Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 306
  • Total: 307
  • Leon

Γιατί γράφεις στα φόρουμ του a33?

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 20, 2007, 12:36:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Black velvet συμφωνώ απόλυτα...με τις δύο τελευταίες σειρές.
eLe

kuria

Παράθεση από: "kuria"τι πιο καλο να εχεις απλως γνωστους, φιλικα προσκειμενους, που να σου ειναι συμπαθεις...
γιατι θα πρεπει ντεμ ντελεμ να εχουμε σχεσεις κατακλυζομενες απο εντονα συναισθηματα, φιλικα ή ερωτικα, που δημιουργουν ενα σωρο υποχρεωσεις;

σιγα νικολακη μου μην πατησω εγω στις λασπες του πραγματικου κοσμου να εχω μετα να τριβω φτερνες με τσουγκρανα για να τις καθαρισω... εγω ισα που μου επιτρεπω να ψιλοσερφαρω στο διαδικτυο κι αυτο οχι χυμα στο κυμα, αλλα με ολη την εξαρτηση και εξαντλωντας τους κανονες ασφαλειας...

εξακολουθω να συμφωνω... μαζι μου!!!    :P  :24: :24:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Φυσικά και συμφωνείς μαζί σου kuria μου. Εσύ τις έχεις ήδη τις υποχρεώσεις σου.  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

purple

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "kuria"τι πιο καλο να εχεις απλως γνωστους, φιλικα προσκειμενους, που να σου ειναι συμπαθεις...
γιατι θα πρεπει ντεμ ντελεμ να εχουμε σχεσεις κατακλυζομενες απο εντονα συναισθηματα, φιλικα ή ερωτικα, που δημιουργουν ενα σωρο υποχρεωσεις;

σιγα νικολακη μου μην πατησω εγω στις λασπες του πραγματικου κοσμου να εχω μετα να τριβω φτερνες με τσουγκρανα για να τις καθαρισω... εγω ισα που μου επιτρεπω να ψιλοσερφαρω στο διαδικτυο κι αυτο οχι χυμα στο κυμα, αλλα με ολη την εξαρτηση και εξαντλωντας τους κανονες ασφαλειας...

εξακολουθω να συμφωνω... μαζι μου!!!    :P  :24: :24:

nai e?

Kastoras

Βλεπω μια διαχυτη προσπαθεια εντυπωσιασμου μεσα απο το φορουμ μιας και διδεται και το πλεονεκτημα της σκεψης της διορθωσης της αντιγραφης κλπ κλπ κλπ..... λειπη παντως η αμεσοτητα

Enia

:? Εγώ γιατί βλέπω αμεσότητα, και μάλιστα σε αφθονία?!

Το πλεονέκτημα της σκέψης, είναι κάτι που θα έπρεπε να το διεκδικεί ο καθένας μας, δεν το δίνει κανένα φόρουμ. Ίσως όμως είναι αυτό το γνώρισμα που ξεχωρίζει τους 'τσατάκηδες' από τους 'φορουμάδες' και δείχνουμε προτίμησει στους μεν ή στους δε...

Το πλεονέκτημα της διόρθωσης, απλά... δεν υπάρχει ουσιαστικά! Ότι γράφει -επί της ουσίας- δεν ξεγράφει. Ακόμα και οι παρεμβάσεις από μεριά συντονισμού ή διαχείρησης είναι σπάνιες για το μέγεθος του α33 και δεν νομίζω ότι αλλοιώνουν την γενικότερη εικόνα ή τα λεγόμενα κάθε χρήστη.

Κι όσο για την αντιγραφή, νομίζω κάνει μπαμ από χιλιόμετρο!

P_Panos

Παράθεση από: "κώστας"

Τώρα βέβαια ως προς το καλύτερο ή το χειρότερο του πράγματος...κολοκυθόπιττα!  :lol: [/color]

"'Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"

Rakendytos

γιατι ειμαι πολυ γελειος και τετοιο χαρισμα δεν πρεπει να χανεται.. :D

αλλα και να διαβαζω δωρεαν αρ8ρα της Ναυτεμπορικης, του Αδεσμευτου και τις Ελευθεροτυπιας..  :wink:

Anonymous

Γραφω καμια κουταμαρουλα .. διαβαζω κ τα καλα.....κ αυτο ειναι ολο.
Η αμεσοτητα δεν με απασχολει., ουτε καν την σκεφτομαι.........κ μαλιστα απ οταν γνωρισα την <<παρτουζα>> μεσω μσν , κ μαλιστα εν αγνοια μου.
Με αγνωστους αμεσοτητα? απααπαπαπαπα.....κ μαλιστα οταν εχουν κ απωθημενα?

Athinoula

Παράθεση από: "gohssa"Και το βασικότερο, με τον γραπτό λόγο αντιλαμβάνεσαι τον χαρακτήρα του καθενός , τον τρόπο σκέψης του , το χιούμορ του κτλ.

Diafono KA8ETA me thn adelfoula mou, den isxii...isos na isxii sthn periptoseis an8ropon pou gnorizete eseis..

Ego apo tous an8ropous pou gnorizo meso chat-forum diafono...den isxiiiii :lol:

κώστας

""'Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια""

Από αλεπούδες; έχει γεμίσει ο τόπος. Λύκους έχω καιρό να δω...
eLe

Anonymous

Παράθεση από: "κώστας"""'Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια""

Από αλεπούδες; έχει γεμίσει ο τόπος. Λύκους έχω καιρό να δω...

ΑΠΟ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ  ΟΜΩΣ......ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ  ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑΚΙΑ ]

κώστας

"ΑΠΟ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΟΜΩΣ......ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑΚΙΑ"

Τι να σου πω; εγώ από αλεπούδες μόνο ξέρω.
eLe

tristana

gavrina

Γιατί την έχω καταβρεί... ειδικά όταν έχω τον χρόνο να γράφω.
 :D  :D

306 Επισκέπτες, 1 Χρήστης