Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 202
  • Total: 202

Τρις τρις τρις τρις

Ξεκίνησε από tristana, Αυγούστου 03, 2007, 08:08:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

cuba

h epixirish allaghs xromatos exei jekinisei. elpizo otan synanti8oyme na exoyme olou to idio xroma!!!!

mauroula

εχμ... γκουχου... γκουχου...

]

joking

ναι όλοι το ίδιο χρώμα θα έχουμε

(εκτός από το ότι μερικοί/ες μπορεί να είναι λιγάκοι ποιο μαύροι/ες απο τους άλλους!!!! ]

joking

λιγάκ [size=18]ι   [/size] βλαμμένη !!  λιγάκ  [size=18]ι[/size]

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

tristana

Χαιρετώ τις μελαμψές καλλονές και καλλονούς.

Τζέι-Σι, ατιμούτσικο με τους ανελκυστήρες...  :evil:  :twisted:  :lol:  

Πώς το κάνετε το πέρα-δώθε;;;

tristana

Ε, να μην σας αφήσω και χωρίς τα ευτράπελα της τελευταίας εβδομάδας με πρώτο και καλύτερο ο απίστευτος τρόμος
που κυρίευσε την κυρία που μένει στον πρωτο όροφο προχθές κατά τις 11:30 το βράδυ επειδή -λέει- άκουγε βήματα
απέ πάνω -που ήταν άδειο το σπίτι- και έτσι εκεί που κοιμόσασταν -ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ και αυτό για μας- ακούμε τρία κουδουνίσματα από την επάνω πόρτα δηλαδή απόξω από το σπίτι μας. 'Οταν λέω "ακούμε"μ εννοώ ότι εγώ τα άκουσα,
ξύπνησα, σκούντησα τον καλό μου απέ δίπλα ο οποίος -μιλάμε για ετοιμότητα όχι αστεία- έβγαλε έναν μακρόσυρτο βρυχηθμό και γύρισε από την άλλη. "ΣΗΚΩ! ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ! ΑΝΤΡΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ" λέω εγώ μες την υποταχτικότητα.
Απάντηση: "'Ανοιξε να δεις ποιος είναι!" Κι αν είναι Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ;;; (Μήπως έπρεπε να τον χωρίσω εκεί και τότε;;;) Τεσπα... δεν σηκώνεται κανείς μας. Ακούω κάτι ομιλίες -μπράβο θράσος οι ληστές σκέφτομαι και σφίγγω τα 15 ευρώ που είναι όλα μας τα πλούτη σφιχτά στο ολύμπιο στήθος μου (αυτό δεν ξεύρω τι πάει να πει, αλλά μου αρέσει ως έκφραση! Ανύπαρκτη; 'Εστω) Λοιπόν, μετά από λίγο μου τηλεφωνεί η κυρία από τον πρώτο -μένουμε σε πριβέ πολυκατοικία λέμε θρι εντ δε κούκοζ κανονικά και έχουμε όλοι τα τηλέφωνα όλων για να ποτίζουμε γλάστρες, γατιά και πεθερικά- Μου τηλεφωνεί, λοιπόν, και μου λέει ότι τρόμαξε και πήρε τα εκατά. Και ηρθαν! Δύο περιπολικά!
Μιλάμε νιώθω ΒΙ 'ΑΙ ΠΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! Και ήταν οι μπάτσοι που έκρουαν τον κώδωνα. Γιατί; Δεν κατίλαβα.
Σκέφτομαι πλάκα που θα πάθαινα αν άνοιγα. "Αμάν! Μας πιάσανε που δεν χρησιμοποιούμε γκρίκλις!" Θα σκεφτόμουν
ως λογικό ον που είμαι.
Πλάκα-πλάκα, ο κόζμος έχει πάθει τρομοχλαπακίαση αισχίστου είδους.
Φοβόμαστε πολύ. Ακόμα και τον ίσκιο του απέ πάνω.
Τώρα που το θυμήθηκα να ρίξω μια σφαλιάρα -αφού ανέβω στην σκάλα- στον καλό μου που με άφησε να ανοίξω
στα άγρια θεριά την πόρτα!!! Τι τον έχουμε τον άνδρα σπίτι, κυρίες μου; Μόνο να κατεβάζει τα σκουπίδια;

lucretia

Αν ξέρει να αλλάζει πρίζες, κράτησέ τον. Ξέρεις που έχουν φτάσει οι αμοιβές των ηλεκτρολόγνω?

lucretia

tristana

Ηλεκτρολάγνων πήγαινες να γράψεις; χεχεχεχε Μου αρέσει το μυαλό σου το πολύστροφο.

'Αλλαξε ΑΒΑ(Ν)ΤΑΡ!!!!

(ΟΚ. Θα τον κρατήσω μόνον και μόνον επειδή το είπες εσύ, ω, λάγνο πλάζμα. Από λάμπες δεν ξεύρει,
ούτε εκείνες τον γνωρίζουν, όμως χεχεχχεε)

lucretia

Καλέ, γιατί είναι μπακαλόγατο το Λουλούδι μου?????

Εϊναι μια γνήσια Θεσσαλονικιά, από την Ξηροκρήνη, βεβαίως βεβαίως. Ορκιζομαι ότι νιαουρίζει με το λλλλ παχύ και με "με-σε".

Ασε που είναι και ΜΠΑΟΚ, ασπρόμαυρη παιδί μου.

Α, Τρις-ουλι μου, αν δεις πάνω από το παράθυρο που γράφεις τώρα, εχει κάτι πράσινα βελάκια. Επιλέγεις τι θες να κάνεις να κουνιέται περα δώθε και πατας το βελάκι που θες.

[marquee direction=left] :mrorange: [/marquee]

tristana

tristana

'Οχι ότι είσαι ΚΟΥΚΛΑ, αλλά είσαι ΚΟΥΚΛΑ! Χίλια ευχαριστώ.

(ΟΚ. Κράτα το μπακαλόγατο. Εγώ δεν μιλάω με ΛΛΛΛ και ζηλεύω, αλλά...  :razz: )

lucretia

Πεθύμησα Ντοτουρμά... λες να πεταχτώ να πάρω;
Εχει Τερκενλή εδώ δίπλα!

Νια νια νια! :twisted:

202 Επισκέπτες, 0 Χρήστες