Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 526
  • Total: 526

Γιατί γράφεις στα φόρουμ του a33?

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 20, 2007, 12:36:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Enia

Ξεκίνησα να γράφω για την παρέα...
Γιατί εκεί στην ξενιτιά είχα ανάγκη για ένα στέκι σε καθημερινή βάση...
Γιατί τα άτομα που πρωτοσυνάντησα εδώ και οι κουβέντες που κάναμε, έχουν αφήσει εποχή...
Γιατί παράλληλα με τις βαρύγδουπες αναλύσεις εννοιών κάναμε και φοβερή πλάκα...
Γιατί εδώ υπάρχουν άνθρωποι που όταν καταθέτεις την ψυχή σου, όχι μονάχα δεν σε παίρνουν στο ψιλό, αλλά καταθέτουν κι εκείνοι την δικιά τους...
Γιατί όλο αυτό το διάστημα εδώ -άλλες φορές εικονικά, κι άλλες από κοντά- έχουμε γελάσει, έχουμε κλάψει, έχουμε προβληματιστεί, έχουμε πονέσει, έχουμε τσακωθεί, έχουμε γλεντήσει με την ψυχή μας...

Και θα συνεχίζω να γράφω όσο είμαι λόγος να γράφει κάποιος άλλος...  :wink:  :lol:

gavrina

Παράθεση από: "Enia"

Ξεκίνησα να γράφω για την παρέα...
Γιατί εκεί στην ξενιτιά είχα ανάγκη για ένα στέκι σε καθημερινή βάση...
Γιατί τα άτομα που πρωτοσυνάντησα εδώ και οι κουβέντες που κάναμε, έχουν αφήσει εποχή...
Γιατί παράλληλα με τις βαρύγδουπες αναλύσεις εννοιών κάναμε και φοβερή πλάκα...
Γιατί εδώ υπάρχουν άνθρωποι που όταν καταθέτεις την ψυχή σου, όχι μονάχα δεν σε παίρνουν στο ψιλό, αλλά καταθέτουν κι εκείνοι την δικιά τους...
Γιατί όλο αυτό το διάστημα εδώ -άλλες φορές εικονικά, κι άλλες από κοντά- έχουμε γελάσει, έχουμε κλάψει, έχουμε προβληματιστεί, έχουμε πονέσει, έχουμε τσακωθεί, έχουμε γλεντήσει με την ψυχή μας...

Και θα συνεχίζω να γράφω όσο είμαι λόγος να γράφει κάποιος άλλος...  :wink:  :lol:

Enia

Σμουτς, μικρούλα!  :wink:

elix

Σχόλια-ευφυολογήματα -πλην ελαχίστων αλλά και αυτά ακόμα διστάζουν- που  αποδεικνύουν περίτρανα τους δυο απλούς και ανομολόγητους - τι λες παιδί μου, ΕΓΩ δεν θέλω επιβεβαίωση και από επικοινωνία, να φαν κι οι κότες- λόγους της συμμετοχής στο φόρουμ:
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

Όλα τα άλλα είναι "φορεσιές" των παραπάνω.

--AIXMHROS--

den mporw na grapsw nomosxedia pou na auksanoun ton mis8o mou kata 2800euro,opote grafw edw... :evil:

Athinoula

Enia

και οι 1612 δημοσιεύσεις σου τι νομίζεις ότι είναι?  8)

joking

χεράκι του δαίμονα του πληκτρολογείου????    ]

olive

Εγραφα παλια για οτι με κεντριζε, οτι με χαλαρωνε, οτι μου προσφερε επικοινωνια και μετα απο ενα χρονο απουσιας λογω υποχρεωσεων, ελπιζω να συνεχισω να γραφω για οτι με κεντριζει , οτι με ενδιαφερει και οτι με διασκεδαζει....Καλως σας ξαναβρηκα...

skou70

giati kammia fora mporw na fwnaksw pragmata pou synithws oute kan ta psithirizw kai mporw na psithirisw pragmata pou de thelw na fwnaksw

gohssa

Ξεκίνησα ως φανατική του τσατ, στο φόρουμ δεν έμπαινα καν. Αλλά μετά από παρότρυνση του Κώστα ( μου την έλεγε συνέχεια επειδή έμπαινα μόνο στο τσατ , οπότε για να του μπω στο μάτι ξεκινήσα να κάνω βόλτες και εδώ). Μάρεσε όμως και έμεινα!!
Μαρέσει η ανταλλαγή απόψεων, εδώ εκφράζεις την γνώμη σου, οληκληρωμένα,  χωρίς να σε διακόπτει κανείς.
Μαρέσει και ο χαβάλες που γίνεται και τα πειραγματάκια μεταξύ των μελών , ειδικά αν μπαχαλεύουν καποιό θέμα!!
Και το βασικότερο, με τον γραπτό λόγο αντιλαμβάνεσαι τον χαρακτήρα του καθενός  , τον τρόπο σκέψης του , το χιούμορ του κτλ. :wink:

Enia

Παράθεση από: "skou70"giati kammia fora mporw na fwnaksw pragmata pou synithws oute kan ta psithirizw kai mporw na psithirisw pragmata pou de thelw na fwnaksw

μεγάλη αλήθεια, προσυπογράφω!  :wink:

Παράθεση από: "gohssa"Και το βασικότερο, με τον γραπτό λόγο αντιλαμβάνεσαι τον χαρακτήρα του καθενός , τον τρόπο σκέψης του , το χιούμορ του κτλ.

γεγονός!  :thumleft: έχω πει χαρακτηριστικά, ότι όσες φορές κι αν πετύχω κάποιον στο chat, δεν 'καταγράφεται' αν δεν τον έχω πετύχει στο forum! :lol:
ίσως πολύ απλά γιατί στο forum ο συνδυασμός γραφόμενων-υπογραφής-άβαταρ δίνει μια 'χροιά' στα λόγια κάθε χρήστη, αλλά και γιατί φυσικά τα γραπτά είναι πιο περιποιημένα από τον προφορικό λόγο και μένουν...

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"ίσως πολύ απλά γιατί στο forum ο συνδυασμός γραφόμενων-υπογραφής-άβαταρ δίνει μια 'χροιά' στα λόγια κάθε χρήστη, αλλά και γιατί φυσικά τα γραπτά είναι πιο περιποιημένα από τον προφορικό λόγο και μένουν...

Συμφωνώ...  :wink:

Το καλύτερο στοιχείο του forum, εκτός απο την έκφραση εκείνης της στιγμής, είναι οτι έχει γραπτά που μένουν στο χρόνο - και στα οποία μπορεί ν' ανατρέξει ο οποιοσδήποτε, όπως βέβαια και ο ίδιος ο συγγραφέας τους.

Το διαδικτυακό forum συγκεντρώνει πλεονεκτήματα που λείπουν απο άλλες μορφές επικοινωνίας: Είναι αμφίδρομο, διαχρονικό και συνεκτικό.

Ενώ άλλες μορφές επικοινωνίας (chat, τηλέφωνο, ακόμα και ο έντυπος λόγος) είναι μονόδρομες ή εφήμερες ή αποσπασματικές ή όλα αυτά μαζί.
Έπεα πτερόεντα και πολύχρωμα θραύσματα σκέψεων, που εκτοξεύονται δεξιά-αριστερά για να σβήσουν για πάντα...

heinrich

τελευταία, μόνο από συνήθεια και για να γράψω εκείνο που δεν ενδιαφέρει κανέναν

526 Επισκέπτες, 0 Χρήστες