Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 338
  • Total: 339
  • Leon

Γιατί γράφεις στα φόρουμ του a33?

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 20, 2007, 12:36:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

cowboissa

gia na rwtane kapoioi periergoi san kai sena :P  :P  :P  :P  :P

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "papi"Γιατί γράφεις στο φόρουμ του a33?

GT AN DEN EGRAFA DEN 8A RWTAGES... :twisted:

junkie

Πάπιε όλο περίεργες απορίες είσαι.... ]

papi

Γιατί γράφεις στο φόρουμ του a33? :roll:

cuba

esy giati grafeis ? exoyme oloi toy logoys mas. ektos kai an 8es na stamatisoyme na grafoyme ston a33 alla na grafoyme kapou allou?

Argiro

Επειδή μου αρέσουν οι αποχρώσεις του -αν και ήταν λιγάκι καλύτερο το σκούρο μπλε που είχε παλαιότερα... 8)

plus_

πετυχαινουν καλα το λουκουμι..
λεει..

heinrich

διότι έχει καλό χαρτί, σκληρό εξώφυλλο, κυκλοφορεί καθημερινα, έχει πολιτικα, κοινωνικά και αθλητικά θέματα, γ(ρ)άμματα και τέχνες, έχει την Ιζαμπέλλα, διότι εδώ απέκτησα έστω και μια γκρούπι και ας είναι της συμφοράς, τους καμπουρογαμόσαυρους της Τζο, τις μεγάλες φιρμες kuria, pappas, kodikas σε παλιές και νέες επιτυχίες πλάι στους φερέλπιδες νέους plus, pull over the gaidar και πολλούς άλλους, διότι γουστάρω τα internetικά ξεκατινιάσματα, διότι έχει μέγιστους καλλιτέχνες όπως η Ενια, διότι κάποιοι είναι μοναδικοί στο είδος τους ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ
έχει τον ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟ ΕΛΕΗΜΩΝ ΘΕΟ που έχει μαζέψει όλους εμάς, την σάρα, την μάρα, τον apol και το κακό συναπάντημα και μας έχει οργανώσει σε  ένα αυτόνομο, αυτάρκες,  γαλατικό χωριό..

plus_

αχ!
με συγκινησες βρε..
ξερεις απο ποτε εχουν να με πουνε νεα????

(το φρεσκια και δροσερη ξεχασες!!)

lucretia

Γιατι απο μικρη ειχα πολλα να πω

Γιατι ειμαι γλωσσου

Γιατι μ αρεσει να τα χωνω διαδικτυακως

Γιατι ειμαι τεμπελοσκυλο και αχαριστη και αντι να ευχαριστω τον εργοδοτη μου που με πηρε και με εκανε ανθρωπο και μου δινει και ενα πιατο φαι, εγω εκμεταλλευομαι το οτι μου δινει δωρεαν προσβαση στο διαδικτυο και καλα για την δουλεια και εγω χαζολογαω δεξια και αριστερα.

Φτανουν αυτα ή να πω και αλλα?

:twisted:

sevenseas

Παράθεση από: "lucretia"Γιατι απο μικρη ειχα πολλα να πω

Γιατι ειμαι γλωσσου

Γιατι ειμαι τεμπελοσκυλο και αχαριστη και αντι να ευχαριστω τον εργοδοτη μου που με πηρε και με εκανε ανθρωπο και μου δινει και ενα πιατο φαι, εγω εκμεταλλευομαι το οτι μου δινει δωρεαν προσβαση στο διαδικτυο και καλα για την δουλεια και εγω χαζολογαω δεξια και αριστερα.

πες για την φοβερη μαμα σου

Athinoula

Παράθεση από: "lucretia"Γιατι απο μικρη ειχα πολλα να πω

Γιατι ειμαι γλωσσου

poli se pao esena...kala ta les kai ego ta IDIA kano..

plus_

lucretia

Βρε συ, πως φαινεται οτι δεν εζησες ποτε σε χωριο... τα μικρα αρνακια  ειναι  φοβιτσιαρικα και αν πας να τα πιασεις με ντου, χοροπηδανε και σου ξεφευγουν μεσα απο τα χερια.
Πρεπει να παρεις λιγο χορταρακι και να τα αφησεις να σε πλησιασουν αυτα και μολις ημερεψουν και σε εμπιστευτουν...χραααπ! Τα αρπαζεις!

338 Επισκέπτες, 1 Χρήστης