Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 235
  • Total: 236
  • Leon

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ!!!

Ξεκίνησε από --AIXMHROS--, Αυγούστου 02, 2007, 06:09:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "(MAIRA)"σορρυ αιχμηρε

αλλα τωρα θα σε κανω ρομπα

πως ττολμας και μιλας για κακιες ...και μαλιστα σε ενα φορουμ ..που οντως ναι ορισμενοι ειναι αγνωστοι...μεταξυ τους ..(οποτε ευκολο να καταλαβεις οτι δεν ειναι παρα ενας τροπος επικοινωνιας)....
την στιγμη που εσυ...με ειδες μονο μια φορα(το βραδυ στην αρχιτεκτονικη)...και μου ειπες καταμουτρα οτι τα χειλια μου μοιαζουν λες και εχω παρει 100 πιπες !!!!αφου μου ζητησες να μιλισουμε και στο τηλ.....
ελεος

μηπως αυτο δεν πιανεται για κακια γιατι εισουν πολυ ντομπρος?

na sou 8ymisw oti esy mou zhthses to thl mou katarxhn gia na milhsoume..

kata deuteron an 8ymasai kala sou eipa oti aforouse to bapsimo sou ekeino to brady..
mhn diastreulwneis ta logia mou,kserw k 8ymamai poly kala ti exw pei k an to exw pei me kakia h an sto eipa esena proswpika san symboulh peri yperboplikou bapsimatos k pws fainetai sta matia enos antra..

alla na rwthsw kati?

gt otan h8eles na ksnei mostra se kapoion sto chat ton esteiles na mou er8ei prv gia na se perigrapsw se ekeinon k eixes thn agwnia mhn eipa kamia kakia?empisteu8hkes ton lyko na sou fylaksei ta probata me poia logikh?
me ekeinh thn logikh pou sou elege mesa sou oti osw sou eipa sta eipa epeidh den 8a kerdiza apolytws tpt mhpws?

jasper

άβυσσος μεταξύ "κακίας"και "κατινιάς"  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

jasper

το σχόλιο πήγαινε σε σένα μπάλαντ

(τραγική παράλειψη... συγνώμη παιδάκια)

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "jasper"άβυσσος μεταξύ "κακίας"και "κατινιάς"  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

e kati 8a ksereis k esy gia na to les :wink:

skou70

Παράθεση από: "itasous":whogives:

με_γάλα παιδιά είστε εξάλλου

prosypografw kai lew ...

http://www.youtube.com/watch?v=Jt8Q7Fsa_Vs

heinrich

oluja

τελικα ανταλλαξατε τηλεφωνα ή δεν μπορουσε να ειναι τριψηφιο νουμερο;;

_MAIRA_

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"
Παράθεση από: "(MAIRA)"σορρυ αιχμηρε

αλλα τωρα θα σε κανω ρομπα

πως ττολμας και μιλας για κακιες ...και μαλιστα σε ενα φορουμ ..που οντως ναι ορισμενοι ειναι αγνωστοι...μεταξυ τους ..(οποτε ευκολο να καταλαβεις οτι δεν ειναι παρα ενας τροπος επικοινωνιας)....
την στιγμη που εσυ...με ειδες μονο μια φορα(το βραδυ στην αρχιτεκτονικη)...και μου ειπες καταμουτρα οτι τα χειλια μου μοιαζουν λες και εχω παρει 100 πιπες !!!!αφου μου ζητησες να μιλισουμε και στο τηλ.....
ελεος

μηπως αυτο δεν πιανεται για κακια γιατι εισουν πολυ ντομπρος?

na sou 8ymisw oti esy mou zhthses to thl mou katarxhn gia na milhsoume..

kata deuteron an 8ymasai kala sou eipa oti aforouse to bapsimo sou ekeino to brady..
mhn diastreulwneis ta logia mou,kserw k 8ymamai poly kala ti exw pei k an to exw pei me kakia h an sto eipa esena proswpika san symboulh peri yperboplikou bapsimatos k pws fainetai sta matia enos antra..

alla na rwthsw kati?

gt otan h8eles na ksnei mostra se kapoion sto chat ton esteiles na mou er8ei prv gia na se perigrapsw se ekeinon k eixes thn agwnia mhn eipa kamia kakia?empisteu8hkes ton lyko na sou fylaksei ta probata me poia logikh?
me ekeinh thn logikh pou sou elege mesa sou oti osw sou eipa sta eipa epeidh den 8a kerdiza apolytws tpt mhpws?

nai nai mpoyaxaxoyxaxaaxakia xaxaxampoyaxaxaxaxaxa

_MAIRA_

βαριεμαι πραγματικα

plus_

Παράθεση από: "oluja"τελικα ανταλλαξατε τηλεφωνα ή δεν μπορουσε να ειναι τριψηφιο νουμερο;;

εεε εισαι πολυ κακος τελικα..
δεν βλεπεις τον αιχμηρο τι μελι σταζει σε ολο το θεμα??

oluja

μια μικρη ζαλαδα την αισθανομαι βεβαια..

λες να κολλησα κανα ζακχαρο;;

plus_

Παράθεση από: "oluja"μια μικρη ζαλαδα την αισθανομαι βεβαια..
λες να κολλησα κανα ζακχαρο;;

εγω λεω να του πουμε να κρατησει
κανα δυο κιλα θυμαρισιο..
εκτος αν περισσευει απο σενα
και σου κανουμε μια αφαιμαξη..

cowboissa

κατι για κλικες ειδα.....
για μαζοχτειτε οι δικοι μου :P  :P  :P

oluja

Υπάρχουν κατι αγορια που κάνουν φασαρία μόνο και μόνο γιατί η σιωπή τους πειράζει στα νεύρα.
Αυτά τα αγόρια έχουν τα εξής κοινά γνωρίσματα:
 δεν τους επιτρέπουν την είσοδο σε τσοντοταινίες ,
δεν τους σερβίρουν αλκοόλ στα μπαρ και χρησιμοποιούν κρέμες κατά της ακμής.

A ,ναι.. και αυνανίζονται κλειδωμενα στην τουαλετα.

μα τι εχω παθει θεε μου;;
πως μου ηρθε αυτο το ασχετο;;

Athinoula

Παράθεση από: "cowboissa"κατι για κλικες ειδα.....
για μαζοχτειτε οι δικοι μου :P  :P  :P

oi dikoi sou kai dikoas genikotera 8 apame gia banio mazoxtite parte bratsakia kai thn garnier se ladaki i krema kolaei kai pame gia bouties...Telos!

235 Επισκέπτες, 1 Χρήστης