Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 438
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 171
  • Total: 172
  • Leon

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Στα Σόδομα και τα Γόμορα ήταν άγιοι μπροστά μας  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"
Παράθεσηfoivi se peirazei na ksekinhsw prwta apo esena kai meta an perisepsei xronos na anallwthw kai me ton koymparo; panos

Αχχχχχ κάτι βίτσια που έχεις ώρες ώρες. Πάλι εγω θα βγάλω το φίδι από την τρύπα?Και ο κουμπάρος μετά χμμμμμ!!!!! Καθόλου άσχημη ιδέα!!!!!!Εγκρίνω!!!!! Κι αν βρει φίδι ο κουμπάρος μου σφύριξε μου τρεις φορές.
m aresei poy eisai sygkatabatikos antrwpos foivi...den kserw ean brei fidi o koymparos foivi egw pantws to lew kai ``dendrogalia``.panos

Panagiotis

Παράθεση από: "jcdenton"Στα Σόδομα και τα Γόμορα ήταν άγιοι μπροστά μας  :twisted:
kai na skeftheis jcdenton oti otan ksekinhsa na grafw ayth thn enothta elega oti sto telos tha paei toso kala poy tha steilw kai antigrafo sthn iera synodo sthn monh petrakh.....kalo brady file.panos

Pappas10

Δεν έχω ερωτευτεί μέσα από το α33. Βασικά δεν ξέρω αν έχω ερωτευθεί ποτέ από τα 15 μου και μετά.

Έχω αγαπήσει, καψουρευτεί, γοητευθεί και διεγερθεί μέσα στο α33 όμως. Λέει κάτι αυτό;

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Νάξια Αριάδνη

Παράθεση από: "Pappas10"Έχω αγαπήσει, καψουρευτεί, γοητευθεί και διεγερθεί μέσα στο α33 όμως.Με εκτίμηση Παππάς10

Πες μας, ποια έχεις αγαπήσει ]

Pappas10

Παράθεση από: "Νάξια Αριάδνη"
Παράθεση από: "Pappas10"Έχω αγαπήσει, καψουρευτεί, γοητευθεί και διεγερθεί μέσα στο α33 όμως.Με εκτίμηση Παππάς10

Πες μας, ποια έχεις αγαπήσει ]

Η Μυθολογία και οι γνώστες της με με γοητεύουν και με διεγείρουν πολύ... και σίγουρα αγαπώ τόσο την μυθολογία όσο και τους / τις γνώστες της. Αλλά δεν ξέρω αν θα τους καψουρευτώ κι όλας.

Όσο για τους ρουφιάνους... δεν είμαι οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι. Οπότε δεν ανήκω στη συνομοταξία.  :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

See_Me

Παράθεση από: "Pappas10"Η Μυθολογία και οι γνώστες της με με γοητεύουν και με διεγείρουν πολύ... και σίγουρα αγαπώ τόσο την μυθολογία όσο και τους / τις γνώστες της. Αλλά δεν ξέρω αν θα τους καψουρευτώ κι όλας.
Όσο για τους ρουφιάνους... δεν είμαι οπαδός της ομάδας με σήμα το κεφάλι. Οπότε δεν ανήκω στη συνομοταξία.  :P  :P  :P

Πάλι υπεκφυγές ο Βαζελοπάτερ ]

Foivi63

Αφου είναι δειλοί οι άντρες See-me , άντε κάνε εσυ την αρχή και ακολουθούμε και εμεις. Να τους δείξουμε τι εστί να έχεις θάρρος.

Νάξια Αριάδνη

Παράθεση από: "Foivi63"Αφου είναι δειλοί οι άντρες See-me , άντε κάνε εσυ την αρχή και ακολουθούμε και εμεις. Να τους δείξουμε τι εστί να έχεις θάρρος.

Φοίβη η see_me έχει ήδη κάνει αποκαλύψεις...όλοι οι υπόλοιποι τι κάνετε ]

Anonymous

Όπως επίσης υπάρχουν Θρασύδειλοι και Θρασύδειλες..................

Foivi63

[size=18]Εν οίδα ότι ουδέν οίδα............[/size]

Panagiotis

Παράθεση από: "rickymartin"Όπως επίσης υπάρχουν Θρασύδειλοι και Θρασύδειλες..................
exeis apolyto dikaio antrea.kai dystyxws to kako einai oti exoyn kanei kai edw mesa thn emfanish toys.....kalo brady.   panos

Foivi63

Να το πω? Ή να μην το πω? Κι αν εχουμε λιποθυμιες?Και κρυώματα και κρυοπληξίες και ψυχρολουσίες?
Ασε έσε έχω μεγάλη καρδιά και δεν θέλω να υποφέρει κανένας....

barby

[size=24][/size]ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Foivi63

Αγόρι μου στολίδι μου
σαν γέρνεις και μ' αγγίζεις
πιό πέρα κι απ' τα πέρατα
του κόσμου μ' αρμενίζεις

Σταλιά σταλιά κι αχόρταγα
τα πίνω τα φιλιά σου
κουρνιάζω σαν αδύνατο
πουλί στην αγκαλιά σου

Ματιά ματιά τα μάτια σου
αγάπη με χορταίνουν
τη μέρα με πεθαίνουνε