καταλαβαίνει το σεξουαλικό υπονοούμενο που κρύβει το μέγεθος τον αυτιών μου; (ικανότητα δορυφορικής λήψης για τσόντες Ινδίας)

Που δεν καταλαβαίνει ότι τα μπιρμπιλοτα, τσακίρικα ματάκια μου δεν την κοιτούν άγρια αλλά προσπαθούν να την φανταστουν με νουμερο 90 Ε +;

Μόνο ένας χαρακτηρισμός μου έρχεται στο νου

ΓΑΪΔΑΡΑ!

Rakendytos

Παράθεση από: "kuria"χμ... καμια κακια δεν ειναι πολυ μεγαλη οταν αναφερομαι σε ατομα του επιπεδου σας... φτου σας (δεν σας ξεματιαζω) παλιοτσογλανια!!!   :P

Εδω συνυπογραφω κι εγω.. :D

Φτου σας καμαρια μου.. :o

plus_

Παράθεση από: "donkey"Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα άτομο που λατρεύει τα κόλλυβα;  :arrow: καλη χριστιανη και πιστη στην παραδοση..
Που δεν αναγνωρίζει το υπέροχο γαλλικό άρωμα που αναδύουν οι οπλές μου;  :arrow: οτι εχει γουστο
Που δεν καταλαβαίνει το σεξουαλικό υπονοούμενο που κρύβει το μέγεθος τον αυτιών μου; (ικανότητα δορυφορικής λήψης για τσόντες Ινδίας)
:arrow: οτι δεν μπορει τις αναζητησεις σε μερη που δεν τρωνε μοσχαρισιο κρεας.Που δεν καταλαβαίνει ότι τα μπιρμπιλοτα, τσακίρικα ματάκια μου δεν την κοιτούν άγρια αλλά προσπαθούν να την φανταστουν με νουμερο 90 Ε +;
 :arrow: εεε εισαι μεγαλος γαιδαρος!!!

donkey

Παράθεση από: "plus+"
Παράθεση από: "donkey"Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα άτομο που λατρεύει τα κόλλυβα;  :arrow: καλη χριστιανη και πιστη στην παραδοση.. Τη νηστεία όμως την κάνουμε γαργάρα ε;
Που δεν αναγνωρίζει το υπέροχο γαλλικό άρωμα που αναδύουν οι οπλές μου;  ]Αν κρίνω από το γούστο σου στο φαγητό…..
]Γιαυτο και καταφεύγουν στη λύση του ΘεοδόσηΠου δεν καταλαβαίνει ότι τα μπιρμπιλοτα, τσακίρικα ματάκια μου δεν την κοιτούν άγρια αλλά προσπαθούν να την φανταστουν με νουμερο 90 Ε +;
 ]Ωωωω ναι!!!

plus_

Παράθεση από: "donkey"
Παράθεση από: "donkey"Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα άτομο που λατρεύει τα κόλλυβα;  :arrow: καλη χριστιανη και πιστη στην παραδοση.. Τη νηστεία όμως την κάνουμε γαργάρα ε; ]
Που δεν αναγνωρίζει το υπέροχο γαλλικό άρωμα που αναδύουν οι οπλές μου;  :arrow: οτι εχει γουστοΑν κρίνω από το γούστο σου στο φαγητό….. ] :arrow: οτι δεν μπορει τις αναζητησεις σε μερη που δεν τρωνε μοσχαρισιο κρεας.
Γιαυτο και καταφεύγουν στη λύση του ΘεοδόσηΠου ]
δεν καταλαβαίνει ότι τα μπιρμπιλοτα, τσακίρικα ματάκια μου δεν την κοιτούν άγρια αλλά προσπαθούν να την φανταστουν με νουμερο 90 Ε +;
 :arrow: εεε εισαι μεγαλος γαιδαρος!!!Ωωωω ναι!!! ]

donkey

Παράθεση από: "donkey"Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα άτομο που λατρεύει τα κόλλυβα;  :arrow: καλη χριστιανη και πιστη στην παραδοση.. Τη νηστεία όμως την κάνουμε γαργάρα ε; ] Σε αντίθεση με εμάς τους άντρες που όποτε και να το κανουμε με τη γυναίκα μας, αμαρτία είναι.Που δεν αναγνωρίζει το υπέροχο γαλλικό άρωμα που αναδύουν οι οπλές μου;  ]Αν κρίνω από το γούστο σου στο φαγητό….. ] Πφφφφ! Έτσι κι αλλιώς η φάβα που τρως για φαφούτηδες είναι.[/color]
:arrow: οτι δεν μπορει τις αναζητησεις σε μερη που δεν τρωνε μοσχαρισιο κρεας.Γιαυτο και καταφεύγουν στη λύση του ΘεοδόσηΠου ] Μακριά από μας. τι είναι αυτό που έχεις ανάμεσα στα φρύδια;δεν καταλαβαίνει ότι τα μπιρμπιλοτα, τσακίρικα ματάκια μου δεν την κοιτούν άγρια αλλά προσπαθούν να την φανταστουν με νουμερο 90 Ε +;
 ]Ωωωω ναι!!! ]
και 100αρι δε θα με χαλαγε

plus_

Παράθεση από: "donkey"Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα άτομο που λατρεύει τα κόλλυβα;  :arrow: καλη χριστιανη και πιστη στην παραδοση.. Τη νηστεία όμως την κάνουμε γαργάρα ε; ] Σε αντίθεση με εμάς τους άντρες που όποτε και να το κανουμε με τη γυναίκα μας, αμαρτία είναι. ]
Που δεν αναγνωρίζει το υπέροχο γαλλικό άρωμα που αναδύουν οι οπλές μου;  :arrow: οτι εχει γουστοΑν κρίνω από το γούστο σου στο φαγητό….. ] Πφφφφ! Έτσι κι αλλιώς η φάβα που τρως για φαφούτηδες είναι.[/color] :arrow: για τα δικα σου δοντια φαγητο σε υλικο ξυλου πρεπει να σου δωσω..  
:arrow: οτι δεν μπορει τις αναζητησεις σε μερη που δεν τρωνε μοσχαρισιο κρεας.Γιαυτο και καταφεύγουν στη λύση του ΘεοδόσηΠου ] Μακριά από μας. τι είναι αυτό που έχεις ανάμεσα στα φρύδια; ]
δεν καταλαβαίνει ότι τα μπιρμπιλοτα, τσακίρικα ματάκια μου δεν την κοιτούν άγρια αλλά προσπαθούν να την φανταστουν με νουμερο 90 Ε +;
 :arrow: εεε εισαι μεγαλος γαιδαρος!!!Ωωωω ναι!!! ]

_MAIRA_

σορρυ αιχμηρε

αλλα τωρα θα σε κανω ρομπα

πως ττολμας και μιλας για κακιες ...και μαλιστα σε ενα φορουμ ..που οντως ναι ορισμενοι ειναι αγνωστοι...μεταξυ τους ..(οποτε ευκολο να καταλαβεις οτι δεν ειναι παρα ενας τροπος επικοινωνιας)....
την στιγμη που εσυ...με ειδες μονο μια φορα(το βραδυ στην αρχιτεκτονικη)...και μου ειπες καταμουτρα οτι τα χειλια μου μοιαζουν λες και εχω παρει 100 πιπες !!!!αφου μου ζητησες να μιλισουμε και στο τηλ.....
ελεος

μηπως αυτο δεν πιανεται για κακια γιατι εισουν πολυ ντομπρος?

_MAIRA_

ο αιχμηρος ειναι κομπλεξικος

και ο ρακ το ιδιο

και η τριστανα ειναι γιαγιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι(σματς)

itasous

:whogives:

με_γάλα παιδιά είστε εξάλλου

261 Επισκέπτες, 1 Χρήστης