Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 277
  • Total: 278
  • Leon

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ!!!

Ξεκίνησε από --AIXMHROS--, Αυγούστου 02, 2007, 06:09:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

--AIXMHROS--

twra pou adeiase h polh k den yparxei kinhsh sto forum
aplwnoun ta plokamia tous sto chat :twisted:

--AIXMHROS--

K KSANA STHN KSEFTILA TRABA
META APO LIGES MERES APOUSIA :twisted:

Athinoula

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"K KSANA STHN KSEFTILA TRABA
META APO LIGES MERES APOUSIA :twisted:

ela na pioume kafedaki exo kai keik apo ta xerakia mou...me arwma vanilia...freskotato..

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "lila"ela na pioume kafedaki exo kai keik apo ta xerakia mou...me arwma vanilia...freskotato..

den ftiaxneis ena keik sokolata na mas keraseis thn paraskeuh? :roll:

Athinoula

Παράθεση από: "--AIXMHROS--"
Παράθεση από: "lila"ela na pioume kafedaki exo kai keik apo ta xerakia mou...me arwma vanilia...freskotato..

den ftiaxneis ena keik sokolata na mas keraseis thn paraskeuh? :roll:

na kano kai kaltsounakia???? :wink:

lucretia

Τελικα παντου ξεμαλλιαζονται, εγω αυτο καταλαβα!

Απο την συμμετοχη μου σε αλλα φλορουμ, καταλαβα οτι το καλο ειναι να γνωριζεσαι με τους συμφορουμιστες σου, αλλα οχι να παραγνωριζεσαι, να μην τα παιρνεις τοις μετρητοις οσα διαβαζεις και να μην ασχολεισαι με το τι λενε οι αλλοι για σενα... Οpinions are like assholes, που ελεγε και ο Χαρι.
Καθε φορουμ περναει τις παιδικες του αρρωστιες, οι οποιες ειναι γκρινια, βαρεμαρα, αδρανεια, αλληλοπαρσιματα, ξεκατινιασματα, βρωμονερα στην μπουγαδα της αποκατω και οσα αλλα παρατηρουνται σε μια κοινωνια μελων που αλληλεπιδρουν μεταξυ τους....

Οσο για το αν εχει ειρωνεια το φορουμ, κακια και μπαχαλεμα, εγω ξερω οτι το καθε φορουμ το διαμορφωνουν τα μελη του, πως το ειχε πει ο ξαδερφος, "ολοι ειμαστε συστατικα μιας συνταγης, ειτε σε μεγαλυτερες ειτε σε μικροτερες ποσοτητες, αλλα καθε ενα απο αυτα προσθετουν κατι στην τελικη γευση..) ή καπως ετσι.

Αν σας ενοχλει το μπαχαλεμα, απαντηστε σοβαρα, αν σας ενοχλει η κακια και η ειρωνεια, προσπεραστε την και μην ασχολειστε με κανεναν, αγνοηστε και θα αγνοηθειτε αργα ή γρηγορα.

Και παρακληση, μπορειτε να μην γραφετε με greeklish? Χιλιες φορες ενα ανορθογραφο κειμενο στα ελληνικα, παρα ενα μιγμα απο λατινικους χαρακτηρες  που οδηγει τους αναγνωστες ενα βημα πιο κοντα στον καταρρακτη (οχι της Εδεσσας). Αν συνεχισετε με τα Γκρηκλις, θα γινω πολυ κακια, το υποσχομαι!

:evil:

--AIXMHROS--

esena se enoxloun ta greeklish k allous oi kakia..
k mias k to aneferes..

oi kakies ektokseuonte pros atoma pou den gnwrizontai..
k auto einai xeirotero nomizw apo to na phgainoun se oikeio stoxo...

lucretia

Και να σε πω βρε αιχμηρε, αν δηλαδη καποιος που δεν ξερεις, δεν εχεις δει ποτε μπροστα σου και πιθανον να μην δεις και ποτε σου, πει μια κακια για σενα,

ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως?

Ουτε στο νηπιαγωγειο δεν καναμε ετσι, κυρια κυρια η Λουκρητια με ειπε παλιοπαιδο, να την κανετε νταντα!

Αληθεια, εσυ δεν κυκλοφορεις στον εξω κοσμο, δεν εχεις παει ποτε για δουλεια σε ιδιωτικη εταιρεια να πεφτουν οι μαχαιριες πισωπλατα, στις παρεες σου δεν σε κατινευαν πισω απο την πλατη σου, αντιπαθητικους συγγενεις που σε σχολιαζουν οτι και να κανεις, δεν ειχες ποτε?
Και καθεσαι τωρα και ανοιξες ολοκληρο θεμα, λεγοντας αοριστιες, του στυλ  καποιος λεει κακιες, καποιος ειρωνευεται, και αυτο δεν ειναι καλο πραμα, ντα-ντα θα σας κανω ολους...

Αλλα επειδη σε συμπαθησα εχω δυο συμβουλες για σενα. Η πρωτη ειναι να μην δινεις σημασια σε οτι γραφεται ή λεγεται για σενα, ετσι κι αλλιως στο φορουμ εχουμε δημοκρατια, η αποψη σου εχει την ιδια ισχυ με τους αλλους, και αν πιστευεις οτι η αποψη καποιου σε θιγει προσωπικα, στειλε του ενα Προσωπικο μηνυμα επισημαινοντας αυτο ακριβως, ή κανε αναφορα στους διαχειριστες.
Η δευτερη συμβουλη ειναι shift+alt.

:)

xhmeia

Καιρο ειχα να διαβασω φορουμ
απ οτι βλεπω ολοι καλα ειστε
ακουω και τη Μαντουλα -αν δεν κανω λαθος -στο ραδιο  :D
Ενας μικροκοσμος ειναι και το φορουμ κι απ ολα θα χει ο μπαξες, καλα και κακα
Ποιος ομως  ο λογος ν ασχολουμαστε με την υποκειμενικοτητα των λογων του καθενος ?

αντε στην υγεια μας και καλη καρδια :wink:

xhmeia

διορθωση
την Ιωαννιτσα ακουω

(χιχιχι θα φαω ξυλο που τις μπερδεψα )

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "lucretia"Και να σε πω βρε αιχμηρε, αν δηλαδη καποιος που δεν ξερεις, δεν εχεις δει ποτε μπροστα σου και πιθανον να μην δεις και ποτε σου, πει μια κακια για σενα,

ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως?

Ουτε στο νηπιαγωγειο δεν καναμε ετσι, κυρια κυρια η Λουκρητια με ειπε παλιοπαιδο, να την κανετε νταντα!

Αληθεια, εσυ δεν κυκλοφορεις στον εξω κοσμο, δεν εχεις παει ποτε για δουλεια σε ιδιωτικη εταιρεια να πεφτουν οι μαχαιριες πισωπλατα, στις παρεες σου δεν σε κατινευαν πισω απο την πλατη σου, αντιπαθητικους συγγενεις που σε σχολιαζουν οτι και να κανεις, δεν ειχες ποτε?
Και καθεσαι τωρα και ανοιξες ολοκληρο θεμα, λεγοντας αοριστιες, του στυλ  καποιος λεει κακιες, καποιος ειρωνευεται, και αυτο δεν ειναι καλο πραμα, ντα-ντα θα σας κανω ολους...

Αλλα επειδη σε συμπαθησα εχω δυο συμβουλες για σενα. Η πρωτη ειναι να μην δινεις σημασια σε οτι γραφεται ή λεγεται για σενα, ετσι κι αλλιως στο φορουμ εχουμε δημοκρατια, η αποψη σου εχει την ιδια ισχυ με τους αλλους, και αν πιστευεις οτι η αποψη καποιου σε θιγει προσωπικα, στειλε του ενα Προσωπικο μηνυμα επισημαινοντας αυτο ακριβως, ή κανε αναφορα στους διαχειριστες.
Η δευτερη συμβουλη ειναι shift+alt.

:)

8a se steilw katarxhn sthn tou topic opou lew akribws to gt anebhke auto to topic k an afora emena h genika olous tous xrhstes tou site..
sta eipa k sto chat se pvt ti akribws exei ginei me thn katastash...

sxetika me tis symboules sou twra.
epeidh les oti exoume dhmokratia k egw apo oti kserw sthn dhmokratia den exoume dikaiwma na kanoume oti den mas kanoun,pou automata shmainei oti mias k o xwros autos mas filoksenei olous k adiakrita gia thn omorfia to myalo h thn blakeia mas,8a eprepe na exei kopsei to idio to site tetoies symperifores k oxi na steileis esy pm thn stigmh pou o ka8e enas se prosbalei k brizei mprosta se ena oloklhro forum k oi ypeu8hnoi gia tetoies katastaseis na ksynontai amerimnoi!! :evil:

katalabes ti paizei sexogato?

oluja

Και η μαμα μου ετσι γκρινιαζει για το δωματιο μου, οτι θελει καθαρισμα και τακτοποιηση.
Ολο μου λεει να μην κρεμαω τις καλτσες στο φωτιστικο και να βγαζω τα αθλητικα στο μπαλκονι.
Ασε που τα εχει βαλει και με τη τρομπετα μου κι ολο λεει οτι θα ενοχλησω τα καλα παιδια στον κατω οροφο
που ολο γουτσου γουτσου κανουν.
Κι αμα τα ενοχλησω, λεει, μπορει να βγουν στο μπαλκονι και να μου πουν
οτι τα χειλη μου ειναι σαν να εχουν παρει 100 πιπες.
Αυτο βεβαια, η μαμα μου μου λεει, να μην το παρω σαν κακία γιατι για το καλο μου θα μου το πουν,
για να μην με κοροιδευουν οι αλλοι που δεν ξερω να παιζω καλα τρομπετα.
Γι αυτο και γω ακουω τις συμβουλες απο τα καλα παιδια, που τα θαυμαζω και λεω να τα κανω και προτυπο μου.

Brasidas

SIMPERASMA
ALLOI KSINONTE AMERIMNOI
KI AUTOS KSINETE ME MERIMNA

EROTISI STON KSINOMENO ME MERIMNA

DOULEUEIS KA8OLOU STH ZWH SOU, KAI MESA APO THN ZWH SOU BGENOUN OLA AUTA TA KSISTIKA?
H' AKOMA TRWS APO THN GONIKH PAROXI KAI METRAS TO ENA EURO AKOMA?

NEXT PLS

--AIXMHROS--

Loipon autos edw prepei na me 8elei para poly gia na trwgetai etc . . .
:twisted:

auto pou lene bad fagget...

oluja

κοιτα..

πολυ εχουμε δουλειες, αλλοι σκυλια γατια να κοιταξουμε,
μερικοι θελουν να πανε και για κανα καφε,
αλλους τους επιασε κοψιμο και σφιγκονται..
μην το καθυστερεις  λοιπον και μην μας κρατας σε αγωνια..

κατσε του κι ας παει και το παλιαμπελο..

277 Επισκέπτες, 1 Χρήστης