Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 386
  • Total: 387
  • Leon

Πώς μας παίρνει ο ύπνος;

Ξεκίνησε από gohssa, Αυγούστου 09, 2007, 09:41:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gohssa

Κάποτε πίστευαν ότι κοιμόμαστε όταν το αίμα του σώματος πηγαίνει σε ένα σημαντικό όργανο του σώματος. Μια άλλη θεωρία που έχει απορριφθεί έλεγε ότι διακόπτεται η αλυσίδα των κυττάρων από τα οποία αποτελείται το νευρικό σύστημα και τότε μας παίρνει ο ύπνος. Επίσης έχει αναπτυχθεί ολόκληρη σειρά από βιοχημικές θεωρίες. Σύμφωνα με αυτές, τελειώνει μια χημική ουσία που χρειάζεται το σώμα για να παραμείνει ξύπνιο και έτσι αποκοιμόμαστε. Στη διάρκεια του ύπνου η ουσία αυτή παράγεται και πάλι. Άλλοι υποστηρίζουν ότι όσο είμαστε ξύπνιοι συσσωρεύονται διάφορες τοξικές ουσίες και αυτό μας φέρνει ύπνο. Ενώ υπάρχουν άφθονες θεωρίες, μια από τις πιο κοινές λειτουργίες μας εξακολουθεί να είναι μυστηριώδης. Πάντως, φαίνεται ότι το σώμα μας γνωρίζει ότι του χρειάζεται ο ύπνος, για να ξεκουράσει τα όργανα και τις ίνες του, και με κάποιο τρόπο φροντίζει να αποκοιμηθούμε.

[size=18]Πείτε τι κάνετε για να σας πάρει ο ύπνος , τρόπους, συνήθειες κτλ[/size]

--AIXMHROS--

gohssa

Ας ξεκινήσω εγώ............
Ένα χαλαρωτικό μπάνακι  και μέτα θα χαζέψω λιγάκι στην τηλέοραση ή θα διαβάσω κάποιο βιβλίο ή περιοδικό ή θα ακούσω μουσικούλα..... :lol:  :lol:

Athinoula

ego loipon suni8os koimamai noris giro stis 10h30...
pao sto krebati mou...arxizo kai xouzourevo...nustagmeni kai perimeno mia triferi agkalitsa apo ton kalo mou se stasei koutali...kai me pernei o upnos toso glika..!...

an pali den nustazo diavazo panda periodikaki i tv...

an pali den nustazo ka8olou ektoelo ta suzugika mou ka8ikonda kai meta to proto..

toulouz

Αν νυστάζω δεν κάνω απολύτως τίποτα !!!!!!!!!!!!!απλά κοιμάμαι!!!!!!!!
Αν πάλι δεν νυστάζω αλλά πρέπει να κοιμηθώ βλέπω τηλεόραση, αν δεν πιάσει με την τηλεόραση μετράω προβατάκια!(μην κοροιδέψετε!πιάνει!!)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

taxras

ακουστε την τι λεει κατι ξερει το τουλουζακι αφου ολη την ωρα βαριεται
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

amfiprostylos

εχω γραψει σε DVD τη βουλη εν ωρα συνεδριασεως. Κουτσικου-Γιαννακου,  Βασουλα Παπανδρεου,  υπουργοι, βουλευτες  δεν προλαβαινω να πατησω το stop. τα 0-100 στο ροχαλιτο, τα πιανω σε 2".

spellbound

amfiprostylos

Παράθεση από: "spellbound"  ]

θα το εκανα και εγω, αλλα εχω χασει το σκονακι μου και ειναι δυσκολο το ατιμο.

spellbound

Παράθεση από: "amfiprostylos"
Παράθεση από: "spellbound"  ]

θα το εκανα και εγω, αλλα εχω χασει το σκονακι μου και ειναι δυσκολο το ατιμο.

ε, καλα, αν ειναι αυτο το προβλημα σου στο στελνω στο προσωπικο σου μεηλ βρε μεγαλε, μπαναλ η οχι ακομα το θυμαμαι  ]

cowboissa

συνηθως,ξαπλωνω πτωμα στην κουραση και δεν καταλαβαινω ποτε αποκοιμιεμαι...αν δεν νυσταζω κ θελω να δω καμια ταινια πεταω τα μαξιλαρια, με το που ακουμπαω στο μαξιλαρι εχω κοιμηθει!!!

Anonymous

Γενικα δεν εχω προβλημα με τον υπνο.....με παιρνει αμεσως....οτι ωρα και να ΄ναι. Ομως το καλυτερο χαπακι για οσους εχουν αυπνιες ειναι ενα καλο σεξ (διαρκειας παντα----αρα απο <μαστορα> και οχι <εργατη>)....και μετα αγκαλιτσα ψοφιοι....ε αφου ζητησατε τη γνωμη μου επρεπε να σας την πω.

Rakendytos

Βαζω ενα ποτο, η ενα ποτηρι κρασι, μοσχοφιλερο κατα προτιμηση και μουσικη..
Χωρις μουσικη δεν μπορω να κοιμηθω..
Παλια η μητερα μου αν ηθελε να με ξυπνησει απλα εκλεινε το παουερ..

Rakendytos

Αν θελω να κοιμηθω λιγο.. να μη βυθιστω δεν βγαζω τις μποτες
ηα κοιμαμαι στην μπρεζιερα..

Καλημερα σας..

Athinoula

aporo pos boreis...koimasai me botes?..

386 Επισκέπτες, 1 Χρήστης