Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 330
  • Total: 330

Η 1η μας χυλόπιτα

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 07, 2007, 10:33:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Η χυλοπίτα ως γνωστόν είναι ένα υπέροχο έδεσμα, ειδικά αν είναι με φρέσκια ντοματούλα.
Αντίθετα η χυλόπιτα (προσοχή στον τόνο) ως ερωτική απόρριψη είναι ένα πιάτο που σε κανέναν δεν άρεσε.
Νομίζω όλοι και όλες είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε έστω μια φορά την χυλόπιτα.

Ας ξεθάψουμε από την μνήμη μας την πρώτη ή έστω αυτή που ήταν πιο έντονη.

Ας ξεκινήσω εγώ
Κάπου στα 17 μου υπήρχε μια κοπελιά η Παρασκευούλα, ομορφούλα καστανή .. μου έριχνε και 2 με 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά.
Εγώ ήμουν μαντράχαλος ψηλός τότε, οπότε φάνταζα για πιο μεγάλος (μέχρι και σε ακατάλληλα έργα με αφήναν και έμπαινα) και καμάρωνα για αυτό
Μ άρεσε η Παρασκευουλα αλλά τα είχα κάνει πάνω μου πώς να το πω και πώς να το φέρω απέξω απέξω να δω πριν κάνω το πρώτο βήμα μη φάμε την χυλόπιτα
Μούτρο η Παρασκευούλα με έπαιζε μεν με νάζια και ενδιαφέρον αλλά στο δια ταύτα εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω την τύφλα μου.
Από τότε είχα το μικρόβιο της σιγουράντζας (δηλαδή πριν χτυπήσεις να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα) αλλά είπαμε ψαράκι ακόμα στην πιάτσα
Οπότε έχει κανονιστεί με παρέα μεγάλη να πάμε σε ένα club με μουσική.
Σενιάρομαι ρίχνω και τις κολόνιες μου ξούρισμα κόντρα κάνω κουράγιο μέσα μου αποφασίζοντας ότι σήμερα θα εκδήλωνα τα αισθήματα μου ότι και να γίνει και τζουπ στο Club

Μουσική ντίσκο (δηλαδή μάπα χάλια για τα γούστα ενός βαμμένου Rocka)
Περιβάλλον ημίφως με κεράκια (άριστο στο μυαλό μου), λες και θα βλέπε ημίφως η άλλη και θα πέφτε στην αγκαλιά μου

Να προσπαθήσω να την μεθύσω κάνοντας την να πιει μπόλικο θα ήταν άδικος κόπος διότι εγώ από τότε γινόμουν κουνουπίδι με το 3 ποτό οπότε περιμένω το κατάλληλο μπλουζ κομμάτι να χορέψουμε

Κάθετε ο πρώτος γύρος με μπλουζάκι βρίσκω το κουράγιο και της προτείνω χορό.
Xορεύουμε ......
Χορεύουμε .....
(τι χορεύαμε δηλαδή αγκαλία και αργή κίνηση)....

φυσικά δεν είπα τίποτα και μόλις κάτσαμε έλεγα μέσα μου πόσο μα πόσο μπιπ είμαι....

Τεσπά μετά δεν ξέρω κι εγώ πόσους γύρους μπλουζ που χορέψαμε στο τέλος αποφασίζω να το πω

Το λέω (μη με ρωτάτε τι είπα ούτε καν εγώ δεν κατάλαβα τι έλεγα και πως το έλεγα) ....
με κοιτάξει με τα ματάκια της και μου σερβίρει την χυλόπιτα
ούτε αυτό θυμάμαι πως το διατύπωσε....
το μόνο σίγουρο που θυμάμαι είναι που της λέω

έφαγα την χυλόπιτα μου και ησύχασα....

heinrich

Θέλω να μεινουμε φίλοι γιατί είσαι πολύ καλό παιδί.[/i]
Τότε δεν υπήρχε ο Πλούταρχος και ο Ποτέ την Κυριακή και ήμουν ο βασιλιάς των καλών παιδιών. Το άκουσα και στα 33 μου από μια 34χρονη. Ομως ήμουν πια προετοιμασμένος.
Εγω θέλω να %^&$&& , όχι να κουτσομπολέψω
Η εκδίκηση του καλού παιδιού.
Της έκανα τα μούτρα κρέας.

Rakendytos

Αχχ την πρωτη μου χυλόπιτα την εριξα στην Μαρία..  :D

ημουν δεν ημουν 15 χρονων..
Γκομεναρα η Μαρια αλλα εδειχνε τα αισθηματα της με ανορθοδοξο τροπο.. θυμαμαι μου εσπασε το κεφαλι με μια ομπρελα  :D

στην 3η λυκειου την ερωτευτηκα φαρδια και πηρε το αιμα της πισω.. :P

joking

]ό[/b] πιτα δεν
έφαγα  (ακόμα) - και είναι απόλυτα λογικό γιατί όσο και να μου αρέσει
κάποιος δεν τολμώ (και δεν τόλμησα) ποτέ να κάνω  εγώ το πρώτο βήμα ....

χυλοπ ί τες έχω φάει αρκετές φορές και ομολογώ ότι μου αρέσουν!!

Rakendytos

τζοκ..
Βαζω τον κοκκορα..
βαζεις τις χυλοπίτες και τα ζαρζαβατικα?  :D

KostasD33

Άρα Jo ή είσαι ακαταμάχητη (που είσαι) ή είσαι ακόμα μεγαλύτερη σιγουράντζα από εμένα....

Rak, είπες τι χυλόπιτα έριξες, δεν είπες όμως τι σου έριξαν όπως είναι και το αντικείμενο του θέματος....
και μη αρχίσετε πάλι τα κοκορικά και καταλήξει κι αυτό το θέμα  σαν παρωδία ενός chat room

black_velvet

Παράθεση από: "heinrich"Θέλω να μεινουμε φίλοι γιατί είσαι πολύ καλό παιδί.[/i]
Τότε δεν υπήρχε ο Πλούταρχος και ο Ποτέ την Κυριακή και ήμουν ο βασιλιάς των καλών παιδιών. Το άκουσα και στα 33 μου από μια 34χρονη. Ομως ήμουν πια προετοιμασμένος.
Εγω θέλω να %^&$&& , όχι να κουτσομπολέψω
Η εκδίκηση του καλού παιδιού.
Της έκανα τα μούτρα κρέας.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Rakendytos

ειναι πολλες ρε Κωστη.. που να θυμηθω την πρωτη..

Τελικα πρεπει να κανω ενα ποστ δικο μου.. :roll:

Θα φτιαξω το ¨μπουτουαρ του Ρακενδυτου¨ οταν γυρισουν τα μωρα μου απο διακοπες..  :wink:

KostasD33

Διάλεξε περισσότερες από μια βρε Rak κι ας μη είναι η πρώτη...

......

ελπίζω και οι κορασίδες να μας διηγηθούν καμιά χυλόπιτα που έφαγαν εκτός αν όταν την έφαγαν τους βγήκε η βεβαιότητα ότι ο άλλος ήταν Gay για να μη ενδώσει....

Pappas10

Πω πω.. από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω.

Σε ηλικία 11, Αγγλιδούλα, η Λουίζ "It's not that I don't like you Michael but Mathew is funnier".

Σε ηλικία 12, Ελληνίς, η Άννα "Χαχαχαχαχαχαχαχαχα... τι λες δεν κατάλαβα; Είσαι πολύ αστείος με την προφορά σου".

Σε ηλικία 13, Ελληνίς, η... δεν θυμάμαι "Γιατί να τα φτιάξω μαζί σου; Αφού δεν μιλάς σε κανέναν"

Σε ηλικία 14 ΕΥΗ.... "Είσαι πολύ καλό παιδί αλλά δεν σε βλέπω έτσι" Χ 24 (γύρω στις 2 το μήνα)

Σε ηλικία 15 ΕΥΗ... "Είσαι πολύ καλό παιδί αλλά σε βλέπω φιλικά" Χ 12

Σε ηλικία 16 ΕΥΗ... "Είσαι πολύ καλό παιδί αλλά δεν γίνεται με εμάς τους 2" Χ 6

Σε ηλικία 17 ΕΥΗ... "Είσαι πολύ καλό παιδί και δεν θέλω να χαλάσουμε αυτό που έχουμε" Χ 12

Σε ηλικία 18 ΕΥΗ... "Είσαι πολύ καλό παιδί και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις κάτι παραπάνω" Χ12

Σε ηλικία 19 ΕΥΗ... "Είσαι πολύ μαλάκας.... δηλαδή θα πάς Αγγλιά και τι θέλεις από εμένα; Να κάνω την Πηνελόπη;" Χ 1 και να καίει.

Σε ηλικία 32 ΕΥΗ... "Πάντα σε θεωρούσα καλό παιδί και σ' αγαπούσα πολύ... ποτέ μου όμως δεν κατάλαβα το κόλημα σου μαζί μου... πάντα μιλούσες πολύ και σπάνια σε καταλάβαινα... δεν ξέρω... δεν μπορώ να το σκεφτώ ξανά. Έχουν περάσει τόσα χρόνια...".

ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

seagull

Παράθεση από: "KostasD33"

και μη αρχίσετε πάλι τα κοκορικά και καταλήξει κι αυτό το θέμα  σαν παρωδία ενός chat room

αυτή την παράγραφο εντός του θέματος, ας την επισημάνουμε μη περάσει στα ψιλά  

KostasD33

Παράθεση από: "Pappas10"ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

Ας μη σχολιάσω καλύτερα πόσες χυλόπιτες έχεις φάει από την Πανάθα  σου διότι θα το μαμίσουμε το θέμα

αλλά βρε συ Μιχάλη είπαμε.....
μας αρέσει η χυλόπιτα, αλλά εσύ μ αυτή την Εύη είχες κλίσει τραπέζι κάθε χρόνο μια.....

seagull

Δεν έχω φάει χυλόπιττα...και δε μου αρέσει που έχασα αυτό το πακέτο]

seagull

Παράθεση από: "Pappas10"ΕΥΗ.... ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

χαχαχα Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
Αν σου καθότανε..το πιθανότερο είναι πως δεν θα είχε και αυτή, την ιδιαίτερη αξία του

Athinoula

[size=18]xulopita eipate?...axm..oui oui exoume faei kai emeis..eutuxos!..[/[/size]color]

ego eimai os gnoston ..eilikrinestati kai otan 8elo na po kati to leo..kai as pligo8e kapios i telos pandon kai as fao thn xulopita mou ...ego ta leo..

se mirki hlikia den 8imamai na me exoum xulopit-osi.. :wink:

:arrow: 8umamai mia prosfati xulopita pou ...mou ka8hse ligo baria..kai eipa kala athinoula...se esteile adiavasti telios..alla 8eoro oti i kalh kai sosti xulopita se fernei sta isa sou xerondas fisika oti den boreis na areseis se olous...min xexname oti merikoi den to blepoun san xulopita kai lene :isos na min tou-ths aresa!...e ; auto einai i xulopita..

330 Επισκέπτες, 0 Χρήστες